Autor Wątek: Skład Guns N' Roses 2016 potwierdzony?  (Przeczytany 20523 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline markopolo

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +102
Odp: Skład Guns N' Roses 2016 potwierdzony?
« Odpowiedź #60 dnia: Marca 17, 2016, 06:56:44 pm »
0
Pierwotnej idei? Jesteśmy pięćdziesięciokilkuletnimi facetami, śpiewajmy że nie nawidzimy prasy, kochamy ćpać i ruchać? Chyba z tego wyrośli...
Dobra zmiana

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #61 dnia: Marca 18, 2016, 08:46:46 am »
+1
Sądząc po treściach wrzucanych przez Slasha na Facebooku śmiem wątpić ;) Co do idei - nie wiem. Ale jeśli trójka gra "dla kasy", no to piątka musi grać dla idei ;) Tak by wynikało z komentarzy części ludzi.
A to, że przy okazji i tak zarobiliby miliony... no cóż ;)  :D
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #62 dnia: Marca 18, 2016, 09:50:32 am »
+2
No oczywiście, że piątka gralaby dla idei bo za koncerty w oryginalnym składzie nikt by nie zapłacił :p

Offline xxbrtkxx

• Patience
  • Respect: +10
« Odpowiedź #63 dnia: Marca 18, 2016, 10:58:24 am »
+3
Wytłumaczy mi ktoś czemu jest taki ból dupy o to że zespół zarobi na tym kasę?

Ja mam "ból dupy" o to, że Axl doprowadził do rozpadu zespołu i reunionu składu, który nadal będzie grał kawałki sprzed blisko 30 lat. Wolałbym usłyszeć jakiś nowy materiał nagrany z Bąblem, DJ'em i Stinsonem. Czy zobaczenie na scenie Axla, Slasha i Duffa jest warte tego całego zamieszania? Dla niektórych może tak. Dla mnie nie. No ale trzeba się pogodzić z takim a nie innym przebiegiem zdarzeń. Przynajmniej coś się dzieje  ;)

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #64 dnia: Marca 18, 2016, 02:25:24 pm »
0
Najbardziej mnie śmieszą komentarze osób, które mają ból dupy o "reunion" i twierdzą, że 3 osoby to nie reunion, tylko skok na kasę, a mają w dupie to, że sam zespół wydał oświadczenie, że to nie reunion a "przegrupowanie" :D
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline hkt

• Atittude
  • I would've thought you could be more of a man
  • Respect: +941
« Odpowiedź #65 dnia: Marca 18, 2016, 08:17:43 pm »
+7
Ostrzeżenie moderatora: nie godzę się odzywki obraźliwe w stosunku do innych użytkowników. @slasherr przegiąłeś. Treść posta usunąłem, bo była poniżej wszelkiej krytyki i jest jawnym pogwałceniem regulaminu forum. / Śpiochu

Ta cenzura to mało śmieszny żart :???: Popsuliście czytanie całego tematu... to jakby wyciąć z W pustyni i w puszczy moment, gdy Staś i Nel spotykają ojców.

Oby reunion nie był tak kiepski jak fabuła tego tematu, bo będę zawiedziony.
Powyższy post jest zgodny z tematem.

Offline slasherr

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1063
« Odpowiedź #66 dnia: Marca 18, 2016, 08:24:44 pm »
+5
Ostrzeżenie moderatora: nie godzę się odzywki obraźliwe w stosunku do innych użytkowników. @slasherr przegiąłeś. Treść posta usunąłem, bo była poniżej wszelkiej krytyki i jest jawnym pogwałceniem regulaminu forum. / Śpiochu

Offline domino236

• Atittude
  • Respect: +427
« Odpowiedź #67 dnia: Marca 18, 2016, 09:24:16 pm »
0
Co tam napisałeś?

Offline Ivellios

• Atittude
  • Paranormalium.PL
  • Respect: +396
    • Paranormalium - Portal Zjawisk Paranormalnych
« Odpowiedź #68 dnia: Marca 18, 2016, 09:32:33 pm »
+5
Najbardziej mnie śmieszą komentarze osób, które mają ból dupy o "reunion" i twierdzą, że 3 osoby to nie reunion, tylko skok na kasę, a mają w dupie to, że sam zespół wydał oświadczenie, że to nie reunion a "przegrupowanie" :D
Wypada w tym miejscu zadać kilka pytań: a czy "new GnR", które wystartowało w 2001 roku, nie było skokiem na kasę? A czy kolejne trasy pod szyldem Chinese Democracy Tour nie były skokiem na kasę? A czy wydanie koncertówki, na której Axl momentami za przeproszeniem piszczy jak dz**ka udająca orgazm, względnie udaje Myszkę Miki, nie było skokiem na kasę?

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4381
« Odpowiedź #69 dnia: Marca 18, 2016, 09:33:54 pm »
+1
No oczywiście, że piątka gralaby dla idei bo za koncerty w oryginalnym składzie nikt by nie zapłacił :p

oczywiscie ze nikt by nie zaplacil za to, bo takie zdarzenie jest niemozliwe dokladnie od 16.10.1991

Wytłumaczy mi ktoś czemu jest taki ból dupy o to że zespół zarobi na tym kasę?

Ja mam "ból dupy" o to, że Axl doprowadził do rozpadu zespołu i reunionu składu, który nadal będzie grał kawałki sprzed blisko 30 lat. Wolałbym usłyszeć jakiś nowy materiał nagrany z Bąblem, DJ'em i Stinsonem.

albo chociaz wydac to co nagrali z KFC, Finckiem i Brainem
« Ostatnia zmiana: Marca 18, 2016, 09:36:02 pm wysłana przez sunsetstrip »
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Offline hkt

• Atittude
« Odpowiedź #70 dnia: Marca 18, 2016, 10:35:32 pm »
+2
Co tam napisałeś?

Też chciałbym to wiedzieć  :\'(

Offline Vince_Carter

• Paradise City
  • Respect: +283
« Odpowiedź #71 dnia: Marca 18, 2016, 11:47:04 pm »
+3
Sapanie o to ze Slash i Duff wracają do GN'R , dla mnie to jest temat do Sensacji XXI wieku. Od 8 lat jeździli , grali te same kawałki ,o płycie ani widu ani słychu a niektórzy srają jakby już nowy krążek był w sklepach ale nagle REUNION i lipa - wycofali. Wreszcie coś się dzieje. Nawet jakby mieli zagrać ostatnia trasę za wielki hajs ( czego im życzę z całego serca ) to i tak lepsze niż to co było przez ostatnie lata. Przynajmniej dali jakiś impuls w ludzi do dyskusji i nadzieję że coś się znowu wydarzy. Ja zawsze chciałem pełnego reunionu , ale po namyśle to dobrze że do tego nie doszło. Jest wielka trójka i Richard i być może coś z tego urodzi... A jak nie? To i tak będzie lepiej niż było , przynajmniej się pogodzili
11.07.2012 | 13.02.2013 | 20.11.2014 
20.06.2017 | 09.07.2018 | 12.02.2019
20.06.2022 |

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #72 dnia: Marca 19, 2016, 01:07:56 am »
0
wszyscy tak sobie gadamy, spekulujemy, ale nie mamy bladego pojęcia jakie są relacje między chłopakami... zobaczymy pewnie w kwietniu, czy będzie chemia, czy to tylko dla hajsu - to wszystko wyjdzie na scenie. Opcje są dwie - albo przegrupowanie i koncerty dla mamony.. ale może być też opcja, że chłopaki grają, dogadują się i jest w tym jakaś przyszłość.

Mam nadzieję na drugi scenariusz, to byłaby petarda. Obecny skład - niby potwierdzony - Axl, Slash, Duff, Richard, Frank, Dizzy jest zdecydowanie bardziej nowoczesny i obiecujący niż oryginalny skład (zakładając, że Izzy tak czy siak się nie angażuje)

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #73 dnia: Marca 19, 2016, 11:02:44 am »
+1
Od 8 lat jeździli , grali te same kawałki ,o płycie ani widu ani słychu

I założę się o kratę, że tak będzie dalej
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline hkt

• Atittude
« Odpowiedź #74 dnia: Marca 19, 2016, 12:01:28 pm »
+1
Sapanie o to ze Slash i Duff wracają do GN'R , dla mnie to jest temat do Sensacji XXI wieku. Od 8 lat jeździli , grali te same kawałki ,o płycie ani widu ani słychu a niektórzy srają jakby już nowy krążek był w sklepach ale nagle REUNION i lipa - wycofali. Wreszcie coś się dzieje. Nawet jakby mieli zagrać ostatnia trasę za wielki hajs ( czego im życzę z całego serca ) to i tak lepsze niż to co było przez ostatnie lata. Przynajmniej dali jakiś impuls w ludzi do dyskusji i nadzieję że coś się znowu wydarzy. Ja zawsze chciałem pełnego reunionu , ale po namyśle to dobrze że do tego nie doszło. Jest wielka trójka i Richard i być może coś z tego urodzi... A jak nie? To i tak będzie lepiej niż było , przynajmniej się pogodzili

5 stron pitu pitu zajęło by pojawił się głos zdrowego rozsądku. I to u człowieka który ma murzyna w avatarze i wino w podpisie - wstydźcie się  :D

Pisząc poważniej, podpisuję się pod tym co nie umniejsza żalu do Axla, że popsuł szansę na nowe GNR. Na własne życzenie.

Reckless Roses - "Koncert będzie niespodzianką – dla nas także"

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8456
Ostatnia wiadomość Kwietnia 12, 2016, 11:42:26 pm
wysłana przez sunsetstrip