Autor Wątek: Matt Sorum i Slash jeszcze raz o RRHOF  (Przeczytany 6536 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mikus666

• Moderator
  • Knockin On Heavens Door
  • Respect: +441
Matt Sorum i Slash jeszcze raz o RRHOF
« dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:02:43 am »
0
Jesteśmy już tylko dwa tygodnie od wprowadzenia Guns N’ Roses do Rock and Roll Hall of Fame i nadal nikt naprawdę nie wie czy oryginalny skład zagra razem na ceremonii. Dave Basner z VH1 Radio Network rozmawiał ostatnio z Mattem Sorumem, który zastąpił Stevena Adlera w 1990 i spytał, czego on sam oczekuje od ceremonii.

„Cóż, tak naprawdę nie oczekuję, że coś się wydarzy“, odpowiada Sorum. „Wygląda na to, że po prostu się tam udamy i przyjmiemy nagrodę. Być może natomiast zagram coś na perkusji z Donovanem. Zaoferowałem mu swoje usługi, ponieważ juz raz z nim grałem. „Hurdy Gurdy Man“ był utworem, który nagrał z Johnem Bohnamem na perkusji i Jimmym Pagem na gitarze. Zaproponowałem, że możemy ze Slashem dołaczyć do niego i to zagrać, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi, czy on tego chce.

Ponieważ, nikt jeszcze nie wie co będzie się dziać, VH1 Radio Network, zapytała Matta, dlaczego po prostu nie zadzwoni do Axla i się nie dowie.

„Myślałem o tym, ale wiesz, nie sądze że jestem odpowiednim gościem do tego. Zapytałem Slasha czy to zrobi i Slash odpowiedział, że rozmawiał z Izzym i ten nie wybiera sie na galę. Więc jeśli nie będzie Izzyego, nie będzie oryginalnego składu w komplecie, to nie ma większego sensu. Tak jak mówiłem, ja tam będę, Steven też, więc zawsze myślałem, że jesli ewentualnie coś zagrają to pewnie coś z AFD i jeśli chcieliby zebym zagrał coś z UYI, zrobiłbym to z ochotą. Idealnym scenariuszem byłby set złożony z WTTJ, SCOM i zakończenie November Rain.

Spekulacje o reunionie krążą z zawrotną prędkością odkąd w grudniu zapowiedziano, że 14 kwietnia GNR wprowadzone zostanie do Rock and Roll Hall of Fame.

Rose - który wedle wszelkich przesłanek, nigdy więcej nie zagra ze Slashem - pozostaje w ambiwalentnym stosunku do całej sytuacji, chociaz w niedawnym wywiadzie Slash stwierdzil, że oryginalny skład nie zagra na uroczystości w Cleveland.

Slash powiedział The Pulse Of Radio, ze ma mieszane uczucia co do samego wprowadzenia : „Jest tak wielu artystów, którzy nie byli nawet nominowani. Cały mechanizm jest podejrzany, ponieważ wielu ludzi którzy nie podpadaja nawet pod kategorię rock n rolla zostalo tam wprowadzonych. Wygląda to dziwnie. Tylu ludzi nie zostało nawet nominowanych, nie mówiąc o wprowadzeniu. Pod znakiem „Rock and Roll Hall of Fame“ to niewybaczalne“.

źródło: http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=172113
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2012, 10:21:14 am wysłana przez Nata »

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Odp: Matt Sorum i Slash jeszcze raz o RARHOF
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:08:29 am »
0
Tak jak wcześniej wspominałem i zresztą się domyślałem na długo przed tym artykułem - Izzy'ego nie będzie. A skoro tak to nie ma już co mieć nadziei na wspólny występ. W sumie na miejscu Stradlina też bym się nie zjawił ;)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:11:52 am »
0
Dlaczego na miejscu Stradlina bys sie nie pojawil? A co? Korona by mu z glowy spadla, jak by sie pojawil? Juz mnie ta szopka powoli zaczyan wkurzac. Zachowuja sie jak dzieci wszyscy, a Izzy teraz tez sobie odpuszcza. Slabo i tyle moim zdaniem.   :facepalm: :facepalm:

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:18:34 am »
+1
Izzy stał się za bardzo hispterski:D

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:21:35 am »
0
Dlaczego na miejscu Stradlina bys sie nie pojawil? A co? Korona by mu z glowy spadla, jak by sie pojawil? Juz mnie ta szopka powoli zaczyan wkurzac. Zachowuja sie jak dzieci wszyscy, a Izzy teraz tez sobie odpuszcza. Slabo i tyle moim zdaniem.   :facepalm: :facepalm:

Chciałabyś być Izzym i stać między Axlem i Slashem podczas RRHOF? :P Ja nie. Generalnie może w ten sposób Izzy pomaga Axlowi, bo nie będą winić Axla, tylko Izzy'ego. Ciesz się :P

Offline Oizdob

• Paradise City
  • Respect: +32
Odp: Matt Sorum i Slash jeszcze raz o RRHOF
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:36:05 am »
0
Ja myślałem, że będzie tak jak zwykle - czyli że to Axl się nie pojawi. A tu Izzy.

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:40:30 am »
0
Wlasnie sie nie ciesze. Wolalabym zeby cala piatka zachowala sie godnie, wyszla podziekowala i zagrala co nieco.
W tym wlasnie lezy problem. Te stanie za kims, robia sie grupki, Sorum ze Slashem, Izzy z Axlem. To zawsze byl problem tego zespolu. kto jest z kim i komu dupe wlasnie obrabiamy. Ja strasznie nie lubie takiej dziecinady. Swiadczy to w sumie tylko o tym, ze panowie pomimo, iz maja 50tke na karku, albo prawie, niczego sie nie nauczyli. Zakute lby  ;)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2012, 10:43:09 am wysłana przez Nata »

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:42:02 am »
0
Ano zakute łby. Rock n' roll. Zobacz Sorum za Slashem, Izzy za Axlem, Duff w sumie milczy ;) Tylko Steven jest za Guns n' Roses, a tu się go najbardziej krytykuje :P
Zamknąć ich wszystkich w jednym pokoju, nie dawać jedzenia, póki się nie dogadają. Niektórym by się to nawet przydało  ;) :D
Część obecnych członków zespołu się nie pojawi, są nawet tacy z obecnego zespołu, którzy namawiają byłych członków na wspólny występ, a tamci co? Primadonny jakieś  ;) :P
W ogóle co to znaczy " nie idę" - raz na 25 lat mogliby się wszyscy poświęcić  :P
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2012, 10:51:46 am wysłana przez Zqyx »

Offline pompon

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +313
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:56:17 am »
0
a ja właśnie dzisiaj poczułem się trochę obrażony jako fan.
Czytam od dłuższego czasu kto z kim i przeciwko komu.
Axl mógłby się trzymać słów, w których wspominał o tym, że wie czego oczekują fani.
TAK do jasnej cholery!
Chciałbym aby zagrali w oryginalnym składzie- jak nie ma szans na trasę, płytę to przynajmniej raz przy takiej uroczystości jak ta mogliby zagrać,
za fakt uczczenia zasług składu sprzed lat.

Wszyscy i Rudy i Slash i Izzy... olewają taką postawą wszystkich fanów przynajmniej ja to dzisiaj tak to odczułem.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:57:28 am »
0
" Ponieważ, nikt jeszcze nie wie co będzie się dziać, VH1 Radio Network, zapytała Matta, dlaczego po prostu nie zadzwoni do Axla i się nie dowie." Wreszcie jakiś dziennikarz z mózgiem.
Pompon : Nie jest winą Axla, że Izzy się nie zjawi. To jego suwerenna decyzja. Axl prawdopodobnie będzie, powie może nawet kilka słów i tyle.
( Zanotujcie dzień, w którym stanąłem w obronie Axla  :P ;) )

Generalnie to ci exGunsi są "dupowaci" dość , że tak powiem :P
Co im szkodziło się zebrać we czterech, dogadać się, że chcą zagrać, a potem np. wysłać Duffa, czy Izzy'ego do Axla, przedstawić mu wspólną propozycję. A jak tak gadają jeden to, drugi to, a nikt nie gada z Axlem to przeca Rudy sam z własnej inicjatywy palcem nie ruszy, bo i po co. ;)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2012, 11:05:33 am wysłana przez Zqyx »

Offline William_Bailey

• Atittude
  • Respect: +37
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 03, 2012, 11:03:17 am »
0
Slash nie chce zadzwonić, Sorum też ... to może Ty Zqyx?  :>

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 03, 2012, 11:07:30 am »
0
Jakbym jeszcze znał angielski to bym każdemu tam pojechał ;) Nie ma, że nie chcecie  :D ;) :P Raz na 25 lat możecie się hamburgery ruszyć sprzed tv :P

Offline Wagon

• Better
  • Respect: +1629
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 03, 2012, 11:32:14 am »
0
Zamknąć ich wszystkich w jednym pokoju, nie dawać jedzenia, póki się nie dogadają. Niektórym by się to nawet przydało  ;) :D
I tu cały problem. Jak to już kiedyś pisałem na FB na kanale NightrainStation. Gdyby tak ich zamknąć i to jeszcze bez jedzenia to prędzej by się pozjadali, zamiast dogadać. I mielibyśmy już tylko pośmiertne wprowadzenie do RRHOF i zero koncertów. Chyba, że tym ostatnim, który by przetrwał był Axl. To w temacie Gunsów nic by się nie zmieniło :D

Offline pompon

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +313
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 03, 2012, 01:26:50 pm »
0
Nie jest winą Axla, że Izzy się nie zjawi. To jego suwerenna decyzja
A ja nie pisałem, że nie...
wina wg mnie leży po każdym tak samo.
I powtórzę, bo faktycznie wydaje mi się, że jest to częściowo odpowiedź na problem jednorazowego reunionu,
fakt, że nikomu z nich nie brakuje kasy więc nie warto (może Steven się tutaj wyrywa jako jedyny).
W ten prosty sposób pokazują, że nie tylko siebie ale i fanów opinię oraz oczekiwania mają w poważaniu- Wszyscy z oryg. GnR!
Dla siebie-nigdy
Dla kasy- może w przyszłości
Dla fanów- też nie
Banda stetryczałych rockmanów

Offline Jourgen

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +66
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 03, 2012, 03:01:16 pm »
0
Dziecinadą jest nie to, że komuś się nie chce tam pojawić, tylko spora część Waszych wypowiedzi, które czytam od dłuższego czasu.

Jak ktoś nie chce, to tego nie robi, nikt nikogo do czegoś zmuszać nie musi. RHOF nie jest tym, czym dla sportowca medal olimpijski. To tylko kolejna napinka na coś, co jest nie wiele warte.

To o czym mówicie, porównałbym do małżeństwa które się nienawidzi. Mają zostać dla dobra dziecka? (czyt. fanów) Bo inaczej tego nie kumam.

Apeluje, o trzeźwość umysłu, i pogodzenie się z tym, że dla zdrowych pobudek Ci Panowie już razem nie zagrają i kropka.

I choć nigdy nie byłem wielkim krzykaczem stojącym po któreś ze stron, to muszę przyznać, że jedynie AXL zachowuje zdrowy rozsądek nie komentując tego w mediach, w przeciwieństwie o pozostałych.

Zapytajcie Gajosa, czy został aktorem po to, żeby odcisnąć swoją łape na deptaku w Międzyzdrojach
Born to rock, drink and fuck!

"Nowa" strona Slash'a

Zaczęty przez Slither

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3755
Ostatnia wiadomość Czerwca 18, 2008, 11:47:19 pm
wysłana przez chevantonGNR