Autor Wątek: Patrząc jak krwawisz. Saga Guns N' Roses  (Przeczytany 56001 razy)

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
  • Respect: +22
Odp: Patrząc jak krwawisz. Saga Guns N' Roses
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 13, 2009, 03:39:11 pm »
0
ja mam Wall'a w oryginale. tego czegoś napewno nie kupie.

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Offline Slither

• Legenda
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Dobry BAN nie jest zły
  • Respect: +72
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 13, 2009, 04:01:18 pm »
0
najgorsze jest to że nieświadomi ludzie wezmą na serio te bzdury

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
  • Respect: +1
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 13, 2009, 07:25:49 pm »
0
Hehhh-rozumię,że nie pasuje niektórym z Was to,że są tam niby bzdury,że z Gunnersów zrobili mega ćpunów i balangowiczów-tak???...Ale jakie bzdury???!!!Czy to tak ważne,że ktoś zamiast 50 kobiet,przeleciał 40,albo że zamiast brać dożylnie heroinę,wciągał kokainę nosem?!Oburzacie się niby na to,że Gunsi byli"niegrzecznymi chłopcami"i rozkminiacie,że ktoś opisał ich bardziej dosadnie.A tak naprawdę według mnie nie ma to sensu,bo...BO GUNSN'ROSES TO NAPRAWDĘ NIE BYLI GRZECZNI CHŁOPCY :>

Aha..I ja kupie tę książkę,jak wszytko,co zostaje wydane o tym bandzie ;]
« Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2009, 07:36:41 pm wysłana przez martingun »
GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 13, 2009, 07:49:55 pm »
0
Tak, tylko że jeżeli ktoś napisał że tam są bzdety, to wątpię, że chodzi o to co napisałeś ;) Uważasz, że jeżeli będzie napisane, że Slash odszedł z zespołu, bo Axl mu schował kapelusz to uważasz że można przymknąć na to oko?
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 13, 2009, 07:52:38 pm »
0
może kupię, może nie... bez tego też przeżyję :) W środku na pewno setki wymysłów, ale w końcu w każdej plotce jest źdźbło trawy :)

Offline Boski_Krzychu

• SG-1
  • Zasłużeni
  • Atittude
  • Al kocholik
  • Respect: +10
    • http://www.gnrnow.prv.pl
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 13, 2009, 08:04:19 pm »
0
Ja na pewno nie kupie, gdyz sa tam bzdury na temat Axelka !!! :angry:

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 13, 2009, 08:10:04 pm »
0
Tak, tylko że jeżeli ktoś napisał że tam są bzdety, to wątpię, że chodzi o to co napisałeś ;) Uważasz, że jeżeli będzie napisane, że Slash odszedł z zespołu, bo Axl mu schował kapelusz to uważasz że można przymknąć na to oko?

A czy w tej książce jest tak napisane???!!!Skąd wiesz,że niby tak???!!! :>  :megafon: Więc teraz Ty tworzysz bzdury!

A wnioskuje,że Was oburza właśnie fakt,że znów ktoś przedstawia Gunsów,jako mega szalonych balangowiczów ociekających gorzałą i dragami-więc dlatego wspominam,że tak naprawdę nie ważne, jest ile ktoś(PRZEPRASZAM PANIE NA FORUM-ale musiałem to znów napisać)przeleciał kobiet,czy przećpał i przepił swego życia,ale to,że mamy doczynienia z GUNSN'ROSES,a nie z Bon Jovi,które wzbudzało tyle kontrowersji,co szklanka mleka! :_:

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #22 dnia: Lipca 13, 2009, 08:12:48 pm »
0
A Ty czytałeś tą książkę? Ja, podałem Ci przykład, bo Ty nie wiedząc o jakich bzdurach, które się w tej książce znajdują uważasz, że wszyscy przesadzają ;)
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #23 dnia: Lipca 13, 2009, 08:20:36 pm »
0
ja sie nie skusze, kolejna nieautoryzowana biografia pelna bzdur:

Jednym z nazwisk ktore ma Del wytatuowane to Todd Crew, basista Jetboy i dobry znajomy chlopakow z GNR. Podobnie jak West Arkeen przedawkowal narkotyki ale James zaznacza ze zarówno oni jak i on sam znacznie wiecej pili alkoholu niż brali narkotykow. Natomiast w ksiazce Davisa, Crew zostal przedstawiony jako najwiekszy cpun z calej ekipy. To zdaniem Dela ohydne klamstwo, ponieważ owszem Todd bral, ale nie zastawial swoich rzeczy w lombardach ani nie kradl czy ponizal sie by zdobyc pieniadze na narkotyki.

Stephen Davis's GN'R book? His main sources are disgruntled ex-employees and former associates, the same ones you see constantly popping up trying to get their fifteen minutes of associated fame. Agendas! These people only remember what they want reported but forget a lot of the crucial details because it doesn't serve their purpose.

http://www.mudkiss.com/deljames.htm

'Meximax'-po prostu umię czytać i widze,że np.DrDrei wspomina wątek z ćpającym Todd'em Crew'em i używa tam słów Go obronnych,bo Del James powiedział co innego co można odebrać,że Todd jednak nie był tak złym... :> Więc na tej podstawie sądzę,że Ci którzy sądzą,że ta książka to kolejne bzdury,ma na myśli właśnie zrobienie z członków GN'R bandy wyrzutków,a którą niby może według Was nie byli ;] A ja powtórzę-TO NIE BYLI GRZECZNI CHŁOPCY!

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #24 dnia: Lipca 13, 2009, 08:41:58 pm »
0
 umiesz czytac martingun ale bardzo wybiorczo:

bo tego nie zauwazyles:

Zna Pani „Hammer of the Gods”?

SZ: Książkę o Led Zeppelin ?
Slash: Ten autor przyczynił się do tego, że nie chciałem już nigdy przeczytać żadnej książki o Rock’n’Rollu. Dopóki nie napisał książki o nas. Istne bzdety. Przemilczę już bzdury o nas w internecie. Wtedy pomyślałem, najwyższy czas, żeby ktoś napisał prawdę.

SZ: Czym dokładnie są te bzdury ?
Slash: Ach, to co zwykle. Sprawa ze mną i Axl’em, dlaczego wtedy opuściłem zespół itd. Nieprawda tak zmontowana, że brzmi jak pasjonująca historia. Ale jeśli ktoś chce usłyszeć tę historię, to przecież od któregoś z członków Gunsów!
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 14, 2009, 10:03:22 am »
0
Uważasz, że jeżeli będzie napisane, że Slash odszedł z zespołu, bo Axl mu schował kapelusz to uważasz że można przymknąć na to oko?
A tak było? No co za gnój z tego Axla... :P :P

Książkę kupię, przeczytam a i tak moje wyobrażenie o tym zespole się nie zmieni.
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline Smoczunio

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 14, 2009, 12:35:09 pm »
0
Ja chyba sobie zakupię tą książke, a czy faktycznie jest tam prawda się zobaczy

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 14, 2009, 02:59:07 pm »
0

A czy w tej książce jest tak napisane???!!!Skąd wiesz,że niby tak???!!! :>  :megafon: Więc teraz Ty tworzysz bzdury!

A wnioskuje,że Was oburza właśnie fakt,że znów ktoś przedstawia Gunsów,jako mega szalonych balangowiczów ociekających gorzałą i dragami-więc dlatego wspominam,że tak naprawdę nie ważne, jest ile ktoś(PRZEPRASZAM PANIE NA FORUM-ale musiałem to znów napisać)przeleciał kobiet,czy przećpał i przepił swego życia,ale to,że mamy doczynienia z GUNSN'ROSES,a nie z Bon Jovi,które wzbudzało tyle kontrowersji,co szklanka mleka! :_:

Ja mam w dupie to ile kto tam przećpał... wiem, że byli okrutnymi balangowiczami i czasami wykorzystywali to , żeby okradać torebki babeczek, z którymi spał kolega z zespołu. Mi taki wizerunek Gunsów bardzo pasuje i cieszę się, ze tacy byli, więc nie pisz mi tu bzdur o moim nastawieniu do tej książki.
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 14, 2009, 03:40:41 pm »
0
Dokładnie. Za to właśnie pokochałem Gunsów. Za to, że byli ćpunami, alkoholikami, brudasami i skurwielami. I byli tacy naprawdę. Więc takie treści zawarte w książce raczej mi pasują. Oby tylko były prawdziwe, i tyle.
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #29 dnia: Lipca 14, 2009, 07:13:33 pm »
0
"Ja mam w dupie to ile kto tam przećpał... wiem, że byli okrutnymi balangowiczami i czasami wykorzystywali to , żeby okradać torebki babeczek, z którymi spał kolega z zespołu. Mi taki wizerunek Gunsów bardzo pasuje i cieszę się, ze tacy byli, więc nie pisz mi tu bzdur o moim nastawieniu do tej książki."-'owsik'do kogo to kierujesz??? :> Bo chyba nie do mnie,gdyż mnie własnie drażni to,że niektórzy chętnie to by wybielili Gunsów i zrobili z nich świętych... :>

Reckless Roses - "Koncert będzie niespodzianką – dla nas także"

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8456
Ostatnia wiadomość Kwietnia 12, 2016, 11:42:26 pm
wysłana przez sunsetstrip