A ja czekam wciąż na oficjalne potwierdzenie, bo jak do tej pory takiego nie było, więc na dzień dzisiejszy koncertu w Polsce nie ma.
zgadzam się w 100%
Organizacja koncertu takiego zespołu nie jest tak łatwa jak organizacja koncertu Adamsa, który sam przyjedzie niezależnie od rozpisanej trasy.
Najbardziej podejrzane w tym wszystkim jest fakt wybrania daty między meczami EURO bez harmonogramu europejskiej trasy GnR- z historii wiem, że nie można od tak sobie wybrać daty podczas rozpisanej trasy zespołu.
Pearl Jam 1 listopada, Madonna 15 sierpnia ... nie patrzyli na święta, bądź protesty. Polaczki nie rozumiały, że takie zespoły, muzycy mają rozpisaną każdą minutę w swojej kilkutygodniowej trasie i nie patrzą na konfliktowe daty danego Państwa- burmistrz Rybnika może o tym nie wie.
Poza tym to nadal Rybnik i po tygodniu podniecenia trochę ochłonąłem i zacząłem trzeźwiej patrzeć na tą całą sytuację.
Nadal się jednak łudzę, że zaraz ruszy sprzedaż biletów, a Rybnik będzie miastem rocka 30 czerwca.
Póki co wolę za wysoko nie ulatywać, bo będzie boleć mnie dupsko po upadku z tak wysoka