Najbliższy tydzień, a w zasadzie dni, przyniosą odpowiedzi. Albo i nie
"just a little patience"
Na oficjalnym forum Gunsów powiedzieli, że majspejs jest nieoficjalny, chociaż to dziwne, bo na majspejsie o takiej samej nazwie był streaming CHD.
Z tą różnicą, że wtedy na profilówce nie było Gilby'ego, więc
Gdyby faktycznie było to zagranie ze strony Gn'R, to mało profesjonalnie wygląda, biorąc pod uwagę utrzymywanie tajemnicy na innych frontach.
Ale... to Gn'R, oni nic nie robią jak inni, więc nie wykluczam.
http://www.blabbermouth.net/news/axl-roses-half-sister-to-fans-watch-jimmy-kimmel-live-tuesday-night/ - Czyli wygląda na to, że Axl u Kimmela będzie, co powie ? Dowiemy się w środę wcześnie rano, chyba, że wcześniej będą już jakieś przecieki, skoro program nie będzie na żywo.
Ash Hudson: (info o poście mam z htgth, osobiście nie znalazłem, więc nie wiem czy tytat jest prawdziwy)
Official : Slash Says "GnR at Coachella it's just rumor nothing's been confirmed"
Ash, czy nie Ash - w jednym ma rację. Zarówno Coachella, jak i "reunion" nie zostały potwierdzone*. Jeszcze? To sie okaże.
*o Coachelli napisał majspejs "Gunsów", ale czy to naprawdę majspejs Gunsów głowy nie dam, bo nazwa nazwą, ale właściciele stron/ profili czasem się zmieniają, poza tym nawet jeśli prowadzi go ktoś powiązany z Gn'R, to wcale nie musi znać wszystkich informacji
Kluczowe dla mnie będzie to, co powiedzą organizatorzy Coachelli, co powie Axl i co ukaże się na oficjalnej stronie Gunsów. Cała reszta to "poszlaki"
Ale i tak najciekawsza jest cisza ze strony Stevena, nie sądzicie?