WItam
Na początek chciłbym się przywitać bo to mój pierwszy post . Ale teraz do rzeczy bo spotkało mnie dziś co najmniej coś ciekawego związanego z koncertem Slasha w polsce.
Po godzinie 17 otrzymałem telefon z "nieznanego" numery od pani która pyta się czy to ja kupowałem bilety na koncert.Oczywiście potwierdziłem, następnie ona powiedziała ,że Slash przygotował dla fanów(konkretnie 20 wylosowanych(bodajże)) niespodzianke i jak odpowiem na pytanie "jak sie nazywa ostatnia płyta slasha" to ją dostane.Oczywiście odpowiedziałem i wyszło na to ,że wygrałem
A teraz najlepsze : Pani ta powiedziała abym podczas otwierania przesyłki uważał ponieważ w środku może znajdować się (kod - czy cuś takiego ,nie pamiętam dokładnie co powiedziała) który będzie wylosowany dla 5 osób z tych 20, który miałby mnie upoważniać do spotkania ze Slashem po koncercie. Co wy na to? Jestem w takim szoku ,że sam nie wiem czy wierzyć w to czy to jakiś głupi żart. Niestety nie pamiętam nazwiska tej pani. Jeszcze co było dla mnie dziwne to to ,że pytała się mnie o dane.Odpowiedziałem jej ,że skoro zamawiałem bilety od nich to mają moje dane.
I co mam o tym myśleć?