Kurczę rozkiminę łapią wszyscy fani gunsów . Ashba powiedział ,ze przy robieniu ChD zrobili materiału przynajmniej na 3 płyty i ja w to wierze bo nawet gdzieś Slash się wypowiadał ,że Axl jest zdolny do takich rzeczy a Ashba jak usłyszał jakiś no name u Axla w pokoju podobno mu kopara odpadła do samej ziemi , po zapytaniu Rudego co to było ten odpowiada ,ze nic takie sobie ale to pewnie wiecie . I moim zdaniem tu siadło mu na psychę i Axl wmawia sobie , że każda płyta musi być lepsza od poprzedniej , niestety i Axl nie robi się coraz młodszy i takie rzeczy są nie wykonalne bo ChD pomimo ,ze są cuda bajery na niej to niszowa płyta jak dla mnie . Za to Slash ma zdrowe podejście do robinia płyt " [...] nie chcę robić każdej nowej płyty lepszej od poprzedniej . Chcę się bawić [...] " czy coś w tym stylu. Ot moje trzy grosze na temat całego koncertowania - robi to bo być może ma blokadę i coś nie jest wystarczająco dobre by to nagrać a jak się narobiło długów przy ostatnim nagrywaniu to trzeba je spłacić ; ))) .