Autor Wątek: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?  (Przeczytany 90281 razy)

Offline Dolisz

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
Odp: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?
« Odpowiedź #195 dnia: Grudnia 02, 2011, 07:08:46 pm »
0
To piękna wiadomość !

Zapraszam podróżujących do przejazdu przez Bydgoszcz :D

tez z Bydgoszczy, dopisuje sie:))

Offline mafioso

• Moderator
  • Street of dreams
  • Respect: +2229
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #196 dnia: Grudnia 02, 2011, 07:11:19 pm »
0
Byłem w Bydgoszczy dwa razy, trzeci raz nie ryzykuje. Raz się popsuł pociąg powrotny w szczerym polu w środku nocy, a za drugim w drodze do Bydgoszczy spaliła się lokomotywa i nie zdążyłem na pociąg przesiadkowy :D Pechowe miasto ;)

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #197 dnia: Grudnia 02, 2011, 07:12:15 pm »
0
ja pierd****...

koncert Gunsów 10km od mojego miasta, nie mogło być piękniej :D

Offline Kokish

• Reckless Life
  • **
  • But love like time's got its own plans...
  • Respect: +6
    • Mój blog
« Odpowiedź #198 dnia: Grudnia 02, 2011, 07:12:28 pm »
0
Właśnie wpisałem sobie w google magiczne hasło Guns N'Roses Rybnik. Słabo mi się zrobiło jak wszedłem na forum Kultu i paru innych zespołów z tym tematem, jak wszedłem na portale i zobaczyłem komentarze... Axl to "rzygająca małpa", "gruba świnia", że "takiego country " to nie ma co zapraszać, że wszyscy nagle wolą Claptona... Ja rozumiem, można uwielbiać albo jak ja bardzo lubić i woleć Slasha i cały stary skład, ale nie dość, że są tam same chamskie wyzwiska i kłamstwa co to Axl powiedział o Polakach, to nikt tego nie moderuje, a Polacy to po prostu żałośni ludzie.Oglądałem koncerty nowych i starych gunsów, i mimo, że są różnice, jedne na korzyść, drugie przeciwnie, to należy się odrobina szacunku. Rozumiem konstruktywną dyskusję na temat, czemu ten skład jest gorszy/lepszy, rozumiem, że dla niektórych to już nie Guns N'Roses, ale trochę kultury mogliby Ci żałośni ludzie zachować.
Przepraszam, ze tu wylewam moje żale, ale gotuje się we mnie.

Też teraz weszłam na forum Kultu i popieram Twoje zdanie.
Country, ta...
Axl zarówno wokalnie, jak i fizycznie moim zdaniem trzyma się bardzo dobrze. No, a że nie ma Slasha... No to już połowa nie idzie. A już najgorsze były komentarze w stylu: 'A Axl mówił, że dla Polaków nie zagra'. Jak ktoś pisze coś takiego, to mam ochotę mu przywalić...

A co do samego koncertu-nie wybieram się. Za młoda jestem, by jechać sama, z rodzicami odpada, no, i daleko dosyć.
Przywieźcie mi Axla xD
"A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak And they'll set me free..."

Offline Cortez

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +20
« Odpowiedź #199 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:03:06 pm »
0
Mam nadzieje, że ten koncert to nie jest jakiś sadystyczny żart ze strony Rybnika   i naprawde się odbędzie. Jeśli tak, to musza tam być. Tylko z Malborka to troche daleko,a przecież musze się tam jakoś dostać. I tu pojawia się kwestia tego jak przekonać rodziców żeby mnie tam zawiezli. Coś czuje że to będzie ciezka walka.

Offline Myszowata

• Paradise City
  • Respect: +658
« Odpowiedź #200 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:10:21 pm »
0
Taka mentalność Polaków. To jest to co zwykle, zawsze musi się znaleźć powód do narzekań. Źle, bo nie ma GN'R w Polsce. Są, to też źle, bo to nie GN'R tylko zespół Axla, bo nie ma Slasha. No ok, ja to rozumiem. Dla mnie też nazwa Guns n' Roses jest właściwie jednoznaczna, uwielbiam Slasha i jego solówki, uwielbiam Duffa i też nie mogę przeboleć, że ich nie będzie. Ale wydaje mi się, że trzeba dac zespołowi szansę, bo jest naprawdę dobry. Głos Axla nigdy nie będzie taki sam jak za czasów młodości, ale nadal jest niesamowity. Ale nie, trzeba narzekać. A o tych komentarzach już się wypowiadałam, niedobrze się robi. W ogóle dowiedziałam się, że Axl nie tylko nie zagra dla Polaków i Żydów, ale i spalił na koncercie polską flagę... To jest po prostu przykre. Nie każdy musi lubić Gunsów, o gustach się nie dyskutuje. No ale kultury trochę ludzie, kultury...

Co do znajomych, to jestem zaskoczona. Bo na towarzystwo tych, których brałam za pewniaków liczyć nie mogę, natomiast coraz więcej osób chętnych, których bym nigdy nie podejrzewała o to. Także oczy szeroko otwarte, na pewno się okaże, że sporo z was znajdzie towarzystwo, bo dopiero teraz wychodzi kto jest fanem, kto nie.

Offline Kokish

• Reckless Life
  • **
  • But love like time's got its own plans...
  • Respect: +6
    • Mój blog
« Odpowiedź #201 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:14:13 pm »
0
Co do znajomych, to jestem zaskoczona. Bo na towarzystwo tych, których brałam za pewniaków liczyć nie mogę, natomiast coraz więcej osób chętnych, których bym nigdy nie podejrzewała o to. Także oczy szeroko otwarte, na pewno się okaże, że sporo z was znajdzie towarzystwo, bo dopiero teraz wychodzi kto jest fanem, kto nie.

Ja z kumpelą uciekamy z domu xD
"A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak And they'll set me free..."

Offline megi4

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #202 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:28:53 pm »
0
jebcie te komentarze bo tylko sie niepotrzebnie wkurwiacie :D każdy kto ma słuch wie co jest prawdą a co nie i przyjedzie na koncert. a nie przeczyta komentarz, że axl ****** i pomysli a to może jednak nie pojade.
faktycznie axl nie cierpi polaków haha ;]  pewnie dlatego na koncercie w Czechach zakłada na siebie flagę Polski ;D ale Czesi mają lipe ! mistrz axel ♥

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Gc531pP_bYY" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=Gc531pP_bYY</a>
No risk no fun :D

Offline izek

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +1
« Odpowiedź #203 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:30:15 pm »
0
Jej, nie wierzę,  mogę jechać na Gunsów.  :radocha:  Marzenia się jednak spełniają. Ciekawi mnie czy bilety będą rzeczywiście od 120 do 400 czy wyżej.

WindOfChange

• Gość
« Odpowiedź #204 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:33:37 pm »
0
tymczasem ja jestem na etapie przekonywanie mojej drogiej rodzicielki...  :lol: oby się udało.  :)

Offline Myszowata

• Paradise City
« Odpowiedź #205 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:47:55 pm »
0
A ja mam pytanie do ludzi bywających często na koncertach i bardzo proszę mnie tu nie zjeśc i nie wyśmiać za to, ale ja naprawdę obeznana nie jestem. Że komórki i kompakty ludzie mają, to wiem. Ale powiedzcie mi, jak się zapatrują na sprzęt typu lustrzanki? Bo aż kusi porobić trochę lepszych jakościowo fot...

Offline Harris

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #206 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:48:40 pm »
0
Moja jedyna reakcja: OMG. I to jedna ta sama do wszystkiego: na samą wiadomość, że to jednak może wypalić, i na reakcję Polaczków kochanych. Zgodzę się, jak tu ktoś już napisał, że Polacy zawsze znajdą powód do narzekań. Najprawdziwsza prawda. ;p Najpierw marzenia na koncert w Polsce, a potem kiedy [można powiedzieć] że to się stało, dla każdego za daleko. Mój beznadziejnie sformułowany apel do narzekających:,, Jesli mieszkasz w Polsce, to co może być bliżej niż Polska?!" Ja sobie to tłumaczę tak, że komu będzie zależało mega mocno, to mur beton znajdzie się w Rybniku 30 czerwca. Sama mieszkam prawie 100km od Warszawy, ale cąły czas próbuje kombinować jak tu sobie to ułatwić, żeby po prostu skorzystać z tego, że Gunsi mogą do nas zawitać. My jedynie możemy im podziękować za to swoja obecnością. Jedynie nie powiedziałam jeszcze rodzicom xD , ale najpierw wszystko zaplanuję, żeby gotowy pomysł na swoją daleką podróż przedstawić w całkiem realny sposób, a o to trudno, zwłaszcza mojej mamie. Jesli się nie uda, będę tonąć we łzach i oglądać potem wszystko w necie. :c

Ale strasznie się nagrzałam na to, i wgl byłby to mój pierwszy taki koncert na poważnie, ale za to taki, na jaki od zawsze chciałam się wybrać.
Obawiam się jedynie, że to może nie wypalić, ze zbyt wcześnie zaczęli o tym mówić i ludzie mogą mocno się rozczarować. Ale ja głęboko wierzę, ze to się uda.
I bardzo cieszy mnie informacja, ze jest możliwość, aby cena biletu spadła :D

Jesli to się uda. o Jeju!. Zbiorowy orgazm przy takiej muzyce. Bezcenne.

przepraszam was za to, co napisałam, ale nie mogłam się powstrzymać :D

Marzenia się jednak spełniają.

Powoli również zaczynam w to wierzyć :D
'the truth is the truth hurts'

Offline Myszowata

• Paradise City
« Odpowiedź #207 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:52:33 pm »
0
Harris, zdecydowanie za wcześnie zaczęli o tym mówić. Niestety jestem osobą ze skłonnościami do nadmiernego przeżywania wszystkiego. No i teraz do czerwca będę się jarać i zamęczać tym ludzi...  :rolleyes:

Offline megi4

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #208 dnia: Grudnia 02, 2011, 08:54:24 pm »
0
A ja mam pytanie do ludzi bywających często na koncertach i bardzo proszę mnie tu nie zjeśc i nie wyśmiać za to, ale ja naprawdę obeznana nie jestem. Że komórki i kompakty ludzie mają, to wiem. Ale powiedzcie mi, jak się zapatrują na sprzęt typu lustrzanki? Bo aż kusi porobić trochę lepszych jakościowo fot...

to zalezy od organizatora koncertu. Bo np pod zadaszenie w jakiś halach jest regulamin i że zakaz filmowania aczkolwiek średnio to przestrzegają :P a na stadionie to nie byłam nigdy ale wydaje mi się, że ochrona na pewno tego nie upilnuje ;p jedynie axel sie może wkur wić jebnie mikrofonem i pójdzie hehehe
No risk no fun :D

Offline Harris

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #209 dnia: Grudnia 02, 2011, 09:00:16 pm »
0
Harris, zdecydowanie za wcześnie zaczęli o tym mówić. Niestety jestem osobą ze skłonnościami do nadmiernego przeżywania wszystkiego. No i teraz do czerwca będę się jarać i zamęczać tym ludzi...  :rolleyes:

Ja nazwałam siebie "medium", bo nikt w moim otoczeniu wczesniej nie wiedział [jak jeszcze jakiś czas temu była to tylko luźna sugestia, ze będzie to Rybnik] że to jest możliwe, a teraz każdy, "Ej, miałaś rację!" I jaram się również i będę zamęczać, żeby cieszyli się razem ze mną :)
jedynie axel sie może wkur wić jebnie mikrofonem i pójdzie hehehe
miejmy nadzieję, że już z tego wyrósł :3
nie no joke, w sumei zawsze jest obawa, o jego reakcję
'the truth is the truth hurts'

Gunsi w Leeds 29.08.2010 oraz Reading 27.08.2010

Zaczęty przez wolff

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 26101
Ostatnia wiadomość Sierpnia 28, 2010, 12:21:01 am
wysłana przez William_Bailey