Matt Sorum podsumował minione dziesięciolecie i stwierdził, że osiągnięciem, które napawa go największą dumą, jest odnalezienie wiary w Boga.
Pierwszego dnia stycznia były perkusista Guns N’ Roses, znany również ze współpracy z Velvet Revolver i The Cult, opublikował na swoim profilu na Instagramie wpis następującej treści:
„Stoimy u progu nowego dziesięciolecia. Ostatnia dekada upłynęła pod znakiem rozwoju i zaangażowania, prób i trudności, które niesie ze sobą życie, radości i szczęścia, bólu i cierpienia, miłości i straty… z tego wszystkiego narodziła się jednak nadzieja, dzięki której stałem się silniejszy i bardziej wytrzymały.
Dla numerologii liczba 2020 oznacza przekuwanie wizji w rzeczywistość, inspirowanie i czerpanie inspiracji z tego, co dookoła. Tym, co napawa mnie największą dumą, jest fakt, że w ciągu minionych dziesięciu lat odnalazłem wiarę w Boga, a kto wierzy, nie odczuwa lęku. Pokażcie, dokąd zmierzacie, a Bóg was tam doprowadzi. Szczęśliwego Nowego Roku. Matt”.
[Link] 7 kwietnia br. ukaże się biografia Soruma.
Książka będzie nosiła tytuł „Double Talkin 'Jive: True Rock' N 'Roll Stories from The Drummer Of Guns N' Roses, The Cult, and Velvet Revolver” i zostanie wydana przez Chicago Review Press.
Źródło