Wiem,że się nie czepiasz
Notka oryginalnie była zrobiona parę miesięcy temu,wtedy nikt nie zgłaszał problemów,ale może dlatego,że nikt nie czytał
Wczoraj uzupełniłem tylko parę brakujących klipów,bo akurat miałem trochę czasu i chęci,a aktualka na blogu zawsze się przyda
Od powstania notki "parę" linków poznikało,zauważyłem tez kilka pomyłek,co w sumie mnie nie dziwi,bo materiału było sporo,a po stworzeniu notki zwyczajnie nie chciało mi się wszystkiego sprawdzać. W każdym razie znowu mam co robić,nie cieszę się
A co do leniwych. Leniwi,czy nie link ma działać i być dobry,bo inaczej to nie ma sensu przecież
Ja też leniwy jestem i wolę,żeby działało
Generalnie jak na blogu znajdziecie jakieś nieaktywne wideo to zgłaszajcie,najlepiej w komentarzach,wtedy się od razu wychwyci i poprawi. Wiadomo,że niektóre rzeczy,zwłaszcza jeśli jest to pseudoteledysk do jakiejś piosenki,będą z czasem znikać,ale zawsze można wrzucić innego linka,no prawie zawsze
Panie mafioso,melduję wykonanie zadania
Jakby wciąż coś było nie tak,to melduj, poprawię bez zbędnej zwłoki
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pojawiła się kolejna notka. Współautorzy bloga mile widziani z kolejnymi notkami
Przepraszam, że tak długo nie ma aktualizacji, ale myślę, że przed wyjazdem uda mi się jeszcze coś napisać. Jakby co dopingujcie