Autor Wątek: Kanye West wygra z Gn'R?  (Przeczytany 10437 razy)

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
Odp: Kanye West wygra z Gn'R?
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 27, 2008, 07:20:21 pm »
0

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
  • Respect: +1
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 27, 2008, 08:57:54 pm »
0
Listki klonowe wolą rock niż rap  ;) brawo a u hamburgerów rap od dawna króluje więc się nie dziwię tak bardzo  :P
[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 27, 2008, 10:07:19 pm »
0
Kayne who?
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline karmakomus

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 27, 2008, 10:13:32 pm »
0
kanye west-przez mojego bdb kumpla i znawce rapu(koles sie wychowal na public enemy)-scierwo i lewus.no ale amerykancy jacy sa tego nie trzeba tlumaczyc.mimo wszystko zdziwie sie jesli ten samozwanczy glos mlodego pokolenia wygra z chinese.to by byla porazka.nie plyty-narodu

Offline Saboteur

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 27, 2008, 11:07:58 pm »
0
Cały świat może i czekał na Gunsów,ale Kanye ma siebie i jemu podobnych za nowych The Beatles,więc może być ciężko.Zresztą,co będę dużo gadał:
http://gnrdaily.com/news_detail.asp?id=1903

No jeśli tak naprawde  będzie, to masakra lekka. VR z Contraband z tego co pamietam to w pierwszym tygodniu też miał cos koło 300 tyśięcy do tego debiutował na pierwszym miejscu  . A tu najbardziej oczekiwany album dekady tak cieniutko przędzie. Obawiam się Pan Rose może znowu gdzieś zaszyć się na kila lat.

Offline risotto

• Reckless Life
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 28, 2008, 07:57:54 pm »
0
Myślę, że Gunsi jednak wygrają. ChD jest zbyt wyczekiwaną płytą, zbyt znanego zespołu, mimo że USA dość 'zhipohopowane' są. Poza tym moja kumpela trochę Westa słucha i mówi, że ta płyta to jedna z największych porażek jakie słyszała ;)
[size=3.75pt]DON'T YOU TRY TO STOP THEM NOW![/size]

Offline Saboteur

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 29, 2008, 12:35:23 am »
0
Myślę, że Gunsi jednak wygrają.

Jak kupisz 300 000 płyt to może tak :-)

Jestem ciekaw jakie teraz będzie wytłumaczenie Axla po publikacji buńczucznego biuletynu na myspace  w którym pisał że zdominuje listy przebojów, zapomiał tylko dodać że chodziło mu tylko o  listę finlandii. W Uk przegrywa z Killers, w USA został zmiażdzony przez Westa. Axl nawet w najczarniejszych swoich snach nie przypuszczał że jego powrót może okazać się taką klapą. Może czas przeprosić Slasha...

Komentarz wyedytowano.Zainteresowany będzie wiedział dlaczego.
Zbliżają się święta,więc w ramach tego ostrzeżenie słowne.
Mikołaj Zqyx

Widze że pan już sporo sobie nagrabił wiec już warn ;] - AdV
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2008, 10:44:33 am wysłana przez Zqyx »

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3463
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 29, 2008, 08:05:46 am »
0
Jak na razie od totalnej klapy Chinese Democracy jest całkiem daleko,bo na świecie,nie tylko w Finlandii sprzedaje się bardzo dobrze. I chyba tego nie jesteś w stanie przyjąć do wiadomości,no,ale to nie moje zmartwienie. Przegra,czy wygra z Kanye Westem,who cares. Jestem pewny,że ostatecznie sprzeda się lepiej. A Kanye i jemu podobni nie zostaną Led Zeppelin naszego pokolenia,do czego namawiał pan West. Swoją drogą jedno Axla z nim łączy. Mają wysokie mniemanie o sobie. Ciekawe,czy ten syndrom dotyka też ich fanów ;)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
  • Respect: +1
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 29, 2008, 10:54:52 am »
0
Przegra,czy wygra z Kanye Westem,who cares. A Kanye i jemu podobni nie zostaną Led Zeppelin naszego pokolenia,do czego namawiał pan West.
No litości  :D przeczytałem nawet troszkę żeby dowiedzieć się kto to jest wogóle. Nic nie mam do człowieka ale z The Beatles i Led Zeppelin to niech on się nie porównuje chyba że w kategoriach humoru  :lol:
[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 29, 2008, 11:17:06 am »
0
Saboteur-Może czas przeprosić Slasha :lol:....ale się uśmiałem,he,he,he.Może na kolankach powinien Axl to zrobić?O jakiej ty klapie gadasz?W Polsce  Chinese jest  już na trzecim miejscu najlepiej sprzedających się albumów,a minął dopiero tydzień od premiery(jedyna premiera w czołówce),to chyba nie jest zły wynik przy praktycznie zerowej promocji.W  innych krajach Europy też okupuje miejsca między 1 a najgorzej  3.Warto wzrucić uwagę na to  że to praktycznie jedyna płyta rockowa która się w tych listach liczy.Saboteur przypominam ci że  minął dopiero niecały tydzień od premeiry.Poczekaj tak z pół roku a dopiero pisz jaki to Axl gniot nagrał i że Slasha będzie musiał błagać o przebaczenie.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3463
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 29, 2008, 11:24:33 am »
0
Opublikowane wyniki dotyczące Polski są z okresu 17.11 - 23.11,to tak dla tych,którzy przegapili info. A płyta oficjalnie pojawiła się w Polsce 21 listopada,co nie znaczy,że niektórzy nie kupili jej wcześniej. Ale były/są(?) też miejsca,gdzie płyta pojawiła się znacznie później.
Tak,czy inaczej "spór" rankingowy dotyczy w tym wypadku USA i tam najprawdopodobniej Gunsi przegrali z Kanye Westem po pierwszym tygodniu sprzedaży.Oficjalnego potwierdzenia tego faktu jeszcze nie widziałem,może przegapiłem. W każdym razie, jak będzie później czas pokaże.

A tu:
http://muzyka.onet.pl/10174,1871563,newsy.html
macie słowa Vince Neila na temat rywalizacji  na szczycie listy przebojów.
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2008, 11:26:20 am wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline KuZik

• Atittude
  • Respect: +4
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 29, 2008, 12:00:19 pm »
0
Poza tym moja kumpela trochę Westa słucha i mówi, że ta płyta to jedna z największych porażek jakie słyszała
Moj kolega tez slucha Westa, mowi ze slaba plyta, mowi ze to nie HipHop a pop, wiec amerykanie to kupia, ale wazne ze mowi ze slaba :D

Offline Saboteur

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 29, 2008, 05:38:38 pm »
0
Jak na razie od totalnej klapy Chinese Democracy jest całkiem daleko,bo na świecie,nie tylko w Finlandii sprzedaje się bardzo dobrze.

Czyżby
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=109860

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 29, 2008, 05:42:30 pm »
0
1. to sa na razie szacunki, dane z krajow europejskich nie dotycza nawet calego tygodnia sprzedazy

2.i tak przewidywana sprzedaz jest lepsza od Contraband

3.blabbermouth to nie jest zbyt wiarygodne zrodlo, mnostow bzdur juz tam czytalem

sprawdz sobie znaczenie slowa klapa - zanim odpiszesz
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Saboteur

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 29, 2008, 05:44:12 pm »
0
Saboteur-Może czas przeprosić Slasha :lol:....ale się uśmiałem,he,he,he.Może na kolankach powinien Axl to zrobić?O jakiej ty klapie gadasz?W Polsce  Chinese jest  już na trzecim miejscu najlepiej sprzedających się albumów,a minął dopiero tydzień od premiery(jedyna premiera w czołówce),to chyba nie jest zły wynik przy praktycznie zerowej promocji.

Ten album jest promowany od 15 lat. Powiedz mi jaka inna płyta miała taką promocje? Ale z tą Polską na trzecim miejscu to poleciałeś...

7.10.2007 - VR w West Palm Beach

Zaczęty przez Zqyx

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 1860
Ostatnia wiadomość Października 11, 2007, 07:37:29 am
wysłana przez Zqyx