Z hoteli polecam tez Novotel w Katowicach. Moze kawałek od Chorzowa to jest bo jak sprawdzałam to piechota będzie z godzinę drogi ale na pewno coś jeździć będzie. Nocne autobusy czy pociągi, a ceny za pokój tez przyzwoite.
Jak byłem na Slashu to spałem w Ibisie - w sumie to po sąsiedzku z Novotelem. Teraz liczę na to że pojedzie coś - tramwaj - w stronę Spodka, dlatego wybrałem Hotel Katowice.
W Gdańsku faktycznie był problem z transportem. osoby które wybrały parking zaraz obok stadionu pewnie pluły sobie w brodę. Niezły korek się zrobił
Plus dla policji - ochrony, która pilnowała peronu. Plus za to że zrobiono śluzę i wpuszczano ludzi grupami. Inaczej nigdy by ten pociąg na Główny nie ruszył. No ale z Głównego już było gorzej. W kierunku Sopotu - bo tam miałem metę - pojechał z tego co pamiętam jeden skład. Jak sardynki w puszce.
W sumie pomyślałem, i to pomysł dla adminów...może wystosować jakiś list do organizatorów w sprawie dodatkowych autobusów, tramwajów...? W końcu kto jak nie my mamy doświadczenie w powrotach z tego typu imprez. W najgorszym wypadku będzie spacer, bo w końcu lato będzie.