Autor Wątek: Slash po raz pierwszy w Polsce!  (Przeczytany 45766 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
Odp: Slash po raz pierwszy w Polsce!
« Odpowiedź #165 dnia: Listopada 28, 2012, 04:20:36 pm »
0
Slash miał w zwyczaju schodzić do fanów i rozdawać autografy. Wciąż to robi?
A bileciki zamówione ;)
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #166 dnia: Listopada 28, 2012, 04:21:53 pm »
+4
Totalne dno w polaczeniu z gwiazdorstwem
A na czym polegało to gwiazdorstwo jeśli wolno zapytać ?
Przepraszam, ze się wtrącę, ale trzeba być na koncercie aby się przekonać.Ja niestety dostąpiłem tego "zaszczytu" dwa razy. Na katowicki koncert sie nie wybieram.

Cylinder Ci się nie podobał? Spoko, to się zdarza. Też wolałem ten stary, ale jakiś sk... go ukradł.

a Ty + za szczerość.Może wideo to fake, ale co zobaczyłem live, to moje.I nikt stąd, kto nie był na koncercie nie jest w stanie w tej chwili podważyc moich słów :sorcerer:

Chętnie podważę. Wcześniej w tym temacie wspominałem, że byłem na koncertach Slasha i na każdym była energia. Zarówno ta płynąca ze sceny, jak i z publiki. Nie było żadnego gwiazdorstwa, tylko prosty czysty rock n' roll - to co Slash robi najlepiej. Miał zatańczyć gangnam style, żebym powiedział, że jest luzakiem? Było to, czego po dobrym rockowym koncercie należy oczekiwać. Nikt na nikogo nie wypiął dupy, a do dziś żałuję, że po praskim koncercie nie złapałem Slasha, który pojawił się na backstage'u. A gdzie są Twoje argumenty? Naprawdę chodzi tylko o ten cylinder? No przeeestań...

Offline Valker

• Patience
  • Respect: +1
« Odpowiedź #167 dnia: Listopada 28, 2012, 04:24:10 pm »
-2
Świetna wiadomość! : )  Niestety, nie będzie to aż taka uczta zarówno dla oka jak i ucha jak w Rybniku, ale dobry rock zawsze w cenie :)
Jestem gotów nawet znieść wokal Milesa!! ;PP nooo, może poza coverami Gunsów, przy których mogę tylko żałować, że na scenie nie ma Axla... ^^
Na koncert rzecz jasna się wybieram - zwłaszcza, że mam paręnaście minut do Katowic :>

FineFineWine

• Gość
« Odpowiedź #168 dnia: Listopada 28, 2012, 04:27:08 pm »
0
Konkretne argumenty może podam później.Jednak gdybyś wiedział jaka była przyczyna odwołania koncertu Slasha w Polsce kilka lat temu może spojrzałbyś na to inaczej.

Tak więc podaj w końcu konkretne argumenty, (drugi kolega również), aby nie było to odbierane jako gołosłowie :rolleyes:
Póki co wygląda to na zwykły hate...Myślę że nie będziemy zawiedzeni z koncertu Slasha.
Gdyby to był zwykły "hate" jak uważasz, to nie zaliczyłbym dwóch koncertów Slasha.Trochę logiki. A żeby nie było podejrzeń, ze jestem po jednej stronie barykady, dodam, ze po czterech koncertach GN'R (w tym jednego w 1993r.) mogę stwierdzić, że pierwsze trzy jakie widziałem to prawdziwe rock and rollowe show.I nie chodzi mi tu o fajerwerki. Rybnicki koncert gdyby nie Estranged i Civil War zagrane po latach mógłbym zaliczyć do najgorszych koncertów jakie dane mi było zobaczyć/usłyszeć zarówno pod względem wokalnym jak i organizacyjnym.Muzycznie nie mam prawie nic do zarzucenia.
Prawdziwych przyczyn odwołania koncertu nie poda Ci nawet agencja zajmująca się organizacją więc wybacz....

A wszystkim wybierającym się na koncert życzę super zabawy i niezapomnianych wrażeń :)

Offline Reno

• Atittude
  • I don't have Patience
  • Respect: +53
« Odpowiedź #169 dnia: Listopada 28, 2012, 04:29:02 pm »
+2
Świetna wiadomość! : )  Niestety, nie będzie to aż taka uczta zarówno dla oka jak i ucha jak w Rybniku, ale dobry rock zawsze w cenie :)
Jestem gotów nawet znieść wokal Milesa!! ;PP nooo, może poza coverami Gunsów, przy których mogę tylko żałować, że na scenie nie ma Axla... ^^
Na koncert rzecz jasna się wybieram - zwłaszcza, że mam paręnaście minut do Katowic :>

Wybierasz się na koncert choć przeszkadza ci wokal Mylesa i na scenie nie będzie Gunsów? Przestaję rozumieć ludzi.

Zaprzedałem duszę gitarze. Gdybym teraz przestał na niej grać, nie byłoby dla mnie miejsca na świecie.
~ Slash

FineFineWine

• Gość
« Odpowiedź #170 dnia: Listopada 28, 2012, 04:33:55 pm »
-2

Cylinder Ci się nie podobał? Spoko, to się zdarza. Też wolałem ten stary, ale jakiś sk... go ukradł.

Dowcipniś... Mam być szczery?  Wolałem cylinder Razzle'a :sorcerer:

Offline Valker

• Patience
  • Respect: +1
« Odpowiedź #171 dnia: Listopada 28, 2012, 04:35:12 pm »
0
Wybierasz się na koncert choć przeszkadza ci wokal Mylesa i na scenie nie będzie Gunsów? Przestaję rozumieć ludzi.
Faktycznie nie rozumiesz ludzi. Czytaj ze zrozumieniem, pisałem
ale dobry rock zawsze w cenie :)
wokal zniosę, bo przecież w zespole Slasha, to właśnie Slash jest najważniejszy :) a to, że mi się nie podoba, że na scenie nie ma Gunsów, to chyba już totalna nadinterpretacja ;) poza tym, Slash to jak by nie patrzeć - też jeden z Gunsów ^^

Offline Hollywood*Rose

• Knockin On Heavens Door
  • It's 18 and life to go
  • Respect: +305
« Odpowiedź #172 dnia: Listopada 28, 2012, 04:47:31 pm »
+5
Bez spinki, to wszystko kwestie indywidualne. Oczywiście można się przerzucać argumentami, ale chyba nie prowadzi to do porozumienia, tylko niepotrzebnie mąci. Cieszmy się przede wszystkim, peace :)

Bilety są, teraz już tylko : byle do lutego! A tymczasem http://odliczanie.net/Slash-w-Katowicach-3,21820/  :D

Not in this lifetime

Offline filipkaaa

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #173 dnia: Listopada 28, 2012, 05:20:18 pm »
-1
 trzymam bilet w ręce i ciesze się niemiłosiernie, już zaczynam odliczać dni   :radocha:

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #174 dnia: Listopada 28, 2012, 06:32:10 pm »
+3
Kurna mam bilet. Wpadłem do sklepu chyba w ostatniej chwili. Został wydrukowany i jutro go odbieram, bo akurat kasy przy sobie nie miałem, więc płatne przy odbiorze. Hhehehee... Jadę !!! \m/
I nie czytam żadnego pitolenia o tym jak to kiedyś, ktoś był na koncercie i mu się nie podobało. Twoja sprawa. Ja jadę, żeby spełnić swoje marzenie. No i coś mi się wydaje, że piwko wypijemy razem co nie???
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Offline snufkin

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +3
« Odpowiedź #175 dnia: Listopada 28, 2012, 07:13:13 pm »
+1
Slasha raz widziałam na żywo, magia była niezaprzeczalna a przeżycie niezapomniane, żadnego gwiazdorstwa. Nie mogę się doczekać lutego, do zobaczenia w Spodku! :D
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2012, 07:16:09 pm wysłana przez snufkin »

Here it comes, time to dirty up your halo!

Offline slasherr

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1063
« Odpowiedź #176 dnia: Listopada 28, 2012, 07:28:10 pm »
+1
A co do odwołania koncertu VR kilka lat temu to jeśli masz jakieś sprawdzone informacje to je podaj, a nie piszesz, że coś wiesz ale nie powiesz.

Nie no nie ******, koncert miał się odbyć, bilety były kupione a oni odwołali bo potrzebowali czasu żeby przygotować się do jakiegoś festwialu. Tu masz więcej: http://muzyka.interia.pl/artysci/zespol/wiadomosci/news/velvet-revolver-roskilde-zamiast-polski,620545
To było ch****owe z ich strony.

A od siebie dodam, że Slash grający na kolanach outro Paradise City 2 metry od ciebie to magiczna chwila i wszystkim życzę udanego koncertu :)

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1714
« Odpowiedź #177 dnia: Listopada 28, 2012, 07:35:40 pm »
+7
A ja chciałem, jak to oczywiście przy każdym ogłoszeniu koncertu w Polsce, powitać serdecznie wszystkich nowych użytkowników  :P prawie nie wiem kogo czytam  :P
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline Reno

• Atittude
  • I don't have Patience
  • Respect: +53
« Odpowiedź #178 dnia: Listopada 28, 2012, 07:36:53 pm »
-1
A co do odwołania koncertu VR kilka lat temu to jeśli masz jakieś sprawdzone informacje to je podaj, a nie piszesz, że coś wiesz ale nie powiesz.

Slasherr to było pytanie do kogoś innego ale dziękuję i znam ten temat.

A co do koncertu to na pewno będzie miły i niezapomniany. Mam tylko nadzieję, że będzie mi dane stanąć oko w oko ze Slashem. A poza tym jadę tam by moje marzenia się spełniły.

Zaprzedałem duszę gitarze. Gdybym teraz przestał na niej grać, nie byłoby dla mnie miejsca na świecie.
~ Slash

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #179 dnia: Listopada 28, 2012, 07:47:57 pm »
0
No ja miałem wtedy kupiony bilet na VR i odwołany koncert dobił mnie, ale teraz mam nadzieję, że nikt nie dowoła tego koncertu...
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

"Nowa" strona Slash'a

Zaczęty przez Slither

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3755
Ostatnia wiadomość Czerwca 18, 2008, 11:47:19 pm
wysłana przez chevantonGNR