Gość ma manię celebrycką - tu się zgodzę
Jak się zakosztuje bycia kimś
to trudno z tego zrezygnować.
Różne osoby zorientowane w temaciemówią o tym,że lista utworów CHD nie była do końca pewna,więc niewykluczone,że przecieki wpłynęły na to,co ostatecznie znalazło się na płycie. Dlatego raczej nie był to zbieg okoliczności,chyba,że ktoś po prostu ma znajomości w wytwórni. Nad płytą pracuje taki sztab ludzi,że wiele rzeczy wycieka przed wydaniem,to już zupełnie naturalne.
Co do słuchania przecieków,gdyby się ukazały. Na dziś myślę,że nie będę słuchał,ale podobnie miałem przy wcześniejszych,z tym,że do pewnych granicznych dat. Jeśli przecieki pojawią się w sieci,a jednocześnie będę wiedział,że np. za około rok będzie płyta,to poczekam.Ale jeśli mam czekać do końca świata i o jeden dzień dłużej,to nie jestem pewny. Fakt faktem,żę CHD nie była dla mnie niespodzianką w dużej mierze przez przecieki i wolałbym tego uniknąć w przyszłości.Ale trudno będzie wchodzić na forum,gdy 3/4 ludzi będzie się jarać,tym,co właśnie przesłuchała i nie poczytać opinii,nie pogadać z kimś o przeciekach. O ile faktycznie będą.
Mike(y) : Koleś jest przeciętnym wrestlerem,mającym dostęp do materiałów Gn'R,do których my nie mamy dostępu. Przynajmniej tak twierdzi
Chciałbyś,żeby ktoś zamknął mu jadaczkę? Wtedy nie dostałbyś niczego innego za szybko znając tempo Gunsów