poniewaz jak zwykle do mojego jednego posta, 20 odpowiedzi, 10 cytatow etc
To po prostu znaczy, że jesteś popularny i każdy chce się podczepić pod Twojego posta jako dowód, że się z nim zgadza :P
pytanie dlaczego Slash to robi? odpowiedz jest prosta: dzieki temu ze jest wciaz kojarzony z GNR, lepiej sie sprzeda
jego singiel, jego plyta, czy wiecej ludzi przyjdzie na koncert
Lubię taki styl pisania. Najpierw zadanie pytania na które teoretycznie nie zna się odpowiedzi, a tu zaraz pojawia się odpowiedź ;-) Myślę, że Slash akurat nie potrzebuje takich zabiegów, by być kojarzonym z GnR ;-) Trochę też jakbyś np. miał do niego pretensje, że zakłada cylinder, bo przecież to samo robił np. na teledyskach do SCOM, Don't Cry czy NR, czyli dosyć dobrze kojarzonych utworów. Pytanie - dlaczego to jest złe? Odpowiedź jest prosta: ludzie skojarzą sobie podświadomie Slasha z jego powiązaniami sprzed dwóch dekad i właśnie przez to kupią jego płytę i przyjdą na koncert!
dodatkowo mozna wysunac wniosek ze Slash robi na zlosc Axlowi, np niszczac publicznie jego utwor podczas Grammy,
lub niszczac ich wspolny utwor jakim jest PC na plycie i podczas wielokrotnych jego wykonan na koncertach
No ta teoria to już mnie rozwaliła :) Jeżeli już, to tymi wykonaniami prędzej zaszkodziłby sobie, a nie Rudemu. BTW. proponowałbym to nazwać jedynie hipotezą, a nie wnioskiem ;-)
osobiscie zyczylbym sobie zeby Slash gral tylko piosenki z AFD, gdyz je najlepiej zna, je regularnie gral i jest szansa
ze ich nie sparodiuje. jesli wezmie sie za UYI, jestem pelny obaw
A tutaj to mnie zaciekawiłeś. Powiadasz, że tych z UYI nie grał regularnie? W sumie racja. Przecież wiadomo, że zagrał je tylko te kilka razy, kiedy były nagrywane w studio ;-) UYI Tour to ciągły playback (tylko mikrofon był podłączony na wszelki wypadek, gdyby Axl chciał zatrzymać utwór).
Niech Slash zrobi prosty test: ogłosi, że od tej pory nie gra kawałków GNR na koncertach.
Luz, a Axl niech ogłosi, że gra tylko kawałki z CD + Sympathy for the Devil i będzie grać pod inną nazwą. Jest deal? ;-) Mogę nawet zaproponować na przykład coś na wzór projektu Stevena, jakieś
Axl's Destruction czy coś...
Edit:
Cypress Hill - nie tacy czarni jak ich malują :P