Autor Wątek: Slash się rozwodzi  (Przeczytany 24868 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
Odp: Slash się rozwodzi
« Odpowiedź #45 dnia: Września 04, 2010, 02:24:37 pm »
0
artur, twoje posty mnie rozwalają... na newGNR złego słowa nie dasz powiedzieć, są święci i czyści jak łza, ale Slasha to objeżdżasz w każdym możliwym temacie jak się tylko da. Jak ci chłop nie leży to nie zabieraj głosu w jego temacie i zajmij się wychwalaniem pod niebiosa Axla. Sory za offtop, ale musiałem.

Offline Undercover

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +44
« Odpowiedź #46 dnia: Września 04, 2010, 02:59:09 pm »
0
Ostatnio jak gadalem z Perla na temat Slasha to powiedziala, ze rozwod jest konieczny poniewaz tlucze Ja i dzieci, wciaga kreski i rucha na koncertach panienki na prawo i lewo...

A tak na powaznie to stuknijcie sie co niektorzy w glowe. Jaka ksiazka? Ze co? Ze niby znacie Perle osobiscie i wiecie, ze to zrobi?
Kazdemu podwija sie noga i czasem jest tak, ze po jakims okresie malzenstwa zwiazek zaczyna sie kruszyc. Rozne zdania na rozne tematy, zmieniajace sie z czasem poglady... Tak bywa. I nie ma co doszukiwac sie roznych domyslow i spekulowac o nich. Moze przyjdzie taki czas, ze obie osoby wyglosza na ten temat swoje zdanie. A noz beda one bardzo blisko do siebie zblizone?

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #47 dnia: Września 04, 2010, 08:04:07 pm »
0
Wez sie artur Pie******j w leb. Trzeba byc nie wiem jakim matalolem, zeby pisac powaznie takie bzdety.
Mam nadzieje że spotkamy się na koncercie Gunsów,Slasha lub jakimś zlocie,to ci wymaluje z pięści tego matoła na twojej gębie internetowy cwaniaczku 8).Widzę że jesteś zwykłym chamem,syczysz nie pierwszy raz i nie tylko do mnie tutaj na forum.
artur, twoje posty mnie rozwalają... na newGNR złego słowa nie dasz powiedzieć, są święci i czyści jak łza, ale Slasha to objeżdżasz w każdym możliwym temacie jak się tylko da. Jak ci chłop nie leży to nie zabieraj głosu w jego temacie i zajmij się wychwalaniem pod niebiosa Axla. Sory za offtop, ale musiałem.
Płaczesz :facepalm:,nie płacz BigWlo.
 Muted na 30dni.
§ 1. Osoby odpowiedzialne za serwis mogą czasowo lub trwale pozbawić użytkownika prawa do korzystania z usług serwisu, jeśli zachowanie użytkownika narusza niniejszy regulamin, przepisy prawa powszechnie obowiązującego, a także normy obyczajowe, dobrego wychowania lub moralne.
§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji.

To nie pierwsze złamanie regulaminu przez Ciebie. Przysługuje prawo do odwołania się od decyzji. /krelke
« Ostatnia zmiana: Września 04, 2010, 08:08:50 pm wysłana przez Artur78 »

smakol

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Września 04, 2010, 10:56:00 pm »
0
Hm,może to co Axl powiedział na temat Slasha (o raku który należy wyciać) ma coś wspólnego z prawdą?Nie wiadomo,ale to już kolejna osoba która odchodzi(lub on obrażony odchodzi) od Slasha i nie jest z nim wstanie funkcjonować.Nawet tak krytykowany za egoizm Axl ma chłopaków w zespole od 12 lat,grupke przyjaciół z Betą,Delem na czele.

hehe Akurat przy Axlu żadna panienka nie wytrzymała a w zespole miał takie rotacje, że to raczej kiepski argument - kontaktu z "dawnymi przyjaciółmi' z lat 90'tych też nie ma - Slashu chociaż z Duffem, Mattem, Adlerem itd jest w dobrych relacjach... Podpisuje się też pod wcześniejszymi wypowiedziami - Artur spasuj trochę bo wzajemne bluzganie na siebie i ciągłe sączenie jadem z dwóch stron na poszczególnych muzyków rozpieprza to forum... 

Offline Kangel

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +2
« Odpowiedź #49 dnia: Września 04, 2010, 11:42:59 pm »
0
Mam nadzieje że spotkamy się na koncercie Gunsów,Slasha lub jakimś zlocie,to ci wymaluje z pięści tego matoła na twojej gębie internetowy cwaniaczku 8)

Myślę, że brak komentarza będzie wymowny.
Yazz God - polecam :) | "Dziewczyno, dziewczyno, zamień cnotę na wino!" :D

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #50 dnia: Września 05, 2010, 12:03:29 am »
0
]Mam nadzieje że spotkamy się na koncercie Gunsów,Slasha lub jakimś zlocie,to ci wymaluje z pięści tego matoła na twojej gębie internetowy cwaniaczku 8).Widzę że jesteś zwykłym chamem,syczysz nie pierwszy raz i nie tylko do mnie tutaj na forum.
Ja pierdziele, Artur ile masz lat żeby w taki sposób mówic? to jest po prostu żenujące...
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #51 dnia: Września 05, 2010, 01:15:32 am »
0
Jeden wyzywa, drugi chce go lać po pysku :D Kulturka.
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline Kangel

• Respect: +2
« Odpowiedź #52 dnia: Września 05, 2010, 03:02:32 am »
0
True, klimat na forum staje się coraz bardziej sympatyczny ;-)
Yazz God - polecam :) | "Dziewczyno, dziewczyno, zamień cnotę na wino!" :D

Offline Slashowa

• Paradise City
  • ` yeah, I'm sick of you .
  • Respect: +67
« Odpowiedź #53 dnia: Września 05, 2010, 07:57:16 am »
0
Coraz sympatyczniej tutaj. ! Panowie, proszę was, zachowajmy wysoki poziom wypowiedzi. Ogólnie wysoki poziom forum..
and though as long as this road seems
I know it's called the street of dreams .

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #54 dnia: Września 05, 2010, 12:27:17 pm »
0
]Mam nadzieje że spotkamy się na koncercie Gunsów,Slasha lub jakimś zlocie,to ci wymaluje z pięści tego matoła na twojej gębie internetowy cwaniaczku 8).Widzę że jesteś zwykłym chamem,syczysz nie pierwszy raz i nie tylko do mnie tutaj na forum.
Ja pierdziele, Artur ile masz lat żeby w taki sposób mówic? to jest po prostu żenujące...
Niech się buc głupi zastanowi jak kogoś od matołów wyzywa,nie pierwszy raz tak robi,nie tylko w kierunku mojej osoby.Ja tu żadnej osoby nie wyzywam od kretynów,a psują właśnie takie typy atmosferę na forum jak on.Nie będe się już wypowiadał na temat nieskazitelnego Slasha. :rolleyes:

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #55 dnia: Września 05, 2010, 12:36:26 pm »
0
.Nie będe się już wypowiadał na temat nieskazitelnego Slasha. :rolleyes:
Trzymamy za słowo.
W ogóle Slash albo Perla potwierdzili to w jakikolwiek sposób, że się rozwodzą?
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #56 dnia: Września 05, 2010, 12:50:19 pm »
0
Obiecuje nie będe Wam psuć atmosfery przez ciągłą krytykę Slasha. :D.

Offline Sweet_Child

• Respect: 0
« Odpowiedź #57 dnia: Września 05, 2010, 12:54:49 pm »
0
Właśnie ja też czekam na jakiś komentarz ze strony Slash albo Perli na temat rozwodu.

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #58 dnia: Września 05, 2010, 05:32:17 pm »
0
Do tej pory tylko portal TMZ napisał coś na ten temat.

Offline mslazek

• Paradise City
  • Respect: +7
« Odpowiedź #59 dnia: Września 06, 2010, 06:43:10 am »
0

"Nowa" strona Slash'a

Zaczęty przez Slither

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3752
Ostatnia wiadomość Czerwca 18, 2008, 11:47:19 pm
wysłana przez chevantonGNR