No to takie moje ostatnie słowa na pożegnanie z Wami - nie poznaję Was, naprawdę, zachowujecie się jak banda gówniarzy, nie takie to forum było jak tutaj dołączyłem.
Więc w roli zakończenia
słuchać mnie mroczne dziwki z Nazaretu, czy Was popierdoliło do reszty? co wy odpierdalacie? to forum wygląda teraz jak blogasek jakiegoś pokurwionego EmOooOOOo lat 13. adres w mojej przeglądarce wskazuje, że znajduję się na
http://gunsnroses.com.pl/forum/ a wrażenie mam, że jestem na samosia.pl bądź bravo girl . Napinacie się jak kocica podczas cieczki. Nie wiem co jest tego przyczyną, ale jakieś "Tiramisu" jak przejrzałem napisane posty powinno trafić na oddział psychiatryczny do zamkniętego pokoiku o miękkich ścianach.
k***a OGARNIJCIE SIĘ JEŁOPY, w dupie mam czy dostanę bana czy nie, nie zaglądam tu już ostatnimi czasy bo jest ZAŻENOWANY tym co się tu wyrabia, ludzie, których lubiałem zachowują się jak gnojki JP 50% bo się trochę boję. Ludzie wyrażają opinię w jakimś temacie i dostają kopą gówna w twarz bo komuś się nie podobało. W realnym świecie też jak idziecie do sklepu to co drugie słowo to "k***a" ?
Dobra, szkoda mi na was nerwów
Bez poważania
zasmucony waszym buractwem Kotlet.
jou.
§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji. /@krelke