A co ma piernik do wiatraka? Jego facebook, ma prawo umieszczać co chce. W ogóle nie wiem skąd w tym momencie powiązanie do Rybnika. Lubi, dodaje link. Jeśli tylko nie pisze na temat koncertu w Polsce, który prawdopodobnie się nie odbędzie i nie wprowadza ludzi w błąd, to ja nie rozumumiem, co takiego 'odpierdalają'...
Co do samego koncertu, podchodzę już bardziej na spokojnie. Pierwsze dzikie radości minęły, nadszedł czas na bardziej obiektywną ocenę sytuacji. Wkurzające jest tylko, że robią takie zamieszanie w mediach. Ludzie się napalili i nie ma im się co dziwić, podano informację w takiej formie, jakby to było pewne. A nie każdy się interesuje zespołem na tyle, by śledzić każdy ich krok i wiedzieć jak ten biznes wygląda od środka, komu i kiedy wierzyć, komu nie. Mimo wszystko mam nadzieję (i jakieś podświadome przeczucie) że Guns n' Roses zagrają w Polsce 30 czerwca. Jeśli nie, trudno, na pewno nie będę ich mniej kochać. Na koncert pojadę i tak, o ile tylko zagrają w Europie. Amen.