Sunset widac że sam trzymasz te bilety na pamiątkę więc nie ładniejby wyglądały kolorowe na ładnym papierze z ładnym logo od tych wydrukowanych na papierze toaletowym? Zawsze lepiej takim biletem poszpanować przed dziewczyną/chłopakiem.
tylko ostatnie zdjecie to moj bilet, reszta z netu
taa w sumie sie zbiera, ale nie przywiazuje do tego teraz zadnej wagi, patrz koncert w Gda gdzie kupilem e-bilet, zeby taniej,szybciej i wygodniej (i nie dac zarobic tym zlodziejom z LN wiecej niz to absolutnie konieczne), wiec kolo dupy mi wisi jak to jest wydrukowane
akurat moja dziewczyna jedzie ze mna na drugi koncert GNR z rzedu, wiec nie ma to znaczenia
@sunsetstrip popraw mnie jeśli się mylę, ale czy to nie Ty przypadkiem posiadasz bilet na polski koncert VR, który się nie odbył?
zdjecie biletu a nie bilet
moze sadziles inaczej, ale nie lubie byc robiony w ***** nawet jesli przez Duffa, Slasha i Weilanda, a skoro zostalem, to chociaz odzyskalem kase...
wybacz jesli zawiodlem...
w ogole to przypadek ze ten bilet kupilem, ale to byl efekt ciezkich czasow fana GNR, gdy nie bylo wiadomo czy jeszcze beda koncertowac i czy kiedykolwiek przyjada do Polski. Nie sadze, zebym go kupil, gdyby juz wowczas ogloszono koncert GNR w Wawie.