Autor Wątek: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?  (Przeczytany 90244 razy)

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
Odp: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?
« Odpowiedź #330 dnia: Grudnia 08, 2011, 12:04:32 am »
0
Mnie również. To prawie jak ogłoszenie, że ściągniemy Metallicę, a dopiero potem w ogóle rozpoczęcie negocjacji z zespołem.
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline grregorz

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #331 dnia: Grudnia 08, 2011, 12:10:00 am »
0
Mnie ciekawi czy wie Pan dlaczego podano do publicznej wiadomości informacje o koncercie bez oficjalnego potwierdzenia ze strony Guns N Roses?

W zasadzie za oficjalną informację można uzyskać wypowiedź prezydent Rybnika w tej sprawie z ubiegłego tygodnia. W takim wypadku najlepiej byłoby kierować zapytanie do zainteresowanej osoby. Nie od dziś wiadomo, że Pan Adam Fudali jest wielkim fanem zespołu GNR - być może tak działa entuzjazm fanów.

Skoro nie ma oficjalnej informacji o tym, że koncert jednak miałby się nie odbyć, to ciągle za oficjalną informację należy uważać wypowiedź prezydenta Rybnika z ubiegłego tygodnia. Może jednak górą okażę się ... entuzjazm fana zespołu GNR, jakim jest prezydent Rybnika.

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1243
« Odpowiedź #332 dnia: Grudnia 08, 2011, 12:10:59 am »
0
   Bo ludzie , którzy czytają newsy na Onecie, albo w minimalnym stopniu interesuj się muzyką usłyszeli o Rybniku :D W sumie nie ma się co dziwić. Zespół , który przyciąga tylu ludzi na koncerty i ciągle jest w czołówce najlepiej zarabiających zespołów koncertowych, musi mieć swoje wymagania. Zawsze można rezerwować bilet do Barcelony. Hiszpania latem ma na pewno kilka rzeczy do zaoferowania :D
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #333 dnia: Grudnia 08, 2011, 12:15:14 am »
0
Mnie ciekawi czy wie Pan dlaczego podano do publicznej wiadomości informacje o koncercie bez oficjalnego potwierdzenia ze strony Guns N Roses?

W zasadzie za oficjalną informację można uzyskać wypowiedź prezydent Rybnika w tej sprawie z ubiegłego tygodnia. W takim wypadku najlepiej byłoby kierować zapytanie do zainteresowanej osoby. Nie od dziś wiadomo, że Pan Adam Fudali jest wielkim fanem zespołu GNR - być może tak działa entuzjazm fanów.

Skoro nie ma oficjalnej informacji o tym, że koncert jednak miałby się nie odbyć, to ciągle za oficjalną informację należy uważać wypowiedź prezydenta Rybnika z ubiegłego tygodnia. Może jednak górą okażę się ... entuzjazm fana zespołu GNR, jakim jest prezydent Rybnika.
Rozumiem tylko już pare podobnych sytuacji miało miejsca (vide Ozzy i Bon Jovi w Poznaniu). Nie chcę nikogo atakować, bo w sumie sprawa jest wciąż rozwojowa ale dla obu stron zawsze lepiej jeśli do mediów takie informacje się nie przedostają. Wtedy z pewnością łatwiej negocjować ;)
W każdym razie wciąż życzę powodzenia z Gunsami czy też z kimś innym ;)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #334 dnia: Grudnia 08, 2011, 06:58:33 am »
0
" all we need is just a little patience"  :)
Fani GNR  doskonale wiedzą co to nadzieja i cierpliwość  :P Bo ciągle mają nadzieję na reunion i cierpliwie czekają na nowości, zwłaszcza płytowe. Ja nadziei nie tracę. Szkoda tylko, że z całością informacji nie można było poczekać aż do podpisania lub też nie, umów. Wtedy obyłoby się bez przedwczesnej euforii i rozczarowań.

+1

Aczkolwiek nie bardzo rozumiem tę sytuację. No bo tak, nawet jeśli dojdzie do koncertu na 120 tysięcy ludzi w Barcelonie to jaki jest tego związek z ewentualnym koncertem w Rybniku? Przecież Gunsi nie mają koncertu na 120 tysięcy ludzi codziennie, więc myślę sobie moim małym rozumkiem, że albo orientacyjny termin nie został uzgodniony z Gunsami, a teraz Rybnik musi konkurować z Barceloną i w tej konkurencji odpada. Ale w takiej sytuacji prognozowany termin można przecież zmienić, czyż nie?
Druga opcja - ogłoszono "werdykt" przyjmując stawki za koncert, które nijak się miały do stawek, jakie są wymagane przez Gunsów. O to organizatorów nie posądzam.
Trzecia opcja - stawki Gunsów gwałtownie wzrosły. To byłoby również kompletnie niezrozumiałe, chyba, że tak jak mówię mamy koncert w Rybniku vs koncert w Barcelonie - i tu przypomina się sytuacja z niedoszłego koncertu Velvetów.
Czwarta opcja - jakiś pijany marketingowiec wymyślił sobie, że nie ważne, jak mówią, byle mówili i puścił w net hasło Gunsi w Rybniku. Ta opcja przyszła mi do głowy, ale jest kompletnie niewiarygodna.

Jakkolwiek jest/ było wierzę, że władze Rybnika staną na wysokości zadania i życzę powodzenia, bo nie sądzę, że chcieliby być zapamiętani jako miasto, które jedynie ogłosiło koncert Gunsów.

Jeśli chodzi natomiast o 120 tysięcy ludzi na koncercie Gunsów to nie sądzę, że byłby to samodzielny koncert. Pamiętajmy, że lato to czas festiwali. Kto wie, co w czerwcu organizuje się w Barcelonie.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2011, 07:37:23 am wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #335 dnia: Grudnia 08, 2011, 08:21:05 am »
0
Gdyby sprawa domniemanego koncertu GN'R upadła a w to miejsce byłby planowany Clapton to byśmy mieli przykład zagrania va bank ze strony marketingowca/prowca ;) i tooo chyba takiej skali jakiej w PL nie było przy koncertach bo tak - w świadomości mamy GN'R w Rybniku (odwołane bo odwołane[?!]) + Claptona w Rybniku. Chociaż przykrywanie GN'R ewentualnym innym koncertem byłoby bardzo "ciekawe".

Zgadzam się z el_loko co do zgłoszonych uwag.

Zbytnio nie chce mi się wierzyć w koncert na 120 tys osób o ile to nie będzie np występ z RS, Aero czy kimś tego pokroju...

Aaaa i nie sądzę aby Eric był "tani".

Tak czy siak 3mam kciuki i mam nadzieje, że uda się zorganizować DUŻE wydarzenie muzyczne!
Gdyby była potrzebna jakakolwiek pomoc takową NTS oferuje :)

Offline William_Bailey

• Atittude
  • Respect: +37
« Odpowiedź #336 dnia: Grudnia 08, 2011, 09:36:23 am »
0

Gdybym był managerem zespołu i przy okazji negocjacji koncertu dowiedział się, że strona która chce go zorganizować podaje info do mediów jakby na 100% miał się odbyć to tez bym podbijał stawkę. Marketingowo to był strzał w stopę.

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
  • Respect: +218
« Odpowiedź #337 dnia: Grudnia 08, 2011, 09:40:04 am »
0
No to mi się wydaje, że jednak nie zobaczymy Gunsów w przyszłym roku w Polsce. No cóż, bywa :) Szkoda, bo się już napaliłem na nich ostro ale co zrobić. Jest nowa EP-ka Sixx A.M., słucham, analizuję, pieszczę uszy...póki co musi mi to wystarczyć jeśli chodzi o świat muzyczny ;)

Offline kala

• Atittude
  • Fiction
  • Respect: +43
« Odpowiedź #338 dnia: Grudnia 08, 2011, 10:16:49 am »
0
No to wielki c**j. No cóż bywa, w świecie GN'R wszystko jest możliwe :???: Tylko po co było to tak rozgłaszane.... :facepalm:

Offline Wojtek

• Atittude
  • Respect: +42
« Odpowiedź #339 dnia: Grudnia 08, 2011, 10:27:32 am »
0
Loko, no przecież wiesz, że taki będzie, bo przecież tak w mediach piszą, a tu już te linki padały.  ;)

Cholera, co teraz mam zrobić z wykupioną miejscówką na pociąg?  :'(
Wysiądziesz w Sosnowcu albo w Katowicach i pójdziemy na browar... ale ch****owe wieści z tym koncertem :(  :angry:
KULT    [size=3.75pt]No Rose - No Fun (84 ofkorse)
ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #340 dnia: Grudnia 08, 2011, 10:54:27 am »
0
Może napiszemy do menadżera zespołu jakiś wielki list błagalny, żeby się ulitowali nad nami?  :rolleyes:  :lol:  :P
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
« Odpowiedź #341 dnia: Grudnia 08, 2011, 11:24:58 am »
0
podobno zespół GNR finalizuje latem wielkim koncert w Barcelonie, na stadionie Camp Nou. Podobno będzie moglo tam wejść nawet ok. 120-130 tys. widzów.

chyba sie walnales o jedno zero, chyba ze po gunsach wystapi U2 i Metallica.

Cholera, co teraz mam zrobić z wykupioną miejscówką na pociąg?  :'(

a co ja mam zrobić jak zapisałem się juz na facebooku, ze wezme udzial w wydarzeniu 'guns n roses w polsce' :(

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #342 dnia: Grudnia 08, 2011, 11:27:31 am »
0
Czekać  ;)
Jakby się nie udało w Rybniku, to na bazie zainteresowania koncertem być może ktoś inny się pokusi. A jeśli nie wyjdzie...cóż...przynajmniej ci, którzy narzekali, że drogo, że daleko będą mieli spokojniejszy sen ;)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #343 dnia: Grudnia 08, 2011, 12:38:38 pm »
0
Kurcze, szkoda, mój entuzjazm gwałtownie opadł. Szkoda tylko, że było to już tak nagłośnione, jakby koncert na pewno miał się odbyć. Myślę, że jeśli koncert się nie odbędzie to Rybnik i Pan Prezydent niestety stracą na zaufaniu.

Offline Speeder

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +11
« Odpowiedź #344 dnia: Grudnia 08, 2011, 12:54:24 pm »
0
Kurde. W sumie to wstrzymywalem sie z radoscia dopoki bilety nie wejda. I niestety nie wejda prawdopodobnie wcale  :'(. Szkoda, wielka szkoda. Chociaz moze cos jednak sie zmieni.
A jak nie to moze Gunsi zrobia jakis koncert, np. w Berlinie, to mozna pojechac. A nawet do Barcelony - piekne miasto  :D. Tylko koszty juz nie te same, bo pare razy wieksze i jednak to nie byloby to samo co koncert w Polsce.
No nic, trzeba czekac  :) !!

Gunsi w Leeds 29.08.2010 oraz Reading 27.08.2010

Zaczęty przez wolff

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 26101
Ostatnia wiadomość Sierpnia 28, 2010, 12:21:01 am
wysłana przez William_Bailey