takimi jak te na Libertad ?
Koleś co Ty masz do niego? Ja rozumiem że możesz go nie lubić i masz do tego pełne prawo, ale pisanie o tym jaką niechęć do niego masz w każdym temacie to chyba trochę przegięcie...
Co do tematu - mam nadzieję że cena tej płytki również będzie w dobrej cenie
Nie jestem Twoim kolegą , więc się tak nie zwracaj, trochę szacunku.
Pozatym ja się odnoszę tylko do posta wyżej, nie rozumiem Twojej tyrady.
Slash gra swoje, ale co wydaje płyty to wszyscy mówią "będzie najlepsza" , "świetna" , "jeszcze nigdy tak dobrze nie grał sam to mówi" a potem jest jak zwykle czy sztampowe granie , bez iskry pasji czy czegoś świeżego. O następny pomysł Slash-a na skasowanie fanów na kilka milionów.
W koło to samo już też mówił że następny album VR to będzie "killer", a sesje z Izzym były najlepszą muzyką Gn'R jaką stworzyli.
Poczytaj kto ma występowac na wokalu, narazie sami średniacy co najwyżej.
Nie sądzę aby płyta była w dobrej cenie, pewnie będzie tak droga jak Libertad. Ja jestem fanem muzyki a nie konkretnych muzyków, co w tym złego i nie rozumiem tego całego medialnego szumu wokół kolesia który kiedyś był legendą a teraz gra co najwyżej średnio i jedzie na opinii. Są lepsi gitarzyści, wydający naprawdę niesamowite albumy solowe ( vide Joe Bonamassa) którzy grają z pasją, u Slasha tego nie ma od dawna.
Zresztą czekam na jakiś sensownych wokalistów bo narazie to jest z tym kiepsko , wręcz dramatycznie.