Gdyby zostało tak,jak jest - 3 osoby,to koszt książki + przesyłki wzrasta,do mniej więcej 69 zł. A biorąc pod uwagę,że na ebay sama książka kosztuje w przeliczeniu na zł 68 z czymś,to jednak w sklepie jest lepiej,poza tym - co sklep,to sklep. No,ale zobaczy się. Mam nadzieję,że te 2,3 zł nie zrobią Wam różnicy,jakby już tak zostało...
Widzę,że na nadmiar chętnych nie ma co liczyć,więc powiem tak - jak już poznamy koszty i wpłatę zrobię,to czekam na Wasze wpłaty aż do 30 listopada.Książki powinny do mnie trafić jakoś tak mniej więcej w tym czasie,więc jeśli ktoś nie nie będzie mógł zapłacić do razu,to nie ma problemu,oczywiście jeśli ktoś będzie mógł zapłacić z góry,to też fajnie. Ważne,żeby okazać się wypłacalnym,gdy książki już dotrą. Jeśli ktoś będzie niewypłacalny wtedy,to po prostu książka zostanie moją własnością. Moje ryzyko,ale wiem,że kupca tak,czy inaczej się znajdzie. W każdym razie jeszcze raz zachęcam. Ostateczny termin na decyzję - niedziela wieczorem. W poniedziałek wysyłam zamówienie zbiorowe,a następnej takiej okazji już nie będzie.