Dizzy Reed oraz Richard Fortus ogłosili, że opuścili szeregi The Dead Daisies. Może to nasuwać przypuszczania, że zasilą skład Guns N' Roses podczas nadchodzących reunionowych koncertów.
Na miejscu Fortusa w zespole ma się pojawić Doug Aldrich, gitarzysta Whitesnake i Dio.
"Kiedy zacząłem wspominać o tym, że trzeba zacząć szukać kogoś na moje miejsce, Doug był pierwszym wyborem. Jestem szczęśliwy, że Doug jest gotowy wkroczyć do zespołu i przejąć rolę gitarzysty'" powiedział Fortus.
"Myślę, że Aldrich podniesie zespół na wyższy poziom. Dziękuję wszystkim fanom, którzy wspierali Dead Daisies przez te kilka lat. Pozostańcie z nimi i przekonajcie się, co wymyślą. Jestem pewien, że się nie rozczarujecie."David Lowy, drugi gitarzysta dodał, że będą tęsknić zarówno za Dizzym jak i za Richardem, ale równocześnie są podekscytowani przyszłością, czekającą grupę.
"To był zaszczyt móc współpracować, nagrywać i występować z takimi facetami, muzykami światowej sławy. Wiele się od nich nauczyłem," mówił o Reedzie i Fortusie.
Źródło