Autor Wątek: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?  (Przeczytany 90290 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Breaki

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +4
Odp: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?
« Odpowiedź #225 dnia: Grudnia 02, 2011, 11:06:36 pm »
0
ehh Dla mnie wystarczy slowo Gunsi.. Wazne ze jest Axl.. Kazde sklady sie zmieniaja i jakos nikt nie narzeka. oczywiscie szkoda ze nie ma Slasha ale.. jest muzyka i to sie liczy. Tego im nikt nie moze odmowic.. a komentarze.. bo nie ma Slasha.. bo to bo tamto.. no kuzwa.. jak Metallica zmienila basiste to nie bylo takiego halo.. Jak Ozzy odszedl od Black Sabath to jakos nikt nie mowi ze to nie nie to ze cos tam cos tam... Dla mnie Guns  n Roses to muzyka i Axl i moze sobie grac z kim chce i tak pojde.. Poza tym  nazwa Guns n Roses zobowiazuje.. byle kogo nie biora.. Czasy sie zmieniaja.. muzyka sie zmienia .. sklad sie zmienil.. to takie dziwne? Nowi czlonkowie daja z siebie wszystko i chwala im za to..Najlepsze jest to ze idziesz na koncert ulubionego zespolu i masz gwarancje niesamowitej zabawy i niesamowitych przezyc, ktorych nikt Ci nie odbierze.. Pojdziesz na mecz i nie wiesz czy wrocisz z niego zywy..Koncert Gunsow? spotkanie po latach jednej wielkiej rodziny..Axl, Muzyka ,atmosfera, Fani.. za to kocham ten zespol.. to jest bezcenne..
 Sorka jakos tak sie roztkliwilem ..:)  
Warsaw You're fuckin' amazing!!!
Artbledo plyta bedzie wydana!!!!

Offline Sheridan

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #226 dnia: Grudnia 03, 2011, 01:55:46 am »
0
Z jednej strony cieszę się jak cholera, jak każdy obecny na tym forum, ale z drugiej wiem, że instytucja potocznie nazywana rodzicami i tak nie pozwoli mi się tam wybrać i spełnić jednego z moich marzeń.. w sumie nie wiem czy śmiać się czy płakać . ;]

Mam to samo.
Idiotyczne uczucie : l

k***a, sorry, że zapytam - i może przy tym nieświadomie pocisnę - ale ile wy k***a macie lat? 13? Co to ma znaczyć, że 'rodzice nie pozwolą'? Bo na pewno nie jest to rock n' roll.

Tak samo ta koleżanka co pisała, że 1800 zł jej wyjdzie bo musi ze staruszkami jechać i wydać 1200 zł łącznie na bilety... no bez jaaaaaj.

W ramach zachęty dodam, że idąc tym samym interwałem czasowym pomiędzy koncertami w Polsce to kolejny koncert w Polsce będzie ok 2017 roku. Naprawdę chcę wam się czekać do tego czasu?  Zresztą jak chcecie, daleki jestem od zachęcania do jazdy na koncert bo każdy fan sam w sobie czuję tą nieodpartą chęć by usłyszeć Axla na żywo (tym bardziej, że wasz kochany Slash, którego tak niektórym brakuje olał Polskę ciepłym moczem jak miał być koncert Velvet Revolver w PL). Nienawidzę tylko wiary co sieje taki defetyzm na forach :)

Ps. Jeśli chodzi tylko i wyłącznie o problem z kupnem piwa to mogę wam w tym pomóc ;)
"Pleased to meet you - Hope you guess my name!"

Offline Zielu

• Patience
  • Respect: +7
« Odpowiedź #227 dnia: Grudnia 03, 2011, 02:37:39 am »
0
Od jakoś dwóch lat przeglądam forum, póki co nie czułem potrzeby udzielania się...aż w końcu postanowiłem się zarejestrować,  w końcu nadszedł ten czas. Jestem ortodoksyjnym fanem :P fanem  Guns N' Fuckin Roses, od daawna. Mimo wszystko zdecydowanie bardziej wolę stary skład niż nowy..bez niektórych starych członków zespołu nie będzie tej samej magii co np. na Tokio '92, ale za to będzie co innego, coś co mamy możliwość przeżyć! Będzie chociażby Axl, gość który już zrobił wiele w historiii Rock n' Rolla!!! Ludzie Guns 'N Roses w Polsce, w Rybniku! Zajebiście się cieszę z tego faktu, mam nadzieję że poznam się z ekipą NTS i miło spędzimy ten czas!!  :) Euforiaaaa!!! :) To trzeba przeżyć!!
« Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2011, 02:45:28 am wysłana przez Zielu »

Offline patyszaaa

• Patience
  • touch too much.
  • Respect: 0
    • http://nakarm-mnie-snami.blogspot.com/
« Odpowiedź #228 dnia: Grudnia 03, 2011, 08:45:29 am »
0
no więc tak. po pierwsze chciałam przeprosić wszystkich, że przez tak długi czas się nie udzielałam i nie pokazywałam tutaj. po prostu mam taki nieciekawy okres w życiu, ktoś mi powiedział kilka niemiłych słów, pod względem uczuciowym też nie jest ciekawie i szczerze mówiąc nie mam na nic ochoty... jeszcze w dodatku szkoła zabiera mi dużo czasu. ale co tam, wchodzę sobie na gg, a ktoś mi wysłał link i napisał: "ten Twój zespół w Polsce zagra". kiedy za pierwszym razem przeczytałam, to nic, siedzę i się gapię w ekran. dopiero jak za drugim razem przeczytałam to zaczęłam piszczeć i skakać po pokoju. :D z tego szczęścia to aż zajeb*łam ręką o szafę i mam rozciętą no i trochę spuchła. :D ale to nic. poszłam do mamy i zaczęłam płakać, że muszę tam być itd, oczywiście moja siostra (6-letnia...  :facepalm:) też zaczęła płakać, że musi tam być, bo ona Axla kocha itd.  :angry:, a mama do niej oczywiście "jak Patrycja pojedzie to Ty też pojedziesz!".  :facepalm:. tata jedynie robi problemy, bo Axl jest taki i owaki... ale to nic, ważne, że mama jest po mojej stronie. :D

w biletach się ktoś orientuje?
With your bitch slap rappin'
And your cocaine tongue
You get nuthin' done.

http://nakarm-mnie-snami.blogspot.com/

Offline balazianka

• Right Next Door To Hell
  • my way your way
  • Respect: +36
« Odpowiedź #229 dnia: Grudnia 03, 2011, 08:57:43 am »
0
A ja mam pytanie do ludzi bywających często na koncertach i bardzo proszę mnie tu nie zjeśc i nie wyśmiać za to, ale ja naprawdę obeznana nie jestem. Że komórki i kompakty ludzie mają, to wiem. Ale powiedzcie mi, jak się zapatrują na sprzęt typu lustrzanki? Bo aż kusi porobić trochę lepszych jakościowo fot...
Heja, ja była tylko na dwoch takich dużych koncertach w tym na Metallice i niestety z porzadnymi aparatami nie wpuszczają, doswiadczyłam tego :(
Byłam w Poznaniu na Red bull X-Fighters z duża lustrzanką i cofneli nas z nim, dobrze ,że samochód mieliśmy blisko.  niby sa przygotowane punkty inf. gdzie można zostawić aparaty i inne zakazane gadzety, ale my nie ryzykowalismi., poza tym kolejki do odbiory po imprezie sa stumilowe!!! :'(   Aczkolwiek widziałam ludzi z dużymi sprzętami, czyli niektorym sie udaje . Z mojgo doświadczenia tak to sie prezentowało.  8)
Z niecierpliwościa czekam na info o biletach  8)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2011, 09:09:11 am wysłana przez balazianka »

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 03, 2011, 09:09:29 am »
+1
k***a, sorry, że zapytam - i może przy tym nieświadomie pocisnę - ale ile wy k***a macie lat? 13? Co to ma znaczyć, że 'rodzice nie pozwolą'? Bo na pewno nie jest to rock n' roll.

Slashowa ma 14, Harris pewnie podobnie, więc za bardzo się nie pomyliłeś. W tym wieku rzeczywiście często trudno się buntować, zwłaszcza jeśli bunt wiąże się z wyjazdem na drugi koniec Polski.
Teraz mówicie to jest k... rock n' roll. Poczekajcie te parę lat aż Wam mieszkającym np. w Gdańsku, czy Szczecinie nastoletni syn/córka powie, że chce jechać na koncert do Katowic  :lol: ;)
Trochę empatii ludzie  ;)  :) 

Mam nadzieję, że wszyscy, którzy chcą dotrzeć na koncert jednak dotrą. Do czerwca sporo czasu. Zamiast błagać rodziców o kasę spróbujcie być kreatywni, rozejrzeć się, jak możecie zdobyć pieniądze samodzielnie. Legalnie. ! Bo sprzedaży obrączek ślubnych nie polecam  :D Jeśli będą widzieć, że Wam zależy to niewykluczone, że dołożą od siebie coś. Przynajmniej spróbujcie. :)
Co do tego, że kogoś nie puszczą samego - niech to na razie nie będzie dla Was problemem numer jeden. Często się wydaje, że w danym mieście, regionie nie ma więcej fanów, a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że jest wielu, część z nich pewnie pojedzie z rodzicami, albo będą to osoby starsze. Nie marudzić tylko działać :) Od marudzenia ja tu jestem :P :D

Powodzenia :)
Wszystkim, którzy przekonują rodziców, życze powodzenia. Skoro mnie, o dziwo, udało się przekonac tatę (który Axla na prawdę nie lubi i dalej, mimo moich protestow, twierdzi, że Axl dla Polaków nie gra, że psychiczny, blablabla) żeby ze mną jechał - to na prawdę każdemu się uda ; )

brawo :)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #231 dnia: Grudnia 03, 2011, 10:15:57 am »
0
Z jednej strony cieszę się jak cholera, jak każdy obecny na tym forum, ale z drugiej wiem, że instytucja potocznie nazywana rodzicami i tak nie pozwoli mi się tam wybrać i spełnić jednego z moich marzeń.. w sumie nie wiem czy śmiać się czy płakać . ;]

Mam to samo.
Idiotyczne uczucie : l

Tak samo ta koleżanka co pisała, że 1800 zł jej wyjdzie bo musi ze staruszkami jechać i wydać 1200 zł łącznie na bilety... no bez jaaaaaj.

W ramach zachęty dodam, że idąc tym samym interwałem czasowym pomiędzy koncertami w Polsce to kolejny koncert w Polsce będzie ok 2017 roku. Naprawdę chcę wam się czekać do tego czasu?  Zresztą jak chcecie, daleki jestem od zachęcania do jazdy na koncert bo każdy fan sam w sobie czuję tą nieodpartą chęć by usłyszeć Axla na żywo (tym bardziej, że wasz kochany Slash, którego tak niektórym brakuje olał Polskę ciepłym moczem jak miał być koncert Velvet Revolver w PL). Nienawidzę tylko wiary co sieje taki defetyzm na forach :)

Ps. Jeśli chodzi tylko i wyłącznie o problem z kupnem piwa to mogę wam w tym pomóc ;)

Spuść z tonu Kolego.

Offline Breaki

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +4
« Odpowiedź #232 dnia: Grudnia 03, 2011, 10:29:04 am »
0
Sorka ze sie powtorze...... MATKO JEZU GUNSI W POLSCE!!!!!Zobacze AXLAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Warsaw You're fuckin' amazing!!!
Artbledo plyta bedzie wydana!!!!

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #233 dnia: Grudnia 03, 2011, 10:40:32 am »
0
Też mam ochotę cały czas to wrzeszczeć  :lol:
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #234 dnia: Grudnia 03, 2011, 11:27:40 am »
0
Ja zacznę jak zobaczę bilet w łapie  :P

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #235 dnia: Grudnia 03, 2011, 11:48:32 am »
0
Ja zaczne gdy zobacze Fincka :D

Offline Slashowa

• Paradise City
  • ` yeah, I'm sick of you .
  • Respect: +67
« Odpowiedź #236 dnia: Grudnia 03, 2011, 12:56:21 pm »
0

Slashowa ma 14, Harris pewnie podobnie, więc za bardzo się nie pomyliłeś. W tym wieku rzeczywiście często trudno się buntować, zwłaszcza jeśli bunt wiąże się z wyjazdem na drugi koniec Polski.

I tu się madafucking zgadzam z Zqyxem ;) Oprócz tego, że mam 15 lat, a urodziny w grudniu, więc tak to wygląda.. Po prostu rodzice są przewrażliwieni, a nawet jeśli chciałabym pojechać na drugi koniec Polski to nie mam jak wytrzasnąć potrzebnych funduszy.. Z resztą to byłoby nie fair w stosunku do nich .

and though as long as this road seems
I know it's called the street of dreams .

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #237 dnia: Grudnia 03, 2011, 01:22:26 pm »
0
Nie skupiaj się na problemie, myśl nad rozwiązaniem  :) Do czerwca 100 razy im się może odmienić  :) Pokaż, że Ci zależy, ale nie tylko na zasadzie : Mamo, ato, daaaajcie na bilet, tylko konstruktywniej. :) Do czerwca jest masę czasu, a nie wierzę, żeby wszystkie bilety były sprzedane wcześniej. Przynajmniej spróbuj. Nie przejmuj się na razie tym nie i już tylko pomyśl, jak mogłabyś
zdobyć pieniądze na bilet, niekoniecznie ten najdroższy  :)
Wielu najbogatszych ludzi zaczynało od prostych czynności, które na początku przyniosły im małą kasę, potem coraz więcej. Nie siedzieli i nie załamywali rąk, że tego nie można tamtego nie można.
Nie czekali aż ktoś da im kasę na bilet :)
Powodzenia, wierzę, że choć części z Was się uda  :)

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #238 dnia: Grudnia 03, 2011, 01:23:42 pm »
0
Albo zrobią to za Was sami Gunsi... ;)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #239 dnia: Grudnia 03, 2011, 01:26:11 pm »
0
Ty admin nie mędrkuj tylko podrzuć pomysł jakiś ;) :P Nie potrzebujesz przedstawicieli handlowych do rozprowadzania koszulek NTS po szkole np.? ;) :)

Gunsi w Leeds 29.08.2010 oraz Reading 27.08.2010

Zaczęty przez wolff

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 26101
Ostatnia wiadomość Sierpnia 28, 2010, 12:21:01 am
wysłana przez William_Bailey