Taką super interaktywną stronę to już mieliśmy - w 2002 roku. Czy to naprawdę taki duży problem zrobić coś porządnego. W dzisiejszych czasach sama strona www spełnia bliżej nieokreśloną funkcję. Od kontaktów z fanami, przekazywania świeżych informacji są fejsbuki, maj spejsy i inne tłitery. Jak dla mnie strona www powinna być kompendium wiedzy o zespole, z biografiami członków itp. Ale ten czas dla GNR nigdy nie przyjdzie.
Bez przesady, równie dobrze można powiedzieć gunsnroses.com.pl jest niepotrzebna, bo wystarczy Facebook. Może jestem "starej daty", ale nadal wolę szukać informacji w pierwszej kolejności na stronach, a dopiero na jakichś portalach społecznościowych. Zresztą niezależność jest czymś fajnym, o czym chyba powinien wiedzieć Axl po przygodzie na tamtym fanowskim forum, na którym pisał "anonimowo"

Niektóre kapele na swoich stronach mają nie tylko informacje, ale np. fora, na których udzielają się także sami muzycy. To jest spoko. Mogę być na bieżąco i nie dostawać jakichś głupich zaproszeń do FarmVille jako efekt uboczny. Liczę na ciekawy site!