Autor Wątek: Slash gra hymn  (Przeczytany 9176 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nightrain

• cold heartbreaker
  • Atittude
  • ~CRASHDÏET~
  • Respect: +54
Odp: Slash gra hymn
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 02, 2008, 07:09:39 pm »
0
ale pierdolisz

mam nadzieję że to nie do mnie, każdy ma swoje zdanie, moje jest takie, "Slash jest dziwką" - tym kończę wszystkie wywody na temat tego pana na tym forum
Amen
It's a miracle you walk the earth alone
it's a miracle I stand beside you
you're like a plague in awide'n open show
you pass it on like I need it the most

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 02, 2008, 07:22:39 pm »
0
według mnie to przegięcie i Twoje słowa o tym, że to żenujące, iż gra hymn USA będąc Angolem też są dla  mnie niezrozumiałe... :???:
ogólnie to dziwią mnie te ataki pod adresem Slasha bądź Axl'a...szanowni Państwo, ci panowie egzystowali kiedyś RAZEM i tworzyli najlepszy skład GN'R ever...trochę więcej szacunku  8) poza tym o ile granie z "gwiazdami" pokroju pani Rubio można nazwać szmaceniem swej reputacji, o tyle granie hymnu przed ważnymi w Stanach zawodami już jest zupełnie inną bajką wg mnie...opanujmy się czasami w swoich osądach :vampire:

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 02, 2008, 07:48:59 pm »
0
ja akurat uwazam ze fajnie ten hymn zagral i nie widze w tym nic zlego ze syn Amerykanki, ktory w wieku 11 lat
przeprowadzil sie do USA gra hymn tego kraju
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline jack daniel

• Welcome to the jungle
  • *
  • SUCK MY FUCKIN' DICK
  • Respect: 0
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 02, 2008, 07:53:17 pm »
0
ale pierdolisz

mam nadzieję że to nie do mnie, każdy ma swoje zdanie, moje jest takie, "Slash jest dziwką" - tym kończę wszystkie wywody na temat tego pana na tym forum
Amen

Masz racje, każdy ma swoje zdanie, dlatego moim zdaniem pierdolisz bzdury.
Nie ważne gdzie, ważne z kim ...

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 03, 2008, 11:26:13 pm »
0
Da radę troszkę kulturalniej :>

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 03, 2008, 11:29:58 pm »
0
..., każdy ma swoje zdanie, moje jest takie, "Slash jest dziwką" - tym kończę wszystkie wywody na temat tego pana na tym forum
Amen

najdelikatniej mowiac wnioskuje o bana dla ciebie:]

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 03, 2008, 11:40:47 pm »
0
E tam ........Slash poprostu odcina kupony od swojej sławy, bo co mu został bidulkowi.Gra po prostu tam gdzie go zaproszą....mecz koszykówki,teledysk z  popową panienką,jakiś krótki występ z Fergie, może jakieś laleczki ze swoją podobizną dla dzieci.Wywiadów udziela sporo ,głównie o tym co robił 15 i więcej lat temu.Kolejny zespół mu się rozleciał przez wokalistę....No chłop radzi sobie jak może. :'(

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 04, 2008, 12:19:30 am »
0
Wywiadów udziela sporo ,głównie o tym co robił 15 i więcej lat temu

I co w tym zlego? Ma o czym opowiadac, rozumiem, ze najlepiej by bylo gdyby siedzial niemal cale 15 lat z drobnymi przerwami w domu i walczyl z demonami, a jego gitara zaczelaby wydobywac z siebie coraz wiecej wysokich piskliwych tonow. No niestety tak nie bylo i chwala mu za to, ze cos robi, czasem faktycznie nie tak jakby sie marzylo, ale chociaz jest aktywny spolecznie, co jest zdrowym objawem jakbys nie wiedzial:]

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 04, 2008, 12:30:05 am »
0
najbardziej aktywny jest jesli chodzi o liczenie kasy za tzw chaltury

jeszcze tylko mi brakuje reality show Slash+Perla w stylu The Osbournes...

tyle ze teraz gdy premiera ChD zbliza sie wielkimi krokami raczej nie moglby liczyc na duza ogladalnosc

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 04, 2008, 12:43:44 am »
0
A czy ja gdzieś napisałem że robi coś złego???
DrDrei wydanie CHD to jednak też jest okazja dla starych członków GNR zwłaszcza dla Slasha,Duffa i Soruma(Izzy jak zwykle będzie raczej milczał,Steven jest cięzko chory....)Okazja na niezły zarobek,tyle wywiadów, podejrzewam że więcej finansowo  i medialnie skorzystają niż grając jako Velvet Revolver.

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 04, 2008, 01:10:15 am »
0
masz racje, ale to jeszcze nic - zaczynaja wyplywac takie zapomniane gwiazdy jak Tracii Guns ktorzy takze
zarobia pare groszy dzieki temu ze o GNR znow jest glosno

Offline mslazek

• Paradise City
  • Respect: +7
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 04, 2008, 05:52:42 am »
0
Wole jak robi takie mniej ambitne projekty, i przygrywa na różnych imprezach niż jakby przez te wszystkie lata milczał. Nikt wam nie każe słuchać każdego utworu w którym gra Slash... A tak poza tym nie ogranicza się tylko do hard rocka... Raz teledysk z popową panienką, raz występ z Fergie  :P Cały czas idzie do przodu.  ;) A co innego Robi Axl niż bazowanie na swojej wcześniejszej sławie? Myślicie, że gdyby nie było prawdziwych gunsów, to Ci by w jakikolwiek sposób mogli zaistnieć? Wątpię...

Offline jack daniel

• Welcome to the jungle
  • *
  • SUCK MY FUCKIN' DICK
  • Respect: 0
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 04, 2008, 07:57:04 am »
0
masz racje, ale to jeszcze nic - zaczynaja wyplywac takie zapomniane gwiazdy jak Tracii Guns ktorzy takze
zarobia pare groszy dzieki temu ze o GNR znow jest glosno

Jakim GN'R ? Po za Axlem (no i Dizzym) to jest banda pajaców, która podpięła się tylko pod nazwe GN'R.

Slash odcina kupony od sławy ? A obecni muzycy cover bandu Axla , to co niby robią ? Bazują na legendzie którą stworzyło kilku innych facetów. Slash jest dziwką ? A jak nazwać zachowanie Axla w stosunku do "kolegów" ze zespołu kiedy wykupił sobie prawa do nazwy ? Cóż za lojalność i szlachetność. Jak Slash wystąpił w Guitar Hero to sie sprzedał. Jak Axl umieścił w grze Shaklera to jest git.

Niektórych ludzi nie rozumiem, są tak sfrustrowani, że jedyne co potrafią to siedzieć przed moniterem i leczyć swoje kompleksy w internecie. Po co to  pie****ić taki bzdury to ja nie wiem, chyba tylko po to żeby sobie miliony postów nabić.
Nie ważne gdzie, ważne z kim ...

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 04, 2008, 08:08:23 am »
0
Wracać do tematu Slash gra hymn i to już  :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Na temat tego,co robi obecnie Axl,co robi Slash i co robią,albo czego nie robią ze sobą jest z miliard innych topików.Tam możecie spamować do woli,póki będziecie pisać na temat. :ph34r:

Nazywanie jakiegokowiek człowieka pajacem albo dziwką tylko z powodu tego,że nam nie odpowiada jest cóż... dopowiedzcie sobie sami.  :ph34r:

według mnie to przegięcie i Twoje słowa o tym, że to żenujące, iż gra hymn USA będąc Angolem też są dla  mnie niezrozumiałe... :???:

Od jakiegoś czasu Slash jest Amerykaninem.Bodajże nawet od roku 1991,chociaż raczej nie.
Zachowujecie się tak,jakbyście pierwszy raz słyszeli Slasha grającego hymn.  :o

« Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2008, 08:27:11 am wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 04, 2008, 11:05:24 pm »
0

Slash odcina kupony od sławy ? A obecni muzycy cover bandu Axla , to co niby robią ? Bazują na legendzie którą stworzyło kilku innych facetów. Slash jest dziwką ? A jak nazwać zachowanie Axla w stosunku do "kolegów" ze zespołu kiedy wykupił sobie prawa do nazwy ? Cóż za lojalność i szlachetność. Jak Slash wystąpił w Guitar Hero to sie sprzedał. Jak Axl umieścił w grze Shaklera to jest git.

uwazam podobnie :) jeśli w ogóle można mówić o bazowaniu tych panów głownie  na swojej przeszłości, to robią to w równym stopniu, a nawet ze wskazaniem na Axl'a, który przy całej mojej sympatii do niego, jakby nie patrzeć nadal występuje pod szyldem Guns N'Roses  8) (abstrahując od faktu czy ma do tego praw czy nie, bo to już inny temat)

Od jakiegoś czasu Slash jest Amerykaninem.Bodajże nawet od roku 1991,chociaż raczej nie.
Zachowujecie się tak,jakbyście pierwszy raz słyszeli Slasha grającego hymn.  :o

ja wiem, że Slash ma już obywatelstwo amerykańskie od grubo ponad 10 lat, dlatego właśnie nie rozumiem dlaczego przy okazji tego występu zaczynają się teksty o tym, że odcina jedynie kupony od sławy... :ph34r: nie pierwszy raz słyszymy w jego wykonaniu hymn amerykański, ponadto radzę zauważyć z w USA takie mecze cieszą się ogromną popularnością i zaproszenie Slasha do gry przed takim widowiskiem świadczy jedynie o jego popularności w Stanach...nie wiem jaki jest związek chałtury akurat z takimi występami.... :rolleyes: 8)

"Nowa" strona Slash'a

Zaczęty przez Slither

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3755
Ostatnia wiadomość Czerwca 18, 2008, 11:47:19 pm
wysłana przez chevantonGNR