Od dawna newsy o Slash'u ani mnie grzeją, ani ziębią
Większość forumowiczów jak widzę poniosło
w dyskusji na tematy "poboczne"
Ponieważ link do "sławetnego" wykonania Slasha zapodany w topicu nie działa, musiałam zrobić własny research w sieci
I wydaje mi się, również po obejrzeniu tego
"Hi C, she spilles Sprite on me,
Got my lunch box sticky
Blame it on A-A-A-Axl"
że to była zamierzona parodia/profanacja Axlowego "opus magnum" w wykonaniu Slasha i spółki raperów
Strój jednego z auto-tunes wyjców bardzo przypomina krojem i zdobieniami czerwony frak (?) Axla z NR
Również udział orkiestry i dyrygenta z bujną czupryną przywodzi na myśl video NR - tym dyrygentem okazuje się drugi wyjący pajac
Solo w wykonaniu Slasha okropne - słychać, że dawno tego nie grał
No ale skoro nigdy tej piosenki nie lubił, to co się dziwić
Znamienne są też reakcje VIPów na sali: Rhianna ledwo podryguje, Jay-Z ma przyklejony sztuczny "made in USA" uśmiech, Fergie jak zobaczyła, że ją kamerują zaczęła ruszać biodrami i sprawdza jak się bawi jej towarzysz - stojący jak słup, bez emocji
Również George Clinton zaczyna wymachiwać łapami jak spostrzega, że go kamera łapie
Ogólna żenada - ale widać po komentach na YouTubie, że przeciętnym Amerykanom się podobało i to bardzo
A i przy okazji... Slash się załapał do eFuckt'u:
http://www.efakt.pl/Slash-z-zona-na-Grammy-Foto,artykuly,63243,1.html Gdyby wiedział, że nawet w takiej Polsce o nim i jego żonce piszą byłby wniebowzięty
Fotoedytorzy za to pożałowali kasy na fotki i tylko 2 są rzeczywiście z gali Grammy
edit: zwracam honor fotoedytorom Fuckt'u, gdyż Slash popełnił po raz wtóry SCOM z Fergie i BEP na jakiejś imprze przed główną galą, stąd różne outfity Slasha i Perli na fotach, jak mniemam