Cóż, ja to widze tak. Przez pare ostatnich lat nikt w ogóle nie brał pod uwage regrupu ze Slashem w jednej z ról, ale kazdy o tym gdzieś myślał czy nawet marzył. Teraz mamy to na talerzu, a za niecaly miesiac oficjalnie wystapią razem na scenie i nadal sa tacy którzy są niezadowoleni. Ja to gdzieś rozumiem, bo jest podejrzenie że robia to dla hajsu (bo watpie aby to bylo "porozumienie pojecia muzyki rockowej"), że nadal jest dziwnie bo nie mają wspólnych zdjęć, ale mimo wszystko czyjeś marzenia w kwietniu zostaną spełnione. Gdzie jest Izzy? A opuścił mainstream jakieś 25 lat temu i dobrze mu w takim układzie. Ustosunkował się co do swojej obecności na trasie ale wiadomym dla mnie jest ze z Izzym czy bez, to ten zespół nie nagra juz nic na miare AFD, o ile w ogóle cokolwiek nagra. Podejrzewam, że Izzy myśli o tym wszystkim to co pijany Chris przed klawiaturą ale siedzi cicho, bo może nie chce psuc komuś dobrej zabawy (SLASH, Duff i miliony fanów ikonicznego składu GnR). Zastanawiam się tylko nad tym co ten skład ma zamiar zrobić po tych sześciu koncertach - Czy to będą kolejne daty i tournee po świecie, czy to bedzie powrot do studia i pisanie nowego albumu GNR (moze z udziałem Izzy'ego) , czy też odejście Slasha i (pewnie) Duffa do swoich projektów, wszystko wskazuie że ten czas będzie dla Gunsów ciekawy.