Autor Wątek: Reunionowe plotki w mediach  (Przeczytany 108688 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +2360
Odp: Reunionowe plotki w mediach
« Odpowiedź #255 dnia: Stycznia 06, 2016, 09:12:08 pm »
+1
Biorąc pod uwagę ilu ludzi widzi tę zależność, to aż trudno nie wierzyć, że nie ma to żadnego związku :D Ale nie narzekam, gdyż oficjalnie dzisiaj wygrałam piwo, bo kilka lat temu założyłam się ze znajomą ze studiów, że do wspólnego koncertowania nie dojdzie, dopóki Slash jest z Perlą i że ewentualne wspólne granie Axla ze Slashem będzie dopiero, gdy ten się rozwiedzie/rozstanie. Nieważne czy naprawdę miało to związek, czy nie, ale piątkowe piwo mam gratis #DziękiSlash :D

Crav, bo możliwe, że sama kwestia rozwodowa spowolniła już "dogadany" powrót czy jego ogłoszenie.

Offline Borusse

• Knockin On Heavens Door
  • Fluent in over 6 million ways of kicking your ass.
  • Respect: +168
« Odpowiedź #256 dnia: Stycznia 06, 2016, 09:18:30 pm »
0
Z tego, co czytałem, to mogło chodzić o to, że do wspólnego grania Axla ze Slashem mogło dojść wcześniej, ale trwała sprawa rozwodowa, więc ten drugi nie chciał musieć dzielić się pieniędzmi z Perlą. Oczywiście wszystko zależy od tego, kiedy zakopany został topór wojenny i zaczęto rozmawiać o reunionie. Czyli mniej więcej to, co napisał Cravenciak.

Offline domino236

• Atittude
  • Respect: +427
« Odpowiedź #257 dnia: Stycznia 06, 2016, 09:40:19 pm »
0
Gdzieś czytałem, że Perla kazała Slashowi usunąć/zmazać czy jak to sie tam nazywa tatuaż związany z GNR. A czy to prawda, to nie wiem. Bild już dawno pisał, że jak Slash sie rozwiedzie,to wtedy będzie reunion. Wydaj mi sie, że coś w tej sprawie z Perlą jest.

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1714
« Odpowiedź #258 dnia: Stycznia 06, 2016, 10:09:50 pm »
0
Kazdy facet wie że utruta baba może dużo namieszać. Perla zawsze wtykała nos w sprawy Slasha. Teraz kiedy przy jego boku jest mało szkodliwa Meegan może dało mu to inną perspektywę. W końcu ona jest wspomnieniem przeszlosci. Zupelnie jak Axl.
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #259 dnia: Stycznia 06, 2016, 11:11:04 pm »
0
Sunsetstrip, reunion był w toku, zanim Slash w ogóle zaczął myśleć o rozwodzie z Perlą.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2016, 11:14:25 pm wysłana przez cravenciak »

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #260 dnia: Stycznia 06, 2016, 11:13:00 pm »
0
No to Perlę szlag trafił i się rozwiodła. Proste :lol:
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1714
« Odpowiedź #261 dnia: Stycznia 07, 2016, 08:04:31 am »
+3
Crav - Twoja pewnosc wypowiadania sie i tak mnie nie przekonuje :)
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline daub

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1497

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #263 dnia: Stycznia 07, 2016, 02:15:47 pm »
+1
Sunsetstrip, reunion był w toku, zanim Slash w ogóle zaczął myśleć o rozwodzie z Perlą.
Crav, ja wiem, że chcesz pokazać jaki to dobrze poinformowany jesteś, ale takim tekstem bardziej tracisz wiarygodność, niż ją zyskujesz :) Nie oszukujmy się, żaden fan nie wie na 100% dokładnie ani kiedy zaczęły się myśli o reunionie, ani tym bardziej kiedy Slash zaczął myśleć o rozwodzie. Biorąc pod uwagę, że już raz papiery rozwodowe/separacyjne wypełniali kilka lat wcześniej, to tym bardziej nie wiesz jak długo ta myśl pozostawała w głowie Slasha. Chyba, że sugerujesz, że Slash Ci się spowiada z prywatnego życia.

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #264 dnia: Stycznia 07, 2016, 02:20:19 pm »
+2
Crav was znokautuje odpowiedzią :D

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #265 dnia: Stycznia 07, 2016, 03:48:49 pm »
+3
 :facepalm:

Sprawa z rozwodem wyszła w mediach na początku 2015 roku, teraz przypomnij sobie, kiedy Duff grał z GNR. Nie ma opcji żeby maszyna poszła w ruch aż tyle miesięcy później, wystarczy pomyśleć. Już pomijam słowa Todda, który na blogu stwierdził, że Konspiratorzy o reunionie wiedzieli od bardzo dawna. Zresztą, takich przedsięwzięć nie organizuje się w pół roku, myślenie w ten sposób jest równie naiwne jak mówienie, że Axl może sobie nie wystąpić na Coachelli. Tak w ogóle to nie mam potrzeby, żebyście mi wierzyli, takie jest moje zdanie i tyle. Z czasem się dowiemy kto miał rację.

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #266 dnia: Stycznia 07, 2016, 04:02:23 pm »
+1
A czy ja gdzieś sugerowałam, że Coachella to kwestia ostatnich kilku miesięcy? Nie. Śmieszy mnie po prostu Twoje twierdzenie, że wiesz kiedy Slash zaczął myśleć o rozwodzie :lol: Zakładanie, że kwestia rozwodu rozpoczęła się dopiero, gdy podpisali odpowiednie papiery lub gdy Megan pojawiła się na horyzoncie czy kiedy media zaczęły o tym spekulować, jest równie naiwne, co owo niepojawienie się Axla na festiwalu :) nie masz pewności od ilu lat Slash planował uwolnienie się od Perli, tak jak nikt z fanów nie ma pewności kiedy dokładnie zaczęły się rozmowy o "reunionie" :) Dlatego pisanie takich zdań jak tamto, tak pewnym tonem wygląda trochę komicznie ;)

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #267 dnia: Stycznia 07, 2016, 04:09:50 pm »
0
To cieszę się, że Ci poprawiłem humor. Ja jednak zostanę przy swoim ;)

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #268 dnia: Stycznia 07, 2016, 05:14:43 pm »
+7
W końcu Ashba juz od dawna w wywiadach trabil o tym, że Gunsi szykują coś wielkiego i będą niespodzianki więc już wtedy coś było na rzeczy... A Wy ciołki twierdziliscie, że gada głupoty żeby się przypodobać Axlowi, phi

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4384
« Odpowiedź #269 dnia: Stycznia 07, 2016, 05:39:25 pm »
+2
A czy ja gdzieś sugerowałam, że Coachella to kwestia ostatnich kilku miesięcy? Nie. Śmieszy mnie po prostu Twoje twierdzenie, że wiesz kiedy Slash zaczął myśleć o rozwodzie :lol: Zakładanie, że kwestia rozwodu rozpoczęła się dopiero, gdy podpisali odpowiednie papiery lub gdy Megan pojawiła się na horyzoncie czy kiedy media zaczęły o tym spekulować, jest równie naiwne, co owo niepojawienie się Axla na festiwalu :) nie masz pewności od ilu lat Slash planował uwolnienie się od Perli, tak jak nikt z fanów nie ma pewności kiedy dokładnie zaczęły się rozmowy o "reunionie" :) Dlatego pisanie takich zdań jak tamto, tak pewnym tonem wygląda trochę komicznie ;)

nie tylko wie kiedy Slash zaczal myslec o rozwodzie ale i zna stan konta Axla - prawdziwy insider
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Axl w szpitalu?! Co się wydarzyło w São Paulo dzisiejszej nocy?! [PLOTKI?!]

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 12064
Ostatnia wiadomość Marca 15, 2010, 09:43:55 am
wysłana przez DrDrei