Witam wszystkich fanów GNR,
Jak już wiecie spełniły się najbardziej optymistyczne przewidywania, że koncert zespołu GNR odbędzie się w Rybniku. Myślę, że dla wielu fanów zespołu GNR zaszczytem będzie znaleźć się na takim koncercie, bez względu na to jak daleko mieszkają od Rybnika.
Myślę, że wynegocjowane ceny biletów są to dość atrakcyjne, więc na pewno pozytywnie wpłynie to na frekwencję.
Ze swej strony mogę dodać, że istnieje możliwość otrzymania bezpłatnego wstępu na koncert zespołu GNR. Jak to bywa przy tego typu imprezach, organizatorzy koncertu mają możliwość wysłania indywidualnych bezpłątych zaproszeń do osób, które wniosły wkład w organizację koncertu.
Osoby, które byłyby w stanie pomóc uatrakcyjnić koncert GNR w Rybniku, zapraszamy do współpracy. Wszelkie pomysły są mile widziane. Zaangażowanie fanów na pewno nie pozostanie bez odzewu, tacy fani mogą liczyć na status specjalnego gościa na koncercie. "Status specjalnego gościa" czyli osoba z przywilejami VIP-a, mogąca sama wybrać sobie najdogodniejsze miejsce podczas koncertu i to wszystko bezpłatnie.
Drodzy fani zespołu GNR, jeśli macie jakieś pomysły, to proszę o zorganizowanie się w grupy i przesłanie szczegółowych informacji do Urzędu Miasta Rybnika. Wszelkie dane kontaktowe znajdziecie w Internecie. Na początek oczywiście najlepszy byłby kontakt mailowy, aby kompetentne osoby mogły zapoznać się z Waszymi pomysłami.
Jeśli pomysły zostaną zaakceptowane przez władze miasta i organizatora koncertu i faktycznie te pomysły zostaną zrealizowane, to takie osoby mogą spodziewać się miłej nagrody.
Liczę na to, że zabawa na koncercie będzie przednia oraz nie ukrywam - liczymy na duże zaangażowanie i kreatywność fanów zespołu GNR.