insomniaofJa to wszystko wiem , nie rozumiem tylko dlaczego niektórzy nie widzą/nie chcą zauważyć , że np. taki występ na Super Bowl to totalna porażka.
A to przecież nie zdarza się mu od roku czy pięciu lat.To już jest tak jakby element jego kariery ale nie chce tu wywoływać kolejnej wojny...
Z resztą jestem tu nie od dziś ; każdy kto zna moje zdanie wie , że jestem fanem Slasha.
I żeby nie było , że tylko krytykuję.
Obecną trase śledze na bieżąco i przyznaje , że jest to kawał dobrego rocka. Nie mam tu nic do zarzucenia , wręcz przeciwnie.
Gratuluję i zazdroszcze wszystkim tym którzy mieli okazje być na koncercie Slasha.
Co do Myles'a to myśle , że gdyby nie był dobry to Kudłaty nie chciałby z nim nagrać płyty.
Ufam , że to dobry wybór i dzięki temu płyta ( wobec której mam spore oczekiwania ) okaże się jeszcze lepsza od swojej poprzedniczki.
____
Z tego co czytałem to koncert w Belgradzie kończy obecną trase.Nic nie wiem na temat dalszych planów ale w świecie Pana Hudsona fani zawsze są poinformowani więc myśle , że wkrótce będziemy wiedzieć co i jak.
No chyba , że nie nie mam najświeższych informacji...