ale odtwórcą jest o klasę lepszym
sorry - ale trochę żenada, żeby gitarzysta był super odtwórcą
IMO kawałek przeciętny, trochę na siłę - ChD kupię (jeśli wyjdzie, w co trochę wątpię) ale Axl + sesyjni niewiele mają wspólnego z Guns N' Roses (może powinien solo nagrać płytę jakąś i wszyscy by się zachwycali jak odważnie eksperymentuje)
przede wszystkim brakuje mi szacunku dla fanów (gunsów słuchałem jak jeszcze niektórych z was nie było na świecie więc proszę nie pisać, że szacunek to jest jak axl chce właśnie dopracować płytę dla fanów) - to już 17 lat od UYI a od SI 15 lat (każdy z pozostałych gunsów wydał juz po kilka płyt w różnych projektach, a co do bucketheada - no 14 płyt na raz to też trochę śmiech - ale widać kto jest w axla typie, nawet finck go olał)
ja axla zawsze będę cenił - w aucie kręci się głównie AFD i LIES aktualnie ale 'nie róbmy z szamba perfumerii
' w sensie nie porównujmy tego co było do tego co być może będzie (jak przyjdzie kaprys panu Rose)
ale dobra wiadomość - zejdą się na stówę (te zdarzenia typu odszedł weiland, odszedł finck, chd się opóźnia, bach ceni slasha i axla itd itp) jak przyjdzie pora - nie wiem kiedy ale w końcu nawet axlowi zabraknie kasy
i wtedy, młodzi ludzie, poczujecie co to znaczy Rock N' Fuckin" Roll !!!!!!
żeby nie było - mam 30 lat i pamiętam czasy kiedy MTV było super a nie TrashTV
pzdr