Slash odcina kupony od sławy ? A obecni muzycy cover bandu Axla , to co niby robią ? Bazują na legendzie którą stworzyło kilku innych facetów. Slash jest dziwką ? A jak nazwać zachowanie Axla w stosunku do "kolegów" ze zespołu kiedy wykupił sobie prawa do nazwy ? Cóż za lojalność i szlachetność. Jak Slash wystąpił w Guitar Hero to sie sprzedał. Jak Axl umieścił w grze Shaklera to jest git.
uwazam podobnie
jeśli w ogóle można mówić o bazowaniu tych panów głownie na swojej przeszłości, to robią to w równym stopniu, a nawet ze wskazaniem na Axl'a, który przy całej mojej sympatii do niego, jakby nie patrzeć nadal występuje pod szyldem Guns N'Roses
(abstrahując od faktu czy ma do tego praw czy nie, bo to już inny temat)
według mnie to przegięcie i Twoje słowa o tym, że to żenujące, iż gra hymn USA będąc Angolem też są dla mnie niezrozumiałe...
Od jakiegoś czasu Slash jest Amerykaninem.Bodajże nawet od roku 1991,chociaż raczej nie.
Zachowujecie się tak,jakbyście pierwszy raz słyszeli Slasha grającego hymn.
ja wiem, że Slash ma już obywatelstwo amerykańskie od grubo ponad 10 lat, dlatego właśnie nie rozumiem dlaczego przy okazji tego występu zaczynają się teksty o tym, że odcina jedynie kupony od sławy...
nie pierwszy raz słyszymy w jego wykonaniu hymn amerykański, ponadto radzę zauważyć z w USA takie mecze cieszą się ogromną popularnością i zaproszenie Slasha do gry przed takim widowiskiem świadczy jedynie o jego popularności w Stanach...nie wiem jaki jest związek chałtury akurat z takimi występami....