A film taki gówniany, że szok.
To w takim razie chyba nie byłeś na seansie na którym grali Terminatora.
Najgorszy film z serii, napakowany tylko efektami w stylu "Transfomerów", Christian Bale to najgorszy John Connor, beznadziejny scenariusz, i bezsensowna rola Sama, jak ktoś trailer obejrzał to od początku wiedział, że on jest terminatorem, co niby miało być takim zaskoczeniem dla widzaw czasie filmu. A szkoda bo zmarnowano tym jego wysiłek aktorski, który przyćmił Bale'a. Po za tym w filmie było mnóstwo błędów i niedorzeczności.
Douger ja rozumiem, że jesteś sfustrowany faktem ,że większość osób z po za tego forum nie akceptuje obecnego GN'R. Nie napisałem, że nic mi nie pasuje. Po co coverować coś co jest zajebiste ? Coverować to można stare kawałki jak KOHD Dylana, bo do takich można dużo dodać i zmienić, a kawałków GN'R nie da sie przerobić (niektórzy próbowali z marnym skutkiem).
A co do tego że pożarli to nie wyklucza sie z tym, że w procesie twórczym była między nimi chemia. A jaką teraz chemie mamy ? Płyta tworzyła armia ludzi, połowa odeszła, druga połowa będzie grać partie które napisał w ogóle kto inny. Płyta bez echa, bez promocji, trasy nie ma, teledysk miał być nie ma. No nie powiesz mi, że wszystko tu jest normalnie w tym "zespole".