Autor Wątek: Skład Guns N' Roses 2016 potwierdzony?  (Przeczytany 20518 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ghost_82

• Atittude
  • Respect: +53
Odp: Skład Guns N' Roses 2016 potwierdzony?
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 15, 2016, 05:15:17 pm »
+6
Czytam te nie które komentarze i smiac mi sie chce. Jeszcze nie tak dawno wszyscy marzyli, żeby Axl wystąpil z kudłatym chociaż na jednym występie. Teraz jak już mamy powrót Slasha i Duffa, to ludziom dalej źle, "bo po co to wszystko"  :facepalm: Czego wy jeszcze byście chcieli ? Na pewno szkoda Izzy-ego, ale jego już nie ma od 91 roku, a Fortus jest godnym następcą. W tym zestawieniu zespół prezentuje się bardzo ciekawie i nie mogę się już doczekać pierwszego koncertu

Uploaded with ImageShack.us

Offline Sanokhs

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +124
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 15, 2016, 05:17:28 pm »
0
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził... i wcale mnie to nie dziwi

Offline roman199

• Patience
  • Respect: +7
« Odpowiedź #32 dnia: Marca 15, 2016, 05:18:13 pm »
0
Szkoda że taki skład...szkoda że Ferrer, szkoda że nie ma Izzy'iego . Ale co zrobić. I tak jest o 300% lepiej niż było ostatnio  :D

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4381
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 15, 2016, 05:25:10 pm »
0
ale mam na myśli coś w pobliżu tego co odwalił w latach 90tych gdzie wręcz przywłaszczył sobie prawa do zespołu.

nic nie przywlaszczyl, Slash i Duff dobrowolnie podpisali te papiery przekazujac mu nazwe - jak chcesz to zalozymy sobie temat w innym dziale gdzie omowimy szczegoly

co do tematu

dobrze ze nie ma Adlera - tykajacej bomby zegarowej, ani Soruma (hired hand/additional musician) - zreszta trudno sie dziwic po tym jak Axl go wywalil z zespolu, oraz po tym co Sorum wygadywal na jego temat przez lata

inna kwestia jest taka

w razie jak cos pojdzie nie tak - Slash ma do czego wracac, do solowego grania -ale zachodze w glowe po co to Axlowi i czy ew. ma plan B? Oczywiscie pomijam temat robienia tego dla kasy, co wydaje mi sie najbardziej oczywiste ale zalozmy ze nie. Pograja troche tych koncertow i np. Axl stwierdzi ze to bez sensu, pokloca sie etc. I co wtedy? Emerytura? Wydanie pozostalosci z ChD? Powrot do koncertow z Ashbami i BBFami? Kto to kupi ponownie? Axl ryzykuje mnostwo zgadzajac sie na ten regroup

Co do Izziego - to jest gosc ktorego zachowania sa tak irracjonalne od lat ze w ogole sie nie potrafie do niego odniesc, teraz sie ujawnil swiatu na twitterze - napisal ze nie bedzie gral z GNR live i nie nagrywa z nimi w studiu, po czym wrzuca linki do coverow na youtube...

Czytam te nie które komentarze i smiac mi sie chce. Jeszcze nie tak dawno wszyscy marzyli, żeby Axl wystąpil z kudłatym chociaż na jednym występie.

nie wszyscy
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Offline Ivellios

• Atittude
  • Paranormalium.PL
  • Respect: +396
    • Paranormalium - Portal Zjawisk Paranormalnych
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 15, 2016, 05:29:52 pm »
+6
Ale co zrobić. I tak jest o 300% lepiej niż było ostatnio  :D
Tak, bo teraz jak Slash spierdzieli solo to będzie 'awwww sooo cuuute <3 <3 <3', a jak Ashba coś uwalił to 'BOOOOOO FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOUUUUU YOU'RE DEAD DEAD DEEEEAAAAAD!' ;)

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +2360
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 15, 2016, 05:50:44 pm »
0
Emma ja to nie cravenciak więc wyhamuj! A jak tak bardzo brakuje ci jęczenia to mogę ci go dać dużo jak chcesz...
problemy z ego?

I skoro uważasz, że większość jest tutaj? To sorry, ale muszę cię rozczarować...
nie mój drogi, właśnie o to chodzi, że to Ty się powołujesz na bliżej nieokreśloną "większość"

Na cholerę mnie prowokuje co? To że pozwalacie jej na pyskówki to już wasza sprawa w kadrach mnie w to nie mieszaj... Nie będzie mnie prowokować a będzie wszystko ok! ;)
Rozumiem, że prośba o sprecyzowanie o co Ci chodzi, którą zresztą Zqyx także powtarzał kilkukrotnie, jest dla Ciebie prowokacją? :lol: I nie "jej", a Emmie jak już :) mam imię, mam nick

Wracając do tematu właściwego - mi ten skład "odpowiada" i nie dziwi. Skoro już musieli się bawić w przegrupowania, to jest to dokładnie to, czego się spodziewałam. Izzyego widzę bardziej na ewentualnych "gościnnych występach". Steven ma zbyt niestabilną formę, żeby mu zaufać z tak wielkim przedsięwzięciem. Powrót Matta też mi jest trudno sobie wyobrazić, bo jego stosunki z Axlem zawsze były mimo wszystko jakieś dziwne i sam Sorum też ma taki, a nie inny charakter, a tu chodzi o stworzenie składu, który się ze sobą dobrze zgra i będzie w powietrzu dobra chemia. Sposobu grania Ferrera czasem nie ogarniam, ale w ostatnich latach się przyzwyczaiłam. Bardzo się cieszę, że Fortus został, bo to świetny gitarzysta, dogada się z każdym, a zawsze twierdziłam, że najbardziej z ostatniej trójki pasował stylem do GNR. Taki układ mi pasuje. Pomieszanie historii z ostatnim składem jest ok.

Offline lewyism

• Paradise City
  • Respect: +136
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 15, 2016, 05:55:01 pm »
+1
Ja widzę to tak,że mogą pograć kilka - kilkanaście koncertów, nawet trasę albo lepiej. Potem w przerwie czy postoju, Slash i Duff mogą powrócić, w każdej chwili, do swoich projektów i GN'R może funkcjonować jak do tej pory, za jakiś czas znowu jakieś koncerty albo trasa. Mogą też coś nagrać, coś tam podobno pracują. Na pewno nie są to jakieś jednorazowe, czy gościnne występy Slasha i Duffa, bo w takim razie nie odchodzili by pozostali muzycy. Myślę, że to wieloletnia współpraca ;) bo jakoś nie widzę takiego scenariusza, że Axl będzie kombinował nowy skład.
To oczywiste, że taki reunion to ogromna kasa. Nie chodzi o same koncerty ale sprzedaż tych wszystkich płyt i gadżetów, ale moim zdaniem nie chodzi tylko o kasę. To także marzenie i spełnienie każdego ze starych członków zespołu. Dla każdego z nich GN'R jest jak własne dziecko, najważniejszy w życiu. Razem tyle przecież tyle przeżyli i razem przeszli przez to całe g***o. Kiedy w latach 90tych to wszystko się rozpadało, to się nienawidzili i mieli tego dość, ale po latach złość i nienawiść się wypala i na pewno pozostała wielka tęsknota i żal za tym co się straciło i zniszczyło.
Myślę, że mimo wszystko cieszą się tym, że znowu będą razem grać ze sobą i że po tylu latach się pogodzili. :)
Ps) Czytam te posty i też zupełnie nie wiem o co chodzi konkretnie użytkownikowi  bartjucifer?
« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2016, 06:08:17 pm wysłana przez lewyism »

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Marca 15, 2016, 05:57:05 pm »
0
sunsetstrip takie dobrowolne podpisanie papierów, że hej!

Emma mam to wszystko gdzieś! Mam prawo do własnego zdania na każdy temat! A każda prowokacja z twojej strony będzie prowadzić do takiego stanu rzeczy! Skończyłem z Tobą! Wracaj do swojej piaskownicy http://gunsnroses.com.pl/forum/hyde-park/co-mnie-w-zyciu-wku-rwia/ tam pisanie najlepiej ci wychodzi Dziękuję.

Prosiłem, żeby było bez personanych wycieczek. Ponadto we wcześniejszym poście nazwałeś Axla "szują". Obie te rzeczy bardzo pasują pod złamanie punktu $5 regulaminu. Stąd dostałeś ostrzeżenie. Pozdrawiam. - Włodi
« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2016, 06:44:41 pm wysłana przez Włodi »

Offline Ghost_82

• Atittude
  • Respect: +53
« Odpowiedź #38 dnia: Marca 15, 2016, 06:16:08 pm »
0
Ja widzę to tak,że mogą pograć kilka - kilkanaście koncertów, nawet trasę albo lepiej. Potem w przerwie czy postoju Slash i Duff mogą powrócić, w każdej chwili do swoich projektów i GN'R może funkcjonować jak do tej pory, za jakiś czas znowu jakieś koncerty albo trasa. Mogą też coś nagrać, coś tam podobno pracują. Na pewno nie są to jakieś jednorazowe, czy gościnne występy Slasha i Duffa, bo w takim razie nie odchodzili by pozostali muzycy. Myślę, że to wieloletnia współpraca ;) bo jakoś nie widzę takiego scenariusza, że Axl będzie kombinował nowy skład.
To oczywiste, że taki reunion to ogromna kasa. Nie chodzi o same koncerty ale sprzedaż tych wszystkich płyt i gadżetów, ale moim zdaniem nie chodzi tylko o kasę. To także marzenie i spełnienie każdego ze starych członków zespołu. Dla każdego z nich GN'R jest jak własne dziecko, najważniejszy w życiu. Razem tyle przecież tyle przeżyli i razem przeszli przez to całe g***o. Kiedy w latach 90tych to wszystko się rozpadało, to się nienawidzili i mieli tego dość, ale po latach złość i nienawiść się wypala i na pewno pozostała wielka tęsknota i żal za tym co się straciło i zniszczyło.
Myślę, że mimo wszystko cieszą się tym, że znowu będą razem grać ze sobą i że po tylu latach się pogodzili. :)

Dobrze powiedziane Nie oni pierwsi, co wracają po kłótniach i złych wspomnianiach Napewno ten reunion był szykowany od dawna, tylko być może coś to blokowało   I napewno nie będziemy świadkami  krótko trwałego powrotu Slasha i Duffa Wszyscy niby coś grali solowo, a Axl miał swój nowy skład,  ale nigdy nie tworzyli tego co razem w starym dobrym GN'R

Uploaded with ImageShack.us

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 15, 2016, 06:34:48 pm »
+2
ale mam na myśli coś w pobliżu tego co odwalił w latach 90tych gdzie wręcz przywłaszczył sobie prawa do zespołu.

nic nie przywlaszczyl, Slash i Duff dobrowolnie podpisali te papiery przekazujac mu nazwe - jak chcesz to zalozymy sobie temat w innym dziale gdzie omowimy szczegoly

Zachęcam, bo temat ważny i ciekawy.

Cytat: Ivelios
Tak, bo teraz jak Slash spierdzieli solo to będzie 'awwww sooo cuuute <3 <3 <3

Oczywiście, bo to Slash przecież :D  https://www.youtube.com/watch?v=fzKRcA8hCns :D

A wracając ściśle do tematu - cieszy mnie zreformowanie składu, bo, z całą sympatią do byłych członków zespołu, głównie do Rona :), liczę na więcej niespodzianek w secie.
Jako newsman latami pisałem set koncertowy niemal metodą kopiuj wklej, więc mam nadzieję, że obecni newsmani nie będą musieli tego robić :) Może to marzenie ściętej głowy, ale mam wrażenie, że potencjał tamtego składu w którymś momencie się skończył. Nie dziwię się, że chcieli nagrywać własną muzykę. Zreformowany skład daje części fanów to, czego chcą - czyli Gunsów ze Slashem, ale daje też Axlowi odrobinę "oddechu" od pytania - koleś, co z nową płytą?
I to też wydaje mi się ważne.
Oczywiście - więcej do stracenia ma w tym momencie Axl, bo Slash, czy Duff mogą wrócić do swoich projektów, a jakikolwiek skład Gunsów, z którego kiedyś w przyszłości, potencjalnie ;), znikną Slash i Duff będzie miał jeszcze bardziej pod górkę niż mieli Gunsi z czasów Rock in Rio 2001 i później. Ale skoro wszyscy się na to zgodzili, to kim ja jestem, żeby protestować? Super byłoby zobaczyć w ramach GN'R Izzy'ego, ale kim jestem, żeby narzucać mu, że ma z nimi zagrać? Fajnie, gdyby zamiast Franka był Steven/czy Matt - ale ... "enjoy what you have". :)  Co z tego wyjdzie później, to czas pokaże. Niby nowa płyta Konspiratorów jest w planach, ale czy musi to oznaczać, że Slash mówi w pewnym momencie Gunsom - papa, zabiera swoje zabawki i tyle? Nie wiem. Nikt, prócz samych zainteresowanych, tego nie wie. No chyba, że ktoś z forumowiczów ma gorącą linię z Axlem, Slashem, czy Duffem i podzieli się rewelacjami :) Czekamy! Poza tym plany planami, a wszystko może zmienić się już w trakcie trasy. Obserwując wydarzenia z obozu GN'R bywam czasami poirytowany, bo przecież to, że Richard i Frank są w składzie mogli ogłosić ze dwa miesiące temu, ale... ale jednocześnie jestem podekscytowany tym, co dzieje się w GN'R jak nie byłem przynajmniej od czasu wydania CHD. Rozumiem, że nie wszyscy to podzielają, rozumiem, że część z Was obawia się wielkiego zawodu, albo już dawno straciła zainteresowanie tym, co się dzieje. Rozumiem i szanuję. Jeśli pytam, to dlatego, że szukam odpowiedzi, a nie dlatego, że szukam okazji do zaczepki. Może kiedyś było inaczej ;), ale nie pamiętam. Pisząc pamiętajmy, że po drugiej stronie kompa siedzi człowiek, nie jakiś tam mniej lub bardziej anonimowy nick. Zadajmy sobie pytanie, czy traktujemy go tak, jak sami chcemy być traktowani. Jeśli nie, to może warto wyedytować swojego posta, może czasem nawet przeprosić... NTS to fantastyczne miejsce dyskusji. Nie psujmy tego.

« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2016, 06:38:55 pm wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Pyra

• Prywatny Alkomen Goldie
  • Better
  • ... i don't believe there's no reason ...
  • Respect: +383
« Odpowiedź #40 dnia: Marca 15, 2016, 07:06:58 pm »
+3
Pieprzycie niektórzy  jak poparzeni za przeproszeniem :D Z tym zespołem to jest tak,  że czy się dzieje dobrze,  czy źle,  każdy news jest na wagę złota :D Ja jaram się niemiłosiernie,  lubiłem dotychczasowy skład,  ale mało zmian w GNR było? Axl,  Slash,  Duff.  To mi wystarczy.  Cieszę się,  że będzie Fortus i Frank,  Dizziego byłem pewien. Brak Pitmana i trzeciej gitary według mojej opinii oznacza brak wielu utworów z ChD, a szkoda. Chociaż who knows? Liczę na niespodzianki, liczę na power,  liczę na moc,  klimat i będę się jaral tak samo jak wtedy gdy Gunsi zaczynali trasę w 2009 :)
- Nice boys don't play rock and roll... -

Offline maxi023

• Better
  • Respect: +1106
« Odpowiedź #41 dnia: Marca 15, 2016, 07:14:41 pm »
0
Trzeba im dać szansę - nawet jeśli jest to skok na kasę to pogodzenie się po tylu latach i pierwszy wspólny koncert Axla, Slasha i Duffa od pamiętnej Argentyny '93 musi dać im frajdę. Ja tam bardzo czekam na te koncerty. :D

Offline baddream

• Paradise City
  • You Don't Know Who You Can Trust Now
  • Respect: +98
« Odpowiedź #42 dnia: Marca 15, 2016, 08:31:17 pm »
+1

Nie przywłaszczył...

Sunsetstrip wyobraź sobie, że wraz z kumplami zakładacie zespół, wydajecie trzy świetne albumy i z lokalnego zespołu stajecie się światowej sławy marką wypełniającą 70 tysięczne stadiony . Nagle jeden z Twoich kolegów, baa przyjaciół, przedstawia Ci papier, którym zrzekasz się praw do marki, którą sam współtworzyłeś i podpisujesz bo wg Ciebie jest to dobrowolne i w porządku ? Tego nie kupuje.
Sorry ale Axl zachował się jak ostatni ch*j w stosunku do Slasha i Duffa, tak naprawdę wykorzystując też to, że obaj nie mieli tak naprawdę pojęcia (wiedzy prawnej) co właśnie podpisali. Dlatego ja osobiście nie dziwie się, że Slash z Duffem zaczeli mieć w dupie to co działo się z zespołem i w końcu poszli w swoje strony.
Wracając poniekąd do tematu tym bardziej cieszy mnie to, ze mimo przeszłości panowie jakoś się dogadali i postanowili przywołać to co było do życia, na nowo. Biorąc na tapetę możliwość, że to Duff stoi za regrupem, to chyba najlepszym rozwiązaniem by było gdyby to on zarządzał zespołem od 2016 roku (tak jak ktoś wcześniej na forum zaproponował), ale to chyba nigdy się nie wydarzy.

Kiedy Chińska Demokracja zaleje świat, to nastąpi wówczas Armaggedon, Korea Płd i Płn połączy się w imie braterstwa, Stany przestaną ciągnąć ropę z bliskiego wschodu.

Offline Rash

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +30
« Odpowiedź #43 dnia: Marca 15, 2016, 08:39:18 pm »
0
Ja tak samo jak niektórzy na forum jaram się tym że cokolwiek dzieje się w obozie GNR a do tego jest to REUNION !!!
Do niektórych nie dociera co się niedługo wydarzy trzeba odstawić jakiekolwiek animozje pomiędzy gustami i obozami AXL vs SLASH bo teraz to jest jeden obóz !
Przykre jest typowe polskie podejście że zawsze coś musi k***a być nie tak zamiast się tym cieszyć.
Jeszcze niedawno wchuj ludzi się jarało że nowe kawałki do setlisty wchodzą albo gościnnie zagrał np Duff to nic w porównaniu z tym co będzie na COACHELLI
Jestem naiwny w tej kwestii ale wierze że Axl schudnie, poprawi wokal, weźmie wszystko na poważnie i nie będzie miał wyj***ane ;)
STAY TUNED

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4381
« Odpowiedź #44 dnia: Marca 15, 2016, 09:15:34 pm »
0

Nie przywłaszczył...

Sunsetstrip wyobraź sobie, że wraz z kumplami zakładacie zespół, wydajecie trzy świetne albumy i z lokalnego zespołu stajecie się światowej sławy marką wypełniającą 70 tysięczne stadiony . Nagle jeden z Twoich kolegów, baa przyjaciół, przedstawia Ci papier, którym zrzekasz się praw do marki, którą sam współtworzyłeś i podpisujesz bo wg Ciebie jest to dobrowolne i w porządku ? Tego nie kupuje.
Sorry ale Axl zachował się jak ostatni ch*j w stosunku do Slasha i Duffa, tak naprawdę wykorzystując też to, że obaj nie mieli tak naprawdę pojęcia (wiedzy prawnej) co właśnie podpisali. Dlatego ja osobiście nie dziwie się, że Slash z Duffem zaczeli mieć w dupie to co działo się z zespołem i w końcu poszli w swoje strony.

http://gunsnroses.com.pl/forum/guns-n39-roses/prawa-do-nazwy-gnr/

Zachęcam, bo temat ważny i ciekawy.

zalozylem ale wiesz ze wielka chryja sie dopiero teraz zacznie?
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Reckless Roses - "Koncert będzie niespodzianką – dla nas także"

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8456
Ostatnia wiadomość Kwietnia 12, 2016, 11:42:26 pm
wysłana przez sunsetstrip