k***a, sorry, że zapytam - i może przy tym nieświadomie pocisnę - ale ile wy k***a macie lat? 13? Co to ma znaczyć, że 'rodzice nie pozwolą'? Bo na pewno nie jest to rock n' roll.
Slashowa ma 14, Harris pewnie podobnie, więc za bardzo się nie pomyliłeś. W tym wieku rzeczywiście często trudno się buntować, zwłaszcza jeśli bunt wiąże się z wyjazdem na drugi koniec Polski.
Teraz mówicie to jest k... rock n' roll. Poczekajcie te parę lat aż Wam mieszkającym np. w Gdańsku, czy Szczecinie nastoletni syn/córka powie, że chce jechać na koncert do Katowic
Trochę empatii ludzie
Mam nadzieję, że wszyscy, którzy chcą dotrzeć na koncert jednak dotrą. Do czerwca sporo czasu. Zamiast błagać rodziców o kasę spróbujcie być kreatywni, rozejrzeć się, jak możecie zdobyć pieniądze samodzielnie. Legalnie. ! Bo sprzedaży obrączek ślubnych nie polecam
Jeśli będą widzieć, że Wam zależy to niewykluczone, że dołożą od siebie coś. Przynajmniej spróbujcie.
Co do tego, że kogoś nie puszczą samego - niech to na razie nie będzie dla Was problemem numer jeden. Często się wydaje, że w danym mieście, regionie nie ma więcej fanów, a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że jest wielu, część z nich pewnie pojedzie z rodzicami, albo będą to osoby starsze. Nie marudzić tylko działać
Od marudzenia ja tu jestem
Powodzenia
Wszystkim, którzy przekonują rodziców, życze powodzenia. Skoro mnie, o dziwo, udało się przekonac tatę (który Axla na prawdę nie lubi i dalej, mimo moich protestow, twierdzi, że Axl dla Polaków nie gra, że psychiczny, blablabla) żeby ze mną jechał - to na prawdę każdemu się uda ; )
brawo