Autor Wątek: Slash: "Mam naprawdę powyżej uszu nawet myślenia o tym"  (Przeczytany 26890 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Odp: Slash: "Mam naprawdę powyżej uszu nawet myślenia o tym"
« Odpowiedź #30 dnia: Maja 31, 2012, 06:55:09 pm »
+2
Ron słucha ciągle pytanie o to skąd jego nic, Axl pewnie słyszałby kiedy nowa płyta, a Slasha pytają o reunion. A wystarczyłłoby trochę więcej inwencji ;)  No, ale cóż.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline lewyism

• Paradise City
  • Respect: +136
« Odpowiedź #31 dnia: Maja 31, 2012, 07:05:27 pm »
0
Tak to już jest :D

Offline KFCBucket

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +44
« Odpowiedź #32 dnia: Maja 31, 2012, 07:32:31 pm »
0
I pewnie strasznie wkurzające jest słuchanie od  kilkunastu lat  ciągle tych samych pytań o Axla i reunion  ;)

I to działało chyba  w obie strony. Gdyby Axl udzielał więcej wywiadów to też dostawałby to pytanie naście razy. Mam nadzieję, że teraz gdy obaj Panowie wyrazili swoje stanowisko, opadną trochę emocje związane z tematem reunionu. Nie chcą, nie zagrają razem. Zresztą jestem przekonany, że gdyby miało do tego dojść to na pewno nie odbędzie się to za pomocą mediów. Ich rolą może być tylko doniesienie, że coś razem zrobili. A nie bycie forum do wzajemnego "przepraszania się" ...

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #33 dnia: Maja 31, 2012, 07:39:30 pm »
-2
podczas wywiadu są to pytający i pytany. No, ale oczywiście wszystko jest winą Slasha, zawsze. :)
Wywiad to nie przesłuchanie, nie musi odpowiadac na każde pytanie. Ba, nawet na przesłuchaniu by nie musiał. Ale cóż, Slash od miesiąca mówi, że ma dość pytań o reunion a i tak podczas każdego wywiadu ciągle wałkuje ten temat.

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #34 dnia: Maja 31, 2012, 07:40:54 pm »
+2
On wałkuje, czy dziennikarz? Chyba, że aż tak się sprzedał, że sam ze sobą wywiady robi, to oddaję honor.

-_-

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #35 dnia: Maja 31, 2012, 07:51:36 pm »
+2
el_loko, Axl przy okazji wywiadów wydaje mi się, że też często porusza temat reunionu, a jak nie reuniony to na pewno starego kumpla z zespołu i ma do tego pełne prawo, więc nie rozumiem  wywodu.

W ogóle... wkurzają mnie już te wywiady.. Ani Slash, ani Ron, ani Ashba, nikt nie mówi niczego nowego i ciekawego. nuda :P

body

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Maja 31, 2012, 08:00:31 pm »
0
Ashba zawsze mówi nowości to nowa płyta, dużo niespodzianek i wiele innych. Nawet jeżeli do reunionu by doszło, nie wyobrażam sobie procesu tworzenia muzyki Axl szuka nowych rozwiązań a slash gra pospolitego rocka, min dlatego stary skład się rozsypał.

Offline Wojtek

• Atittude
  • Respect: +42
« Odpowiedź #37 dnia: Maja 31, 2012, 08:06:24 pm »
0
Każdy temat o Slashu zamienia się jak dowalić Slashowi  :facepalm: jestem pewien, że będzie pytany o reunion jeszcze ze 100 razy - taka natura dziennikarzy. Generalnie bardziej się uśmieje jak Adler coś powie nt reunionu ... bo powoli mi zaczyna tego brakować :D
KULT    [size=3.75pt]No Rose - No Fun (84 ofkorse)
ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #38 dnia: Maja 31, 2012, 09:02:31 pm »
-3
On wałkuje, czy dziennikarz? Chyba, że aż tak się sprzedał, że sam ze sobą wywiady robi, to oddaję honor.

-_-
Widocznie nic ciekawego nie robi lub nie jest aż tak wartościowe dla tych dziennikarzy skoro ciągle pytają go o reunion,to go widocznie frustruje.....on nagrywa solową płytę,wszędzie ją reklamuje,a tu ciągle pytania o Guns N' Roses.Ile sprzedał tej płyty przez pierwszy tydzień ,30 tyś?Przy tak dużym zaangażowaniu w promocję przez samego autora to dobry wynik?

Offline lewyism

• Paradise City
  • Respect: +136
« Odpowiedź #39 dnia: Maja 31, 2012, 09:07:30 pm »
0

-_-
Widocznie nic ciekawego nie robi lub nie jest aż tak wartościowe dla tych dziennikarzy skoro ciągle pytają go o reunion,to go widocznie frustruje.....on nagrywa solową płytę,wszędzie ją reklamuje,a tu ciągle pytania o Guns N' Roses.Ile sprzedał tej płyty przez pierwszy tydzień ,30 tyś?Przy tak dużym zaangażowaniu w promocję przez samego autora to dobry wynik?
Axla też pytają o reunion i wszystkich byłych członków gn'r, nie tylko Slasha. Ten temat powraca w każdym wywiadzie ;)

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #40 dnia: Maja 31, 2012, 09:16:44 pm »
0
Naprawdę musiałeś go cytować, skoro post jest zaraz nad Twoim?

Offline Agness

• Paradise City
  • Respect: +16
« Odpowiedź #41 dnia: Maja 31, 2012, 09:17:11 pm »
+2
Temat reunionu nie zniknie, co się dziwić. Dziennikarze szukają czegoś, a niewątpliwie to było by 'coś'. Przecież osoby postronne znają duet Axl i Slash i tak już zostanie. Ale wy i tak przy każdej okazji będziecie się sprzeczać. Dziwi mnie tylko, że wam się chce :P

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #42 dnia: Maja 31, 2012, 09:19:17 pm »
-2

-_-
Nikt go chyba nie zmusza by udzielał wywiadów? Chyba może wybierać komu chce, a komu nie chce udzielić wywiadu. To taki problem rozmawiać z dziennikarzami którzy nie zadają ciągle tego samego pytania. A nawet jak jest zadane to nie musi odpowiadać.
Teraz to, że ciągle gada o reunionie to też nie będzie jego wina, tak samo rozpad starego składu GNR, VR i SS. Jaki biedny ten Slash, zawsze chce dobrze, tylko wszyscy się na niego uwzieli.

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #43 dnia: Maja 31, 2012, 09:27:37 pm »
0
Haha, myślisz, że Slash umawiając się na wywiad, dostaje wcześniej plik tekstowy z pytaniami albo zna każdego dziennikarza i wie czego się spodziewać? Szczególnie, jeżeli robi 10 wywiadów miesięcznie, aby promować płytę? Puknij się w czółko.

Jaki biedny ten Slash, zawsze chce dobrze, tylko wszyscy się na niego uwzieli.

Mistrz sarkazmu. Proponuję jednak zacząć czytać ze zrozumieniem, bo Slash się nie żali tylko stara wyartykułować pewne rzeczy.

I nie odpisuj, bo i tak nie zobaczę. To tyle jeśli chodzi o naszą dyskusję.

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #44 dnia: Maja 31, 2012, 09:55:04 pm »
0
Ale to on odpowiada na te pytania a nie dziennikarz, nie chce ciągle wałkować jakiegoś tematu to po co ciągle o tym gada?

Fortus staje w obronie Slasha [fortus] [slash]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 1206
Ostatnia wiadomość Sierpnia 07, 2023, 05:26:16 pm
wysłana przez Douger