Melodia została skomponowana przez Rose'a , a zagrana przez Slasha.
Aha, czyli nie ma w nich wkładu Slasha, bo Rose zanucił tudzież wygwizdał nuta w nutę jak mają brzmieć te sola?
haha...no tak...faktycznie...teraz sobie uswiadomilam, ze teoria z gwizdaniem moze byc sluszna, gdyz Axl chyba nie zna nut, aby zapisac swa kompozycje...
poza tym druga strona moglaby miec klopot z jej odczytaniem
solo w NR, a w zasadzie jego dwa etapy, to mistrzostwo swiata...nikt juz tego nie zmieni, ze solowka Slasha wryla sie w rockowa swiadomosc tlumow
amen
odnosnie zatrudnienia na trase wokalisty Alter Bridge jestem bardzo zadowolona z tej decyzji...facet ma bardzo fajny wokal, z ktorego na pewno zrobi uzytek...Slash, podobnie jak Axl, ma pelne prawa do garnia kawalkow Gunsow i oby robil to w sposob godny ich historii (pije tutaj do wykonania PC
) ...jesli siegnie po cos z UYI, bedzie to wg mnie tak samo dobry wybor, jak granie kawalkow z AFD...DTJ chociazby czy Locomotive sa kawalkami, ktorych Axl z obecnym skladem nigdy nie zagra, gdyz sa przesiakniete wrecz gitarka Slasha...mam zatem nadzieje, ze Slashatko siegnie po te wlasnie starocie i urozmaici swoje wystepy poklonem w strone swej muzycznej przeszlosci...wlasnie tak odbieram granie kwalkow GN'R - jako uklon w kierunku przeszlosci....i jeszcze jedno spostrzezenie - Slash nie musi grac ani jednego utworu Gunsow na swoich koncertach solowych, aby byl kojarzony z GNR - on juz na zawsze zostanie twarza tej kapeli...jej znakiem rozpoznawczym