Autor Wątek: Kolejne oświadczenie Axla odnośnie RNRHOF  (Przeczytany 7574 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mikus666

• Moderator
  • Knockin On Heavens Door
  • Respect: +441
Kolejne oświadczenie Axla odnośnie RNRHOF
« dnia: Kwietnia 18, 2012, 08:52:22 pm »
0

Do: Cleveland, Ohio, Fanów Guns N’Roses i wszystkich, którzy poparli moją decyzję odnośnie Rock And Roll Hall Of Fame.

Naprawdę nie spodziewałem się tak niesamowicie pozytywnej reakcji i poparcia publicznego dla mojej decyzji odnośnie RNRHOF. Dzięki tak wylewnej wręcz solidarności ze strony fanów, mediów, dziennikarzy i innych artystów, jestem naprawdę zaskoczony i czuję ulgę! Szczerze mówiąc, spodziewałem się dokładnie odwrotnej reakcji i chciałem po prostu przeczekać burzę. Tak jak powiedziałem, szczerze nie chciałem nikogo zawieść. Bycie buntownikiem również się starzeje, nawet jeśli „to tylko rock n roll“.

Włożyłem dużo skupienia i wysiłku by być szczerym, informującym, jak również w jakimś stopniu dyplomatycznym. W moim odczuciu poczyniliśmy realne starania by dowiedzieć się jak najwięcej o samej galerii sław, zarządzie, rozmawialiśmy z prezydentem i członkami zarządu, chociaż to ja wprowadzałem do RNRHOF Eltona Johna i Berniego Taupina w 1994, mówiąc że „Zaczynam łapać o co w tej ceremonii chodzi...“

Ciągle dokładnie nie wiem i nie rozumiem czym jest ta galeria i jak lub dlaczego zarabia pieniądze, gdzie one idą, kto wybiera głosujących, kto z zarządu wybiera z tylu artystów, którzy przyczynili się do rozwoju tego gatunku, tych którzy są wystarczająco „rockowi“ by ich nagrodzić.

To nie jest żaden atak. Są to sprawy, o których mam tylko blade pojęcie z racji niedostatku informacji. Z pewnością jest ich zbyt mało by dokonywać jakichkolwiek sądów.

Chciałbym przeprosić Cleveland, za nieprzeproszenie ich wcześniej, iż nie będzie mnie na ceremonii. Myślę że Cleveland wie jak bardzo lubię tam występować, to miasto rządzi!

Teraz, kurz trochę opadł, po zwyczajowych atakach, plotkach, chęci zemsty, ciągłym biadoleniu że „on ma obsesje, jest nieprzewidywalny, pełen nienawiści“. Kiedyś kupiłem bezdomnej kobiecie, która krzyczała na mnie że chce zupę, kawałek pizzy. Kupiliśmy jej zupę. Wy możecie dostać swoją. ([alt:] Pewnego razu kupiłem bezdomnej kobiecie kawałek pizzy. Krzyczała, że chce zupę więc kupiłem jej zupę.)
Ponownie: WIELKIE dzięki dla fanów i każdego kto okazał niesamowite wsparcie. Gratuluję innym włączonym artystom. I ponownie przepraszam miasto Cleveland i jego mieszkańców. Mam nadzieję że mi wybaczycie i mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce!

Axl

W przeciwieństwie do mojego otwartego listu do RNRHOF, fanów Guns N’Roses i każdego kogo to dotyczy, ten powyżej pisany był dla oficjalnej strony GNR, konta na Facebook’u, mojego konta na Twitterze i nie jest to oświadczenie prasowe. Jeśli ktokolwiek zdecyduje się traktować to w ten sposób, tak jak było czynione poprzednio, doceniłbym odniesienie się do całości, by zaprezentować całościowy obraz a nie wyrywać różne rzeczy z kontekstu.

Z góry dziękuję, pokój.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 18, 2012, 09:41:40 pm wysłana przez krelke »

WindOfChange

• Gość
Odp: Kolejne oświadczenie Axla odnośnie RNRHOF
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 18, 2012, 08:56:44 pm »
0
Chciałbym przeprosić Cleveland, za nieprzeproszenie ich wcześniej, iż nie będzie mnie na ceremonii. Myślę że Cleveland wie jak bardzo lubię tam występować, to miasto rządzi!

Axl przeprasza. Coś mi mówi, że to się prędko nie powtórzy  :D

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3472
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:10:21 pm »
0
Ten list Axla rozumiem. Nie ma w nim tego chaosu z poprzedniego, wie, co chce powiedzieć i wie jak powiedzieć. Fajnie jest przeczytać tekst Axla, w  którym nikogo nie atakuje i przeprasza. Odmiana. Odmiana, która sprawia, że Rose jest bardziej ludzki. Dzięki Axl :)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Akilis

• Right Next Door To Hell
  • I nagle serce zwalnia i nie dzieje się nic
  • Respect: +20
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:19:41 pm »
0
Serce rośnie  ;) Zqyx ma rację, wszystko czytelne i zrozumiałe. Cieszę się, że poszedł po rozum do głowy.

Offline Infinity

• Welcome to the jungle
  • *
  • appetite for democracy
  • Respect: 0
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:22:52 pm »
0
„Kiedyś kupiłem bezdomnej kobiecie, która krzyczała na mnie że chce zupę, kawałek pizzy. Kupiliśmy jej zupę.“

Offline Ivellios

• Atittude
  • Paranormalium.PL
  • Respect: +396
    • Paranormalium - Portal Zjawisk Paranormalnych
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:24:59 pm »
0
No to co w końcu kupili, pizzę czy zupę? Czy może pizzę i zupę? ;) Albo zupę z pizzy bądź pizzę z zupy? :D

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:26:34 pm »
0
Też nie zatrybiłam, o co chodzi :D

Offline Akilis

• Right Next Door To Hell
  • I nagle serce zwalnia i nie dzieje się nic
  • Respect: +20
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:35:10 pm »
0
Jest źle przetłumaczone ;) powinno być coś w stylu:
"Pewnego razu kupiłem bezdomnej kobiecie kawałek pizzy. Krzyczała, że chce zupę więc kupiłem jej zupę."

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1244
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:36:53 pm »
0
Ciągle dokładnie nie wiem i nie rozumiem czym jest ta galeria i jak lub dlaczego zarabia pieniądze, gdzie one idą, kto wybiera głosujących, kto z zarządu wybiera z tylu artystów, którzy przyczynili się do rozwoju tego gatunku, tych którzy są wystarczająco „rockowi“ by ich nagrodzić.

Interesuje mnie to tak samo jak Axla. Ktoś pomoże?

A propos zupy :D Chodzi chyba o to, że kobieta krzyczała, że chce zupy. No i dostała. Teraz my musimy krzyczeć i coś dostaniemy. Ja krzyczę : NOWA PŁYTA! NOWA PŁYTA!

Pozdro
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:38:40 pm »
+1
Nowa płyta? Przyłączam się !!! :D Nowa płyta, nowa płyta !!! :D Swoją drogą do czego to doszło, żeby w liscie Axla najważniejsze było, czy kobieta dostała zupę, kawałek pizzy, czy jedno i drugie :D :D ;)

Nowa płyta, nowa płyta !!! :D

Offline pompon

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +313
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:41:44 pm »
0
faktycznie miło przeczytać jak się rozumie przekaz (poza fragmentem z pizzą).
Ostatni list to był nieusprawiedliwiony bełkot pełen buntu i braku uzasadnień w porównaniu do tego listu.
Brawo Axl.
U mnie nadal masz minusa za niepojawienie się na ceremonii, ale zacznij nadrabiać...
np. super koncertem w Polsce, punktualnością, nową płytą to zapomnę o całym zamieszaniu  :lol:

Offline Veronika654

• Paradise City
  • Every Girl is a Riot Grrrl!
  • Respect: +96
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 18, 2012, 10:24:04 pm »
0
Czego nie rozumiecie, pisze, że kupił pizze i zupę :???:
Lubię Zqyxa, Duffa, Alice Cooper i moje studia :wub:

Offline Myszowata

• Paradise City
  • Respect: +658
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 19, 2012, 12:51:55 am »
0
No i to rozumiem. Szkoda, że nie napisał takiego listu trochę wcześniej, teraz to musztarda po obiedzie. No i naprawdę nie musiał odwalać szopki z odmową włączenia w poczet zasłużonych. Ale taka wypowiedź stawia go od razu w innym świetle. Koleś załapał u mnie ogromnego minusa tym całym swoim szoł, ale powiedzmy, że w pewnym stopniu udało mu się zreflektować. Zastanawiam się, czy się nie wystraszył może, że to pociągnie za sobą zbyt wiele negatywnych wydarzeń, ale w sumie... Axl by się czymś przejmował?

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 19, 2012, 08:39:40 am »
0

Interesuje mnie to tak samo jak Axla. Ktoś pomoże?

http://www.futurerocklegends.com/blog.php

Offline Luaks

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +9
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 19, 2012, 08:52:24 am »
0
Aż to niemożliwe że to słowa Axla ... miodem płynące...ale dobrze nasz "REBEL" łagodnieje.... Moze w ramach tego spotka nas coś dobrego na rozpoczynającej się trasie  ;) oby
Pozdrawiam

Fortus staje w obronie Axla [fortus] [axl]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 1347
Ostatnia wiadomość Lipca 06, 2022, 02:39:47 pm
wysłana przez sunsetstrip