Typowy brak argumentów,więc jest frustracja,donosy na innych (tak za plecami)podaj tych użytkowników których chcesz karać,czemu nie napiszesz jawnie o kogo ci chodzi,to leży w twojej naturze?Tak robisz np. w pracy z kolegami?.....oj nieładnie .Nie każdemu się podoba co robi Matt oraz Slash i tyle,nie każdy kupuje tą szmirę z laleczkami dla nie wiem kogo,gwiazdkami pop,cukierkowatymi teledyskami,galami w telewizji.
Nie, nie frustruję się czymś, co się dzieje w internecie
Podałem Ci argumenty - do Ciebie nie docierają i piszesz swoje bzdury przez cały swój pobyt na forum, więc jaki jest sens pisać Ci coś po raz kolejny? Może lubisz offtopować, ale ja nie bardzo. Kogo zgłosiłem do modka? Ciebie i loko, no i siebie próbowałem, co okazało się niemożliwe. Napisałem również, że "zgłosiłem 2 użytkowników do moderatora, jako offtop,
więcej mi się nie chce". Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie podoba Ci się coś - spoko, mi się też nie podoba wiele rzeczy, ale nie piszę tego przy każdym możliwym temacie, używając tych samych argumentów i będąc kompletnie nieobiektywnym. I nie chodzi o samo obrażanie Slasha, czy Matta, bo regulamin dotyczy każdego, nawet nie lubianego przeze mnie Fincka, czy Bucketa.
Nieuchwytny - czyli jeżeli wymyślisz sobie argument, dlaczego Slash to szmata, to możesz tak omijać regulamin? Super tok rozumowania. Krytyka - ok. Obraza - chyba nie tędy droga.
Nata - ludzie nie uciekają przez bany, tylko przez złą atmosferę. Ja się zastanawiam, czy nie usunąć konta, skoro w tym temacie nie widać aktywności moderatorów, a już dawno zeszliśmy z tematu.
mafioso - popieram.
Edit: § 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji.