Autor Wątek: I znowu wycieki  (Przeczytany 15257 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bartoslaw

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
Odp: I znowu wycieki
« Odpowiedź #75 dnia: Października 30, 2008, 05:52:14 pm »
0
Dokładnie! Nie rozumiem jak można wyrażać zdanie o czymś czego się jeszcze nie słuchało, demo to demo a ostateczna wersja to ostateczna. Tyle :_:

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
« Odpowiedź #76 dnia: Października 30, 2008, 06:03:22 pm »
0
Słuchałem tylko 30 sek każdego z nowych przecieków i moim zdaniem będzie to płyta na którą warto było tyle czekać. Bardzo się cieszę, że nie stoją w miejscu i nie nagrywają kolejnego AFD po raz setny, jakby sobie niektórzy życzyli. Nowych przecieków nie mam zamiaru już słuchać. Czekam na płytę i dla mnie na bank to będzie płyta roku.

Springsteen

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: Października 30, 2008, 06:07:05 pm »
0
Wielkiej rywalizacji jeśli chodzi o płytę roku nie ma - AC/DC i Metallica nagrały niezłe albumy ale mało innowacyjne a ta płyta może naprawdę wnieść coś nowego do muzyki - zresztą w odróżnieniu od wyżej wymienionych jest bardziej różnorodna - dobrze że CD wychodzi w 2008 roku  bo gdyby to było w latach 2002-2005 raczej nie było by o niej tak głośno - wyczuwam lekki renesans muzyki rockowej - więc jest to odpowiedni moment na wydanie płyty

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
« Odpowiedź #78 dnia: Października 30, 2008, 06:30:03 pm »
0
Bardzo się cieszę, że nie stoją w miejscu i nie nagrywają kolejnego AFD po raz setny, jakby sobie niektórzy życzyli.

To by bylo niezwykle brutalne kazac im nagrac drugie AFD, gorsze niz stanie nad pingwinem i kazanie mu latac. Jesli juz to mozna by wymagac tego od Axl'a a nie od calosci:P

Offline RocketQueen

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • 'Take me down to the Paradise City...take me home'
  • Respect: +6
« Odpowiedź #79 dnia: Października 30, 2008, 06:35:16 pm »
0
z ocenami wstrzymajcie sie do momentu kiedy kilkakrotnie przesluchacie oryginalna plyte a nie stare demowki  :/

he? ja oceniam przecieki nie całą płytę, dlatego mam nadzieje, że będzie dużo lepsza od tych przeciętnych kawałków.

nowy nr gg : 12071320

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
  • Respect: +1
« Odpowiedź #80 dnia: Października 31, 2008, 09:19:42 pm »
0
A ja tym razem po przeczytaniu waszych postów wstrzymam się ze słuchaniem przecieków. Dopóki nie było "pewne"  ;) wydanie płyty można było posłuchać, żeby choć jaki taki ogląd ( tuteż osłuch ) sobie wyrobić ... ale teraz .... już tylko 22 dni do radości  :sorcerer: i nie ma po co psuć sobie oczekiwania na zmasterowany orginał przez średniej jakości przecieki  :P
[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Offline Undercover

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +44
« Odpowiedź #81 dnia: Listopada 13, 2008, 09:58:13 am »
0
W internecie znowu pojawily sie przecieki. Sorry, This I Love, Scraped ktore juz znamy albe w bardzo kiepskiej wersji juz teraz sa w duzo lepszej jakosci ktora umozliwia je odsluchanie bez uszkodzenia sluchu :) Pozdrawiam :)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #82 dnia: Listopada 13, 2008, 10:00:23 am »
0
A ja od razu mówię,że proszenie o przecieki będzie ostro karane. O ewentualnym wrzucaniu linków na forum nawet nie wspominam,bo od dawna wiadomo,że to zabronione.
 Za trochę ponad tydzień wychodzi płyta,można chyba wytrzymać. Polecam.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Undercover

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +44
« Odpowiedź #83 dnia: Listopada 13, 2008, 10:03:43 am »
0
Racja :) Info podane dla tych bardzo " ciekawskich ". Swoja droga... Jest ktos z Myslowic kto w dzien premiery jedzie do Katowic po plyte ? Dalbym pieniadze na plytke bo 21 bede w pracy :P

Offline Sheridan

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #84 dnia: Listopada 13, 2008, 11:22:16 am »
0
Żadnych przecieków już nie ściągam. W końcu (dżiżas nie myślałem, że kiedyś to powiem) jeszcze tylko niecałe 10 dni do premiery CD! Także polecam  wstrzymanie, wydaje mi sie, że sie opłaci ;]
"Pleased to meet you - Hope you guess my name!"

Springsteen

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Listopada 13, 2008, 11:52:54 am »
0
a nawet mniej niewiele ponad 7 dni
 Ja już nie słucham przecieków z 20 dni - a ściągać najnowsze przecieki na kilka dni przed płytą to już trochę niepoważne mi się wydaje - no chyba że ktoś nie ma takiej cierpliwości - cieszę się z tego że są na tej płycie utwory których nie znam wogóle i kilka które słyszałem w naprawdę nie najlepszej wersji .

Tommy znowu nagrywa z Soul Asylum

Zaczęty przez el_loko

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 2078
Ostatnia wiadomość Marca 15, 2011, 12:05:04 pm
wysłana przez Zqyx