Autor Wątek: Slash po raz pierwszy w Polsce!  (Przeczytany 45779 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mafioso

• Moderator
  • Street of dreams
  • Respect: +2229
    • As Koncertowy
Odp: Slash po raz pierwszy w Polsce!
« Odpowiedź #135 dnia: Listopada 27, 2012, 11:11:12 pm »
+7
Co widziałeś jak cię nie było? Czasami pierdzielisz takie bzdury, że aż się czytać tego nie chce. Naprawdę nie musisz wszystkim przytakiwać i się ze wszystkimi zgadzać.

Offline Reno

• Atittude
  • I don't have Patience
  • Respect: +53
« Odpowiedź #136 dnia: Listopada 27, 2012, 11:13:17 pm »
-1
Wybaczcie offa.

Mafi a od czego są filmiki? Wiem, że one nie oddają wszystkiego. No i z opowieści coś tam wiem.

Zaprzedałem duszę gitarze. Gdybym teraz przestał na niej grać, nie byłoby dla mnie miejsca na świecie.
~ Slash

Offline KFCBucket

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +44
« Odpowiedź #137 dnia: Listopada 27, 2012, 11:13:41 pm »
+1
No na Guns N' Roses w Rybniku to pod sceną wytworzyło się całkiem ładne pogo. Także Reno dla chcącego nic trudnego  ;) No i wątpię, że Slash robi takie zastrzeżenia. Z tym, że ja się przyznaję bez bicia, że lubię poskakać ale muzyka jest dla mnie najważniejsza i na tym planuję się skupić :P

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #138 dnia: Listopada 27, 2012, 11:19:21 pm »
0
kuźwa.. cholernie drogie te bilety.. nie wiem czy tamsię zjawie w takim razie

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #139 dnia: Listopada 27, 2012, 11:39:21 pm »
+5
k***a jadę na 100% !!!
Dowiedziałem się w pracy. Zacząłem drzeć ryja na zapleczu...aż ludzie zaczęli pytać czy coś mi jest. No i kurna się prawie poryczałem ze szczęścia. masakra. Slashu kurna w Polsce, al ebędzie zajebiście. Rock and Roll...
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Offline DOMIN

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +11
    • http://
« Odpowiedź #140 dnia: Listopada 28, 2012, 02:06:37 am »
+1
Pozwole sobie wyjasnic dlaczego tak napisalem. Jest tak, widzialem go 4 razy na zywo, pierwszy z VR byl rewelacyjny i 3 jako Slash i wszystkie nie spelnialy oczekiwan jakie mozna stawiac tej klasy muzykowi znajac jego kariere i umiejetnosci. Zaden z nich tego nie spelnil, drugi koncert byl dosc dobry, na pierwszym wiekszy popis dala publicznosc niz on a trzeci byl taki ze nie powinno mnie tam byc. Totalne dno w polaczeniu z gwiazdorstwem, ktorego AXl moglby pozazdroscic. Dalej sie podpisuje ze nie ide na zaden jego koncert, zmarnowany czas to najwazniejsze.
Nie da sie ukryc ze emocje niesamowite i radosc ze sie go widzi i slyszy.
Byc moze powinienem dac sobie szanse i zobaczyc go jeszcze raz.
Ja wyrazam swoja opinie i nie chce was od tego odciagac bo na pewno emocje beda niesamowite i nawet pewnie nie da sie zauwazyc ze byc moze bedzie to mierny koncert. Przepraszam najmocniej wszystkich ktorzy sie zaczeli zastanawiac czy isc czy nie i dlaczego on tak napisal.
Idzcie tam i bawcie sie dobrze, tak na pewno bedzie. Najwazniejsze ze ktos w koncu podejmuje sie zrobienia tego w Polsce moze otworzy to oczy i bedziemy mieli u siebie takie GWIAZDY!!! Troche smutne ze organizuja cos dopiero jak juz muzyk ma pozadny status.

Offline Kate_Guitar

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +5
« Odpowiedź #141 dnia: Listopada 28, 2012, 07:24:23 am »
0
A co do biletów z jakiej stronki najlepiej zamówić? Co myslicie o np. http://www.biletin.pl ?? Nigdy nie kupowałam biletu przez neta.
A tu http://www.metalopolis.pl/27,bilety_22,pl.html ? Zalezy mi na tym zeby była płatność normalnym przelewem a nie elektronicznym...
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2012, 07:33:49 am wysłana przez Kate_Guitar »

Offline mikael_s

• Paradise City
  • Respect: +128
« Odpowiedź #142 dnia: Listopada 28, 2012, 07:44:31 am »
0
bilet kupiony!! na metalpolis kupilem juz o 7.30 bo na innych jeszcze nie bylo :) 

Offline Kate_Guitar

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +5
« Odpowiedź #143 dnia: Listopada 28, 2012, 07:48:39 am »
0
Tez tam zaraz zamawiam. Płatnością przy odbiorze xD

Offline smiti

• Patience
  • Respect: +4
« Odpowiedź #144 dnia: Listopada 28, 2012, 07:54:25 am »
0
Zawsze wszystkie bilety kupuje w media markt, jak myślicie, będą tam dzisiaj dostępne? Ticketpro zawsze tam były.

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
« Odpowiedź #145 dnia: Listopada 28, 2012, 08:04:51 am »
0
Przepraszam najmocniej wszystkich ktorzy sie zaczeli zastanawiac czy isc czy nie i dlaczego on tak napisal.
Heh, chyba się przeceniłeś:P
W Pradze był bardzo dobry koncert:) Nie dorastał do VR, ale nadal był super:) Także iść, czy nie iść nie podlega dyskusji jeśli ktoś lubi twórczość i współtwórczość Slasha:)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #146 dnia: Listopada 28, 2012, 08:35:11 am »
+1
Wolałbym zobaczyć Slasha czy to z VR, czy ze Snakepit, bo wysokie tony Mylesa są dla mnie czymś, co trudno wytrzymać, ale nie ba innej opcji niż - jadę!
Myles wokalistą Slasha nie będzie zawsze ;), a być może od frekwencji na tym koncercie zależą kolejne tego typu koncerty, więc trzeba tam być.
No i inaczej jednak się patrzy na taki koncert w Polsce, gdzie Slash nie bywa "co pięć minut", jak choćby w UK. :)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline xRuda

• Paradise City
  • Respect: +275
« Odpowiedź #147 dnia: Listopada 28, 2012, 09:17:10 am »
0
Bilety na płytę kupione  :radocha:

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #148 dnia: Listopada 28, 2012, 09:33:03 am »
0
Byłem na dwóch koncertach Slasha i bawiłem się świetnie. Zresztą publika wokół mnie również. Uważam zatem oba koncerty za udane i jestem przekonany, że trzeci też taki będzie.

Offline Reno

• Atittude
  • I don't have Patience
  • Respect: +53
« Odpowiedź #149 dnia: Listopada 28, 2012, 10:03:25 am »
-1
Pozwole sobie wyjasnic dlaczego tak napisalem. Jest tak, widzialem go 4 razy na zywo, pierwszy z VR byl rewelacyjny i 3 jako Slash i wszystkie nie spelnialy oczekiwan jakie mozna stawiac tej klasy muzykowi znajac jego kariere i umiejetnosci. Zaden z nich tego nie spelnil, drugi koncert byl dosc dobry, na pierwszym wiekszy popis dala publicznosc niz on a trzeci byl taki ze nie powinno mnie tam byc. Totalne dno w polaczeniu z gwiazdorstwem, ktorego AXl moglby pozazdroscic. Dalej sie podpisuje ze nie ide na zaden jego koncert, zmarnowany czas to najwazniejsze.
Nie da sie ukryc ze emocje niesamowite i radosc ze sie go widzi i slyszy.
Byc moze powinienem dac sobie szanse i zobaczyc go jeszcze raz.
Ja wyrazam swoja opinie i nie chce was od tego odciagac bo na pewno emocje beda niesamowite i nawet pewnie nie da sie zauwazyc ze byc moze bedzie to mierny koncert. Przepraszam najmocniej wszystkich ktorzy sie zaczeli zastanawiac czy isc czy nie i dlaczego on tak napisal.
Idzcie tam i bawcie sie dobrze, tak na pewno bedzie. Najwazniejsze ze ktos w koncu podejmuje sie zrobienia tego w Polsce moze otworzy to oczy i bedziemy mieli u siebie takie GWIAZDY!!! Troche smutne ze organizuja cos dopiero jak juz muzyk ma pozadny status.

Domin ale to normalne w Polsce. U nas właśnie tak się dzieje. Ale nie o tym chciałem pisać. Nie sądzę, że Slash gwiazdorzy na koncertach, Wydaje mi się, że podchodzi do tego ze spokojem i dużym dystansem. Te koncerty, które były transmitowane przez Neta na żywo były naprawdę niesamowite i osobiście czułem te emocje jakie Saul przekazywał na scenie. Wiem też jedno, taka sytuacja może się szybko nie powtórzyć i muszę zrobić wszystko by tam pojechać.
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2012, 02:37:44 pm wysłana przez Reno »

Zaprzedałem duszę gitarze. Gdybym teraz przestał na niej grać, nie byłoby dla mnie miejsca na świecie.
~ Slash

"Nowa" strona Slash'a

Zaczęty przez Slither

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3755
Ostatnia wiadomość Czerwca 18, 2008, 11:47:19 pm
wysłana przez chevantonGNR