Autor Wątek: Fallen: Duff publikuje klip do kolejnej solowej piosenki  (Przeczytany 634 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline naileajordan

• Garden Of Eden
  • "So never mind the darkness"
  • Respect: +3614
Fallen: Duff publikuje klip do kolejnej solowej piosenki
« dnia: Marca 03, 2024, 05:16:18 pm »
0

Duff McKagan opublikował oficjalny klip do piosenki „Fallen” z trzeciego albumu solowego, „Lighthouse”. Złożył tym samym hołd swojej żonie, Susan.

Reżyserem teledysku jest Dan Sturgess.

„To prawda, byłem i nadal jestem zakochany”, deklaruje Duff. „Wyrażenie tego poprzez teksty i muzykę czasem jest bardzo trudne… niemniej, poprzez ten utwór chciałbym pokazać, jak żyje mi się z Susan”.

„Dan Strugess”, dodał McKagan, „przez kilka miesięcy był w trasie, nagrywał Guns N’ Roses, kiedy koncertowaliśmy w Wielkiej Brytanii, w innych krajach Europy, w Ameryce Północnej. W tamtym czasie miał okazję przyjrzeć się mnie i Susan… a przynajmniej widział nas przez obiektyw, bo jest wyśmienitym fotografem.

Na przestrzeni lat przekonałem się, że czasem trudno wrzucić na luz, gdy kamera jest włączona, jednak Dan stał się niemal niewidzialny… a jeżeli już nie on, to na pewno jego kamera”.

„Klip do Fallen pokazuje, jak ja i Susan Holmes McKagan zachowujemy się na co dzień. Bawimy się, kochamy i ciężko pracujemy. Mam nadzieję, że fanom teledysk spodoba się tak samo jak nam”, podsumował basista.

www.youtube.com/watch?v=YkdbKJ2pq88&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.metallus.it%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Źródło
« Ostatnia zmiana: Marca 03, 2024, 05:19:11 pm wysłana przez naileajordan »
"Robiłem to w najlepszej wierze, jak mówił jeden gentleman, który uśmiercił swą żonę, gdyż była z nim nieszczęśliwa."

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4384
Odp: Fallen: Duff publikuje klip do kolejnej solowej piosenki
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 03, 2024, 08:39:01 pm »
0
jesli duzo bylo opinii negatywnych do klipu do The General, to co powiedziec o tym?

zenadometr wyje*alo poza skale, a glowna aktorka Susan to napompowana karykatura kobiety

:facepalm:
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1714
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 04, 2024, 03:02:27 pm »
0
jesli duzo bylo opinii negatywnych do klipu do The General, to co powiedziec o tym?

zenadometr wyje*alo poza skale, a glowna aktorka Susan to napompowana karykatura kobiety

:facepalm:

No słabe to. Ale nie teledysk tylko Twój wpis. Rozumiem, że Susan może Ci się nie podobać ale Duff widocznie jest z nią od blisko 30 lat szczęśliwy. Więc niech sobie żyją i cieszą się sobą, skoro tak dobrze im się układa.
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4384
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 04, 2024, 03:14:24 pm »
+1
i niech sobie beda, nic mi do ich szczescia, po co z tego jednak robic oficjalny teledysk?

a skoro robia teledysk, znaczy ze chca/licza sie z tym zeby opinia publiczna/fani/widzowie ich oceniali, i dlatego ja tez mam prawo oceniac, tak jak teledysk do General i wszystko inne ktore jest oficjalnie opublikowane dla fanow

simple as that
« Ostatnia zmiana: Marca 04, 2024, 03:16:02 pm wysłana przez sunsetstrip »
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

DUFF MCKAGAN'S LOADED - "No More" - teledysk

Zaczęty przez Slither

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 5448
Ostatnia wiadomość Września 22, 2008, 05:40:03 pm
wysłana przez Slither