Autor Wątek: Bach o GN'R  (Przeczytany 1378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lapny

• Moderator
  • Atittude
  • Respect: +506
Bach o GN'R
« dnia: Maja 29, 2016, 07:10:29 pm »
+1
Portal Loudwire niedawno przeprowadził krótki wywiad z Sebastianem Bachem, w którym poruszyli między innymi temat potencjalnego reunionu Skid Row, jego występu z Guns N Roses w Las Vegas oraz powrotu Bacha do Gilmore Girls.

2016, jak do tej pory, jest rokiem powrotów. Axl, Slash i Duff zeszli się ponownie pod szyldem Guns N Roses na jedną z największych rockowych tras 21 wieku, oryginalni członkowie Misfits wystąpili razem na scenie na Riot Fest, a niektórzy członkowie starego Rage Against the Machine nawet pracują razem nad nowym materiałem, więc czemu Skid Row nie miałoby spotkać podobna rzecz?
Gdy spytaliśmy Bacha, czy te wszystkie powroty naprowadziły go na pomysł ponownego zebrania oryginalnego składu Skid Row odpowiedział: "Nie mam żalu do nikogo z Skid Row i uważam fakt, że cała nasza piątka dalej żyję za niesamowite. Chciałbym żeby ta piątka, która stworzyła te niesamowite nagrania znowu zagrała razem na scenie, ponieważ ja także jestem ogromnym fanem Skid Row."
Niedawno Sebastiana spotkał zaszczyt wystąpienia na reunionowej trasie Guns N Roses jako pierwszy gość specjalny. Bach wystąpił z GN'R w "My Michelle" i jak sam wspomina, całe to wydarzenie zostało zainicjowane w ostatniej chwili. Powiedział nam także, że: " To była noc, której nigdy nie zapomnę i chciałbym za to podziękować Axlowi. Bardzo Ci dziękuję, czułem się niesamowicie uhonorowany."
Ponadto, po lekkiej dyskusji Bach przyznał nam, że wróci do  Gilmore Girls w ramach najnowszego rebootu serii. Po prawdzie, pierwsze odcinki zostały już nakręcone, ale jak sam Bach wspomniał musimy teraz poczekać i zobaczyć czy Hep Alien (zespół Sebastiania w wspomnianym wcześniej serialu) dokona niesamowitego powrotu na scenę.

Całość wywiadu:
! No longer available

źródło
« Ostatnia zmiana: Maja 30, 2016, 07:31:20 am wysłana przez Zqyx »

Bach: "Axl nie chce być jeszcze bardziej znany"

Zaczęty przez Emma

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 5592
Ostatnia wiadomość Marca 28, 2013, 09:48:59 pm
wysłana przez Witek