Autor Wątek: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?  (Przeczytany 90220 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Myszowata

• Paradise City
  • Respect: +658
Odp: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?
« Odpowiedź #390 dnia: Grudnia 10, 2011, 08:02:37 pm »
0
A co ma piernik do wiatraka? Jego facebook, ma prawo umieszczać co chce. W ogóle nie wiem skąd w tym momencie powiązanie do Rybnika. Lubi, dodaje link. Jeśli tylko nie pisze na temat koncertu w Polsce, który prawdopodobnie się nie odbędzie i nie wprowadza ludzi w błąd, to ja nie rozumumiem, co takiego 'odpierdalają'...
Co do samego koncertu, podchodzę już bardziej na spokojnie. Pierwsze dzikie radości minęły, nadszedł czas na bardziej obiektywną ocenę sytuacji. Wkurzające jest tylko, że robią takie zamieszanie w mediach. Ludzie się napalili i nie ma im się co dziwić, podano informację w takiej formie, jakby to było pewne. A nie każdy się interesuje zespołem na tyle, by śledzić każdy ich krok i wiedzieć jak ten biznes wygląda od środka, komu i kiedy wierzyć, komu nie. Mimo wszystko mam nadzieję (i jakieś podświadome przeczucie) że Guns n' Roses zagrają w Polsce 30 czerwca. Jeśli nie, trudno, na pewno nie będę ich mniej kochać. Na koncert pojadę i tak, o ile tylko zagrają w Europie. Amen.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2011, 08:04:24 pm wysłana przez Myszowata »

Offline slasherr

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1063
« Odpowiedź #391 dnia: Grudnia 10, 2011, 08:22:13 pm »
0
Trzeba czekać na OFICJALNE potwierdzenie - bilety w sprzedaży albo info od samego zespołu ;)

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #392 dnia: Grudnia 10, 2011, 09:32:15 pm »
0
Jak rozumiem to bardziej chodzi o wybór koncertu ten z RIR 2011 jest "specyficzny" ;]
Ale dobrze, że wiedzą iż Axl nie lubi basenu na scenie :D

Offline Pyra

• Prywatny Alkomen Goldie
  • Better
  • ... i don't believe there's no reason ...
  • Respect: +383
« Odpowiedź #393 dnia: Grudnia 10, 2011, 09:34:22 pm »
+1
Ja niedawno umieściłem solówkę Ashby z RIR 11 na facebooku  :???:

Co ja odpierdalam? Ktoś mi to wytłumaczy?  :/
- Nice boys don't play rock and roll... -

Offline Myszowata

• Paradise City
« Odpowiedź #394 dnia: Grudnia 10, 2011, 09:48:16 pm »
0
Fakt, koncert nie był zbyt udany, ale dalej nie rozumiem, co ma jedno do drugiego. Przynajmniej wierny z niego fan, czy występ wyjdzie czy nie, on dalej ich uwielbia. Nie wiem jak interpretować wypowiedź Intruza - już nie lubimy Gunsów, bo prawdopodobnie nie przyjadą, nie lubimy pana Fudali bo chciał bardzo i mu nie wyszło, czy może udostępnianie przez fanów gorszych momentów z Axlowej kariery podchodzi pod jakies faux pas? Na pewno dodanie tego linka nie miało nic wspólnego z organizacją koncertu, po prostu, takie ma upodobania facet.
Pyra, zawiodłam się na Tobie  :facepalm: To pewnie przez Ciebie Gn'R nie chce przyjechać do Rybnika ;<

Offline pompon

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +313
« Odpowiedź #395 dnia: Grudnia 10, 2011, 11:05:34 pm »
0
może nie mam większego doświadczenia w organizowaniu koncertów niż burmistrz
ale mogę z czystym sumieniem napisać co myślę na temat takiej kampanii medialnej...
dla mnie jest tak jak z Dodą i innymi pop "gwiazdkami" - nie ważne co mówią, ważne, że mówią.
Prawda jest taka, że o Rybniku pół roku temu nie wiedziałem nic- gdzie leży, co się w nim znajduję.
A dzisiaj nie dosyć wiem  ile będzie mnie kosztować dojazd do tej miejscowości to nawet znam nazwisko burmistrza.
Kampania bardzo fajna i wierzę, że gdzieś w głębi ktoś z urzędu po koncercie Adamsa wierzył o większej gwieździe.
Ja jednak z jakimkolwiek poinformowaniem mediów oraz fanów powstrzymałbym się do czasu otrzymania jakiegoś potwierdzenia ze strony zespołu.
Mogli napisać, ze starają się zorganizować koncert, bez podawania daty i innych szczegółów itp.
Wg mnie za dużo konkretów otrzymaliśmy w ostatnich dniach aby nie traktować poważnie deklaracji burmistrza Rybnika,
którego swoją drogą coraz mniej traktuje poważnie.

Offline Intruz

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +4
« Odpowiedź #396 dnia: Grudnia 10, 2011, 11:39:58 pm »
0
Właśnie chodziło mi o tą szopkę która dzieje się wokół koncertu, na portalach społecznościowych, muzycznych i ogólno informacyjnych zaczynają się pojawiać informacje z konkretną datą o tym wydarzeniu, tylko że my wiemy że ono może nie dojść do skutku i wyrazię czego nie zrobi na nas większego wrażenia ale reszta będzie miała kolejny powód do wylewania pomyji na Axla. Umiejszenie tego filmiku na stronie prezydenta było dla mnie sygnałem że jednak można mieć nadzieje na ten koncert.  W sumie nie wiadomo czy prezydent nie jest doinformowany o przebiegu negocjacji z zespołem czy od ostatniego wpisu grregorza sytuacja się zmieniła.

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #397 dnia: Grudnia 10, 2011, 11:44:23 pm »
0
umieścił filmik z "?"...więc...pierun wie ;]

Offline Queen of roses

• Atittude
  • Queen of odpierdolcie sie ode mnie
  • Respect: +2
« Odpowiedź #398 dnia: Grudnia 11, 2011, 12:11:31 am »
0
emocje w tym temacie chyba nigdy nie opadną
When I come home late at night
Don't ask me where I've been
Just count your stars I'm home again
Yesterday's got nothin' for me
Old pictures that I'll always see I ain't got time to reminisce ol

Offline Myszowata

• Paradise City
« Odpowiedź #399 dnia: Grudnia 11, 2011, 01:05:58 am »
0
Też mnie irytuje szopka związana z koncertem i potrafię dostrzec w tym zamieszaniu winę pana Fudali, bo pospieszył się z wygłaszaniem dobrej nowiny. W moich oczach traci na wiarygodności i kolejne wypowiedziane przez niego słowa nie będę już na mnie robić takiego wrażenie jak do tej pory. Ale dlaczego czepiać się gościa, że dodał na facebooku link do jednego z koncertów? Tak długo jak nie umieszcza kolejnych nieprawdziwych informacji  i nie wprowadza w błąd, nie mamy się o co czepiać tego wpisu. Podobno już wcześniej dodawał linki z różnymi inf o zespole. Co do wpisu - pytajnik w opisie może równie dobrze znaczyć, że sam jest nieco zdziwiony i rozczarowany formą Axla. Nie ma co nadintepretowywać, bo nikt nie wie, "co autor miał na myśli". Będzie OFICJALNA informacja, będą bilety lub nie, wyjaśni się. Na razie nie ma co gdybać, bo na dobrą sprawę szansa wynosi 50/50.

Offline megi4

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #400 dnia: Grudnia 11, 2011, 08:07:48 am »
0
jak prześledzicie większość linków prezydenta to można zauważyć, że przy każdym linku z GnR są pytajniki. więc ten pytajnik bynajmniej nie oznacza Waszych domniemanych historii :P
No risk no fun :D

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #401 dnia: Grudnia 11, 2011, 11:20:25 am »
0
Może te znaki zapytania są po to, żeby zapytać, czy chcemy Gunsów w Polsce  :)
Albo brakuje pytania, który z nich to Slash  :P ;)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline gaudencja666

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #402 dnia: Grudnia 11, 2011, 01:11:05 pm »
0
Hej, jestem tu nowa.
I z tego co czytałam chyba jedna z najmłodszych. Mam niecałe 16 lat, ale lubię Gunsów i naprawde dam się pokroić żeby być na ich koncercie!! problem tylko tkwi w tym, ze nie wiem czy z moim wiekiem mnie wpuszczą. I tutaj mam pytanie do was, mam nadzieję, ze jesteście bardziej zorientowani. Czy wpuściliby osobę w moim wieku?
Np. moja koleżanka była na Dir En Grey w Krakowie, i o dziwo wpuszczali tam młode osoby z pozwoleniem od rodziców. Sama się dziwiłam.
"Pie*dol ten świat, bo to on jest właśnie piekłem..."

"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach."

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #403 dnia: Grudnia 11, 2011, 01:21:14 pm »
0
Wpuszczą, nie ma problemu. Jedyny przypadek jaki znam z problemem z wpuszczaniem młodych to Stodoła - musi Cię rodzic wprowadzić, jeżeli masz poniżej 16 lat. Oczywiście tak jest teoretycznie, a jak praktycznie - nie wiem.
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline gaudencja666

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #404 dnia: Grudnia 11, 2011, 01:27:19 pm »
0
Nawet jeśli teoretycznie, to i tak trochę mi lepiej :> Zawsze jakaś nadzieja. Bo chodzi o to, że mam problematyczną date urodzin.  Tak samo boję się o koncert Mansona, też ma być podobno w Polsce...
Chodzi też o to, ze ostatnio w czerwcu nie mogłam być na Ironach i jak zawale Gunsów teraz tak sobie nie wybacze.
"Pie*dol ten świat, bo to on jest właśnie piekłem..."

"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach."

Gunsi w Leeds 29.08.2010 oraz Reading 27.08.2010

Zaczęty przez wolff

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 26101
Ostatnia wiadomość Sierpnia 28, 2010, 12:21:01 am
wysłana przez William_Bailey