Autor Wątek: Kolejny przeciek Gunsów  (Przeczytany 22519 razy)

Offline Pewien Znany Ktoś

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
Odp: Kolejny przeciek Gunsów
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 15, 2008, 10:10:36 pm »
0
Popieram urala całkowicie. Nie jesteś sam xD
When you're talkin' to yourself
and nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
(Alone)

Offline Pure_Poison

• Atittude
  • ~>Dean Cadillac Select ''TE'' mrrrr..<~
    • http://legia.com.pl
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 15, 2008, 10:32:41 pm »
0
A ja po raz kolejny bede bronil Buckethead'a ! Nie znacie Jego tworczosci a gadacie, ze potrafi tylko walic w struny i nie ma feelingu - posluchajcie chociazby takich albumow jak Colma, Population Override lub Electic Tears i wtedy wypowiedzcie te slowa z czystym sumieniem 8)

A utwor jest naprawde niezly, nie ''normalnie'' rock n roll'owy jak starzy Gunsi ale czasy sie zmieniaja 8)

[size=3.75pt]Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,
kiedy będziesz siedział obok niej
i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja
[/size]
[/b]

Offline chevantonGNR

• Atittude
  • Respect: +1
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 15, 2008, 10:52:45 pm »
0
a te wstawki elektroniczne mi przypominają muze z mortal kombat :lol:

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 15, 2008, 11:22:17 pm »
0
Co z tego że Slash gra z kim popadnie???Bo nagrał dwie płyty z Velvetami  to coś zmienia???To żaden argument, te płyty nie przetrwają  próby czasu są tak przeciętne że ja już np. o nich nie pamiętam.Wiele osób na tym forum drażni to że Axl idzie z materiałem z Chinese w inne rejony niż 20 lat temu w Apetit a tolerują szmacenie własnej legendy za pieniądze Slasha z jakimiś panienkam w stylu pani Rubio lub profanacje własnej twórczości z panną Fergie.Jakoś nie słyszałem żeby za pieniądze z byle kim biegał po scenie(z kimś tak miernym artystycznie jak panna Rubio) Axl , Zakk Wylde lub Hammet...

Offline Pewien Znany Ktoś

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 16, 2008, 10:04:52 am »
0
Według mnie np płyty Velvetów nie są przeciętne i traktuje je prawie tak samo jak nagrania z AFD czy UYI. Poza tym Slash nagrał świetne płyty z Slash's Snakepit. Jeśli chodzi o Bucketheada to powiem tak: Jest według mnie bardzo dobrym gitarzystą ale niekoniecznie kompozytorem. Jego kawałki są ok ale do tych Slashowskich im daleko.
When you're talkin' to yourself
and nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
(Alone)

Offline Ganzes

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +10
« Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 16, 2008, 11:11:39 am »
0
Mi numer bardzo sie podoba ma powera i ZA***STY wokal Axla  :) Nikt tu chyba nie zauwazyl ze zalatuje troche  Robem Zombi jesli ktos nie slyszal tworczosci tego pana to polecam :)
Take me down to the paradise city
Where the grass is green and the girls are pretty

Offline Pure_Poison

• Atittude
  • ~>Dean Cadillac Select ''TE'' mrrrr..<~
    • http://legia.com.pl
« Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 16, 2008, 12:39:13 pm »
0
Zalatuje Robem Zombie ? ani troche.. 8)

[size=3.75pt]Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,
kiedy będziesz siedział obok niej
i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja
[/size]
[/b]

Offline NeoXX

• Knockin On Heavens Door
  • Fan. Nie fanatyk.
  • Respect: -1
« Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 16, 2008, 01:17:45 pm »
0
Solówka zamiata. Zajebista. A co do tego, że bucket nie potrafi grać ...  :lol: Ludzie, Wy się z końmi na łby pozamienialiście ?

smakol

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 16, 2008, 02:15:20 pm »
0
DO Artur78 Możei SLash jest idiotą że gra z każdym kto go o to poprosi  a może tu chodzi o jakieś koneksje w stylu- zagram na twojej płycie bo jestesmy przyjaciółmi sratatata nie wiem... Ale jak dla mnie to nie Axl sprzedaje cały dorobek GnR tworząc takią miernote i obniża poziom dotychczasowego dorobku zespołu ! Nie obchodzi mnbie kto będzie grał na gitarze--Slash czy inny koleś ze smiesznym nakryciem głowy - chodzi o to żeby muzyka trzymała poziom a ten numer to totalna porażka! Zgadzam się w pełni z SONĄ... Ps. A wokalnie rudy już nie daje rady ale może tylko ja mam takie wrażenie
Ps2. nadal mam nadzieje że zawartość ChD nas wszystkich zaskoczy i dotychczasowe numery przynajmniej większość z nich nie wejdą na  płytę Pzdr !

Offline RocketQueen

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • 'Take me down to the Paradise City...take me home'
  • Respect: +6
« Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 16, 2008, 06:36:44 pm »
0
jeśli kawałki na płycie będą w takim klimacie to mam nadzieje, że CHD nigdy nie ujrzy światła dziennego.

nowy nr gg : 12071320

Offline lamihha

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +40
« Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 16, 2008, 07:04:53 pm »
0
ale odtwórcą jest o klasę lepszym

sorry - ale trochę żenada, żeby gitarzysta był super odtwórcą  :radocha: :radocha:
IMO kawałek przeciętny,  trochę na siłę - ChD kupię (jeśli wyjdzie, w co trochę wątpię) ale Axl + sesyjni niewiele mają wspólnego z Guns N' Roses (może powinien solo nagrać płytę jakąś i wszyscy by się zachwycali jak odważnie eksperymentuje)
przede wszystkim brakuje mi szacunku dla fanów (gunsów słuchałem jak jeszcze niektórych z was nie było na świecie więc proszę nie pisać, że szacunek to jest jak axl chce właśnie dopracować płytę dla fanów) - to już 17 lat od UYI a od SI 15 lat (każdy z pozostałych gunsów wydał juz po kilka płyt w różnych projektach, a co do bucketheada - no 14 płyt na raz to też trochę śmiech - ale widać kto jest w axla typie, nawet finck go olał)
ja axla zawsze będę cenił - w aucie kręci się głównie AFD i LIES aktualnie ale 'nie róbmy z szamba perfumerii  :P' w sensie nie porównujmy tego co było do tego co być może będzie (jak przyjdzie kaprys panu Rose)

ale dobra wiadomość - zejdą się na stówę (te zdarzenia typu odszedł weiland, odszedł finck, chd się opóźnia, bach ceni slasha i axla itd itp) jak przyjdzie pora - nie wiem kiedy ale w końcu nawet axlowi zabraknie kasy  ;]
i wtedy,  młodzi ludzie, poczujecie co to znaczy Rock N' Fuckin" Roll !!!!!!

żeby nie było - mam 30 lat i pamiętam czasy kiedy MTV było super a nie TrashTV

pzdr
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2008, 08:08:03 pm wysłana przez lamihha »

Offline waxl13

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +5
« Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 16, 2008, 07:51:55 pm »
0
Jak dla mnie kawałek spoko. Wersja na płycie napewno bedzie wymiatać :)
I'm not a nice boy and I never was!

Offline duff.23

• Patience
« Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 16, 2008, 09:20:35 pm »
0
no,kawałek naprawde niezły 8) ale te niektóre nowe piosenki są do du*py :'(

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
  • Respect: +22
« Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 17, 2008, 12:49:56 am »
0
ale odtwórcą jest o klasę lepszym
sorry - ale trochę żenada, żeby gitarzysta był super odtwórcą  :radocha: :radocha:

Dlaczego? Większość "przebojów" Clapton'a to covery, średnio zainteresowany nim fan rocka nie potrfiłby wymienić 5 kawałków jego autorstwa, ale w odtwarzaniu, interpretacjach itp. jest genialny.

ale dobra wiadomość - zejdą się na stówę

Z tym sie zgadzam w 100%.   ;)

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 17, 2008, 05:21:22 am »
0
Do pana Smakol i pani RocketQueen mam dobrą radę odpuście sobie Chinese Democracy tam nic nie znajdziecie co was w muzyce rockowej fascynuje nie macie i tak wpływu na to co Axl nagrał i będzie nagrywał.Proponuje zakończyć na słuchaniu Gunsów na etapie Apetit lub Illusion i będzie po problemie.Czasy lat 90 ubiegłego stulecia dawno się skończyły a to że starzy członkowie kapeli dali się w hu....zrobić to moga mieć pretensje tylko do siebie.Po co katować swoje uszy taką miernotą jak dema z Chinese ktoś was do tego zmusza???Proponuje czekać na na nową płytę Velevetów lub solowe płyty starych Gunsów i nimi się delektować.A Axl i tak ma to w dupie bo nie robi tego dla pieniędzy tylko nagrywa to co mu pasuje wkońcu on tą kapelę założył i tyle w tym temacie....i  Slash czy Duff mogą mu naskoczyć na kant.....
Reklamacje prosze kierować bezpośrendio do pana AXL ROSE :rolleyes:

Nowa muzyka Gunsów w 2013 ? Axl: "Zdecydowane może."

Zaczęty przez Wagon

Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 14561
Ostatnia wiadomość Marca 18, 2013, 02:42:22 pm
wysłana przez Witek