Autor Wątek: Skład Guns N' Roses 2016 potwierdzony?  (Przeczytany 20522 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Odp: Skład Guns N' Roses 2016 potwierdzony?
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 15, 2016, 02:03:27 pm »
0
"Nie na to tak naprawdę większość liczyła..."  - no dobrze, to na co, Twoim zdaniem, liczyła większość? :)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline mafioso

• Moderator
  • Street of dreams
  • Respect: +2222
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 15, 2016, 02:21:13 pm »
+1
Większość? Jak na razie to tylko Ty jesteś niezadowolony z braku Izzy'ego.
Jakby mieli coś nagrywać to może bym wzdychał nad jego losem, a tak to mi to obojętne. Niech sobie jeździ motorem po bezdrożach Arizony.

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +2360
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 15, 2016, 02:22:48 pm »
+2
@bartjucifer , a możesz odpowiedzieć na pytanie czego konkretnie się spodziewałeś, oczekiwałeś, co byś chciał? Bo jak na razie to tylko jęczysz, a w sumie nie wiadomo o co Ci chodzi.
a z wypowiadaniem się w imieniu bliżej nieokreślonej "większości" radziłabym uważać, bo możesz się mocno zdziwić w życiu :)

Offline baddream

• Paradise City
  • You Don't Know Who You Can Trust Now
  • Respect: +98
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 15, 2016, 02:41:25 pm »
0
Cóż, ja to widze tak. Przez pare ostatnich lat nikt w ogóle nie brał pod uwage regrupu ze Slashem w jednej z ról, ale kazdy o tym gdzieś myślał czy nawet marzył. Teraz mamy to na talerzu, a za niecaly miesiac oficjalnie wystapią razem na scenie i nadal sa tacy którzy są niezadowoleni. Ja to gdzieś rozumiem, bo jest podejrzenie że robia to dla hajsu (bo watpie aby to bylo "porozumienie pojecia muzyki rockowej"), że nadal jest dziwnie bo nie mają wspólnych zdjęć, ale mimo wszystko czyjeś marzenia w kwietniu zostaną spełnione. Gdzie jest Izzy? A opuścił mainstream jakieś 25 lat temu i dobrze mu w takim układzie. Ustosunkował się co do swojej obecności na trasie ale wiadomym dla mnie jest ze z Izzym czy bez, to ten zespół nie nagra juz nic na miare AFD, o ile w ogóle cokolwiek nagra. Podejrzewam, że Izzy myśli o tym wszystkim to co  pijany Chris przed klawiaturą ale siedzi cicho, bo może nie chce psuc komuś dobrej zabawy (SLASH, Duff i miliony fanów ikonicznego składu GnR). Zastanawiam się tylko nad tym co ten skład ma zamiar zrobić po tych sześciu koncertach - Czy to będą kolejne daty i tournee po świecie, czy to bedzie powrot do studia i pisanie nowego albumu GNR (moze z udziałem Izzy'ego) , czy też odejście Slasha i (pewnie) Duffa do swoich projektów, wszystko wskazuie że ten czas będzie dla Gunsów ciekawy.
Kiedy Chińska Demokracja zaleje świat, to nastąpi wówczas Armaggedon, Korea Płd i Płn połączy się w imie braterstwa, Stany przestaną ciągnąć ropę z bliskiego wschodu.

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 15, 2016, 02:51:54 pm »
0
Frank, mój Boże, Ferrer...

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Marca 15, 2016, 02:56:43 pm »
0
Jestem niezadowolony z tego jak to wygląda w obozie Guns N' Roses chyba mam do tego prawo tak? Mafioso gdzie napisałem, że jestem niezadowolony z braku Izzy'ego? Emma ja to nie cravenciak więc wyhamuj! A jak tak bardzo brakuje ci jęczenia to mogę ci go dać dużo jak chcesz... I skoro uważasz, że większość jest tutaj? To sorry, ale muszę cię rozczarować... Coraz bardziej uświadamiam sobie dlaczego opuściłem te miejsce (nie licząc powrotów gdy coś ciekawego się działo) w 2007 roku :rolleyes:

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 15, 2016, 03:07:02 pm »
0
Jak na razie to Ty trochę wyhamuj, bo zaczynają się wycieczki personalne, a za to mogą polecieć ostrzeżenia. Moderatorzy czuwają :)

Izzy odciął się od Gunsów w dniu, w którym opuścił zespół i jakiekolwiek jego gościnne występy czy współpraca w studiu nigdy nie oznaczały powrotu. Wystarczy poczytać trochę relacji samych muzyków, żeby się dowiedzieć, że Izzy odciął się ostatecznie. Więc dla mnie jakikolwiek regroup od początku oznaczał brak Izzy'ego, a mocno bym się zdziwił, gdyby on jednak wrócił. W kółko ktoś jest niezadowolony, bo tak źle, bo tak niedobrze, bo powinien być ten, a tamtego nie. Nie podoba ci się, to nie słuchaj. I tak prawdopodobnie nie będziesz miał okazji, poza bootlegami z tych kilku koncertów. Chcieli się zejść to się zeszli, chcą to zrobić dla kasy to zrobią. Niekoniecznie wysupłają ją od ciebie, jeśli ci nie odpowiada. I mówię do do ciebie, ogólnie, użytkowniku. Ja podchodzę do tematu z rezerwą, cieszy mnie, że nazwisko Hudson czy McKagan znowu widnieje pod szyldem Guns N' Roses, natomiast obawiam się jak to wyjdzie. Mimo wszystko, czekam aż mnie pozytywnie zaskoczą.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #22 dnia: Marca 15, 2016, 03:30:10 pm »
+3
Jestem niezadowolony z tego jak to wygląda w obozie Guns N' Roses chyba mam do tego prawo tak?
Jasne. Ale fajnie by było zrozumieć przyczynę tego niezadowolenia. Tego właśnie próbuję się dowiedzieć. Uchylisz rąbka tajemnicy? ;)

Offline baddream

• Paradise City
  • You Don't Know Who You Can Trust Now
  • Respect: +98
« Odpowiedź #23 dnia: Marca 15, 2016, 03:40:51 pm »
0
Jeśli zaskoczą pozytywnie to będzie już fantastycznie. O ile o formę muzyczną jestem spokojny bo Frank i Richard to dobrzy muzycy, o tyle pozostaje forma Axla. Jeśli to byłby wokal z 2010 roku byłbym zachwycony ale jakoś tak wewnętrznie czuje niepokój o to żeby Axl czegoś znow nie odwalił. Już nie pisze o takiej "pierdółce" o czym Duff tyle razy wspominał w swojej ksiazce - notoryczne opoznienia rozpoczęcia koncertów, ale mam na myśli coś w pobliżu tego co odwalił w latach 90tych gdzie wręcz przywłaszczył sobie prawa do zespołu.
Kiedy Chińska Demokracja zaleje świat, to nastąpi wówczas Armaggedon, Korea Płd i Płn połączy się w imie braterstwa, Stany przestaną ciągnąć ropę z bliskiego wschodu.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #24 dnia: Marca 15, 2016, 03:52:08 pm »
0
Mnie zastanawia coś innego. Brak Chrisa i trzeciego gitarzysty. Czy to jest dla Was równoznaczne z tym, że materiału z Chinese Democracy już nie będzie?

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Marca 15, 2016, 03:56:48 pm »
0
Włodi grozisz? Obiecujesz? Na cholerę mnie prowokuje co? To że pozwalacie jej na pyskówki to już wasza sprawa w kadrach mnie w to nie mieszaj... Nie będzie mnie prowokować a będzie wszystko ok! ;)

Zqyx Nie podoba mi się, że Axl zostawił dwóch "marnych" muzyków, nie podoba mi się, że znowu wprowadza swoje sztuczki... A najbardziej nie podoba mi się, że Slash w to wszystko wszedł.

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1713
Odp: Skład Guns N\' Roses 2016 potwierdzony?
« Odpowiedź #26 dnia: Marca 15, 2016, 03:57:12 pm »
0
Ja spodziewam się niespodziewanego. Bo po co się zawieść :p Richard to najlepsze co się zdarzyło GN'R w wersji 2.0. Polecam posłuchać choćby KOHD z Las Vegas z 2012, gdzie daje popis swojego wyczucia pięknej gry na instrumencie.

Wiem, że niektórym przeszkadza Frank. @cravenciak cały czas powtarza, że chłopak nie gra niektórych partii zgodnie z albumowymi wersjami, ale ostatecznie cały zespół nie był kalką tego, co zostało nagrane na AFD. Choćby takie Rocket Queen (ostatnia część przed solówką), to co się tam wyprawia (głównie za sprawą gitary Fortusa) to istne szaleństwo i totalnie inaczej zagrany podkład. Dla mnie: cudo. Jakbym chciał posłuchać płyty, to bym sobie włączył płytę.

Liczę, że Slash z Fortusem będą się uzupełniali jak Slash z Izzym albo jak Fortus z Bąblem :]

Post Merge: Marca 15, 2016, 04:00:23 pm
nie podoba mi się, że znowu wprowadza swoje sztuczki...

O! widzę, że wiesz więcej od gawiedzi i masz bezpośredni przekaz z kibla córki McKagana! Co ja bym dał, za takie wejścia.

...a nie, jednak w to nie wierzę. Aktualnie bardzo mało wiadomo o tym, co dzieje się w zespole. Może jak trasa ruszy, poznamy więcej smaczków. No i może w końcu ktoś zgodzi się udzielić wywiadu.
« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2016, 04:00:23 pm wysłana przez Śpiochu »
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline Rash

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +30
« Odpowiedź #27 dnia: Marca 15, 2016, 04:24:05 pm »
0
Myślę że to dobry skład jeśli chodzi o koncertowanie.
Jestem ciekaw czy gdyby mieli w planach tworzyć nową muzykę to czy nie sięgneli by po Izziego?
Myślę że tu nie chodzi o hajs z jednej lub drugiej strony.
Poczytałem te wszystkie biografie Duffa, Slasha i tak naprawdę to konflikt między nimi rozdmuchała prasa nie oszukujmy się.
Chciałbym zobaczyć minę Duffa i Slasha jak Axl ponownie się spóźnia na koncert 2 godziny i przypominają sobie stare czasy xD

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Marca 15, 2016, 04:47:48 pm »
0
Dla mnie przegrupowanie właśnie w takim a nie innym składzie to pójście jak najprostszą drogą na skróty po duży hajs! I jest to fatalna sztuczka! Po raz kolejny rudy z swoim śmiesznym "Team Brazil" pokazuje jaką jest szują! A swoje trzy grosze Śpiochu zostaw dla siebie i swoich bliskich...

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #29 dnia: Marca 15, 2016, 05:06:48 pm »
0
A mnie co innego zastanawia - to na pewno autograf Axla?
Poza tym dopóki chłopaki nie wyjdą na scenę to nie ma 100% pewności jaki jest skład, jeszcze wiele może się zdarzyć :)
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Reckless Roses - "Koncert będzie niespodzianką – dla nas także"

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8456
Ostatnia wiadomość Kwietnia 12, 2016, 11:42:26 pm
wysłana przez sunsetstrip