Autor Wątek: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?  (Przeczytany 90205 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Myszowata

• Paradise City
  • Respect: +658
Odp: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?
« Odpowiedź #435 dnia: Grudnia 18, 2011, 03:13:48 am »
0
Na dobrą sprawę nie ma pewności, kto jako pierwszy wypuścił plotę o "pewnym" koncercie. Fudali jest dorosłym człowiekiem, a dodatkowo mając na uwadze pełnioną przez niego funkcię, można się spodziewać, że coś na temat organizacji różnych imprez jednak wie. Większość wiesza na nim psy, ale właściwie nie wiadomo, czy to nie organizator nie jest odpowiedzialny za powstałe zamieszanie. W artykułach było powiedziane, że wszystko jest uzgodnione i pozostałą kwesita oficjalnego pospisania umowy. Kto wie, czy takie informacje nie wyszły od strony filrmy Prestige? Fudali sam jest fanem zespołu, więc zapewne ma w sobie część tych uczuć, które sami w sobie trzymamy, więc nie sądzę, by sam wymyślał sobie różne infrmacje, skoro sam czekał na koncert i mu na tym zależało. Nie dojdziemy do tego, kto rozpoczął temat "oficnalnego" koncerty Guns n' Roses, więc moim zdaniem nie powinniśmy czepiać się P. Fudali. nie znając 100% szczegółów. Cholernie irytuje mnie fakt, że nie wiadomo na czym stoimy, ale nie można obwiniać ludzi, jeśli nie wiadmo kto za tym wszystkim stoi.

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #436 dnia: Grudnia 18, 2011, 11:34:09 am »
0
według mnie już na samym początku każdy powinien się zastanowić: rybnik+gnr - czy to możliwe? dla mnie od początku stanowcze nie, dlatego wcale nie jestem rozczarowany  ;)

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #437 dnia: Grudnia 18, 2011, 11:50:02 am »
0
Cholernie irytuje mnie fakt, że nie wiadomo na czym stoimy, ale nie można obwiniać ludzi, jeśli nie wiadmo kto za tym wszystkim stoi.

a to jakas nowosc w zwiazku z GNR?  :P

ja juz wczesniej mowilam "podpisza umowe to wtedy uwierze, ze koncert moze sie odbyc"
zawsze i wszedzie bylo mowione i pisane, ze to prawdopodobny, mozliwy, ewentualny termin koncertu. To, ze sie odbedzie nigdy oficjalnie nie bylo potwierdzone.
Nie jestem rozczarowan,a bo tak naprawde nic nie wiemy i wcale nie jest powiedziane, ze tego lata ich u nas nie zobaczymy, wiec uszy do gory  :D

Offline Breaki

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +4
« Odpowiedź #438 dnia: Grudnia 18, 2011, 01:23:50 pm »
0
ok bardzo przepraszam za moja wypowiedz.. troszke mnie ponioslo..:( ale powiedzcie mi po jakie diably skoro nic nie wiadomo puszcza sie reklame w radiui i to zetce z konkretna data koncertu? rozmawialem z kolezanka z pracy co slyszala ta reklame i wyraznie mi powiedziala ze to nie byl nius przypuszczajacy ze koncert bedzie tylko ze odbedzie sie 30  czerwca w rybniku.. no jesli ktos to puszcza do ogolnopolskiej wiadomosci to chyba wie co robi prawda? A co do Pana F to mam tylko zal ze nie zajmie oficjalnego stanowiska w tej sprawie.. skoro juz byl nius w radiu nawet to powinien sie jakos wypowiedziec lub  ukarac tego kto rozsyla sprzeczne informacje..
Warsaw You're fuckin' amazing!!!
Artbledo plyta bedzie wydana!!!!

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #439 dnia: Grudnia 18, 2011, 01:36:54 pm »
0
Ale w tym wypadku winne są media, do wiadomości nawet nie została podana oficjalna data, tylko "najbardziej prawdopodobna" :) Nigdzie Pan F nie potwierdził tego, a tym bardziej ta agencja zajmująca się koncertem. Ale już dzień-dwa później na onecie, na interii i innych portalach można było przeczytać "Gunsi zagrają w Polsce".
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
« Odpowiedź #440 dnia: Grudnia 18, 2011, 01:49:54 pm »
0
Ludzie sami się nakręcili pomijając słowa "prawdopodobny", możliwy", itp. Już nawet podróże były przecież planowane...
A co do Zetki - u mnie w pracy leci to radio i będąc w pracy przez pięć dni w tygodniu po osiem godzin ani razu nie słyszałem żadnej reklamy koncertu. Poza tym, chyba tylko niepoważne media puszczają reklamę koncertu, który nawet nie jest potwierdzony, a umowa nie podpisana. A za niepoważną Zetkę raczej nie uważam.

Offline Recit69

• Right Next Door To Hell
  • The 13th Caesar
  • Respect: +21
    • Cradle Of Filth Poland
« Odpowiedź #441 dnia: Grudnia 18, 2011, 06:50:34 pm »
0
Może to nam wyjdzie na dobre? O koncercie Gunsów zaczęło być głośno, ludzie sobie o nich przypomnieli. Ale z całym szacunkiem dla Rybnika... nie lepiej zrobić ten koncert w Ergo lub Atlas Arenie? Albo na stadionie Legii, który nie będzie zajęty podczas Euro? Gdzie Axl miałby w ogóle przenocować w tym Rybniku?

Cieszę się z medialnego szumu. Rozmaici organizatorzy będą teraz mieli Gusnów na targecie, jeżeli Rybnik odpadnie. I kto wie co się stanie? Oby nam wszystkim wyszło to na dobre :)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #442 dnia: Grudnia 18, 2011, 06:58:35 pm »
0
Z całym szacunkiem dla Ergo,  Atlas Areny itd, gdyby mieli się za to zabrać to mieli masę czasu, jeśli się zabiorą teraz to super. Tyle, że od 2006 roku nigdzie  w ogóle nie było mowy o  koncercie Gunsów w Polsce  i choćby za poruszenie tego tematu jestem władzom Rybnika wdzięczny.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2011, 07:22:06 pm wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Recit69

• Right Next Door To Hell
  • The 13th Caesar
  • Respect: +21
    • Cradle Of Filth Poland
« Odpowiedź #443 dnia: Grudnia 18, 2011, 07:21:08 pm »
0
Ja też, chociaż jest to pewien rodzaj zuchwałości :P  Mam nadzieję, że dzięki temu inni się obudzą. Teraz jest naprawdę dobry moment, na jakie forum muzyczne nie wejdę to mam wrażenie, że ludzie chcą koncert Gn'R :)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #444 dnia: Grudnia 18, 2011, 07:23:21 pm »
0
Póki co nie wiemy nawet na 100 %, czy Gunsi będą w Europie, więc ;) Owszem plany mogą mieć, ale według planów CHD miała wyjść bodajże w 1998, więc ;)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Queen of roses

• Atittude
  • Queen of odpierdolcie sie ode mnie
  • Respect: +2
« Odpowiedź #445 dnia: Grudnia 18, 2011, 08:30:43 pm »
0
hahaha, tak, plany
myślę, że przynajmniej wszyscy się nauczyli, że nie ma co wierzyć żadnym planom, przypuszczeniom ani innym informacjom, które nie są potwierdzone, ani pewne w 100%, a zwłaszcza tym związanym z GNR i jakimikolwiek koncertami .
When I come home late at night
Don't ask me where I've been
Just count your stars I'm home again
Yesterday's got nothin' for me
Old pictures that I'll always see I ain't got time to reminisce ol

WindOfChange

• Gość
« Odpowiedź #446 dnia: Grudnia 19, 2011, 03:51:48 pm »
0
Owszem plany mogą mieć, ale według planów CHD miała wyjść bodajże w 1998, więc ;)
żebyśmy tylko nie musieli czekać w takim razie do 2021 na koncert w Polsce  :???: :P

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #447 dnia: Grudnia 21, 2011, 11:37:48 pm »
0
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
« Odpowiedź #448 dnia: Grudnia 22, 2011, 01:54:34 am »
0
Tylko sceptycyzm uratuje Wasze umysły:D

Offline Mudgie

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #449 dnia: Grudnia 22, 2011, 03:53:51 pm »
0
Witam wszystkich fanów Guns N' Roses zarejestrowanych na tej stronie. :) Od od jakichś 2 tygodni śledzę i czytam wasze wątki i wypowiedzi związane z koncertem, który ma się odbyć na początku wakacji. Jakoś się złożyło, że dopiero teraz podjęłam się rejestracji.
Bardzo się cieszę, że koncert się jednak odbędzie! :radocha: Jestem już fanką dobre 2 lata, może i 3, nie byłam jeszcze na ich koncercie, a bardzo bym tego chciała. Również bym chciała, aby bilety nie sięgały większej kwoty niż 250zł. Zbieram aktualnie na gitarę, a kieszonkowe dostaję marne, więc tak szybko nie oszczędzę. Może bilet by mi zafundowała mama, a wy jak będziecie zamierzali kupić bilet, będziecie w stanie zapłacić za niego z własnych oszczędności lub ogólnie pieniędzy, czy ktoś wam zafunduje? :)
Wczoraj sprawdzałam na internecie czy koncert jest potwierdzony i natrafiłam się na dwie stronki:
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/478365,guns-n-roses-w-rybniku-30-czerwca-termin-potwierdzony-wideo,id,t.html
http://www.students.pl/kultura/details/57907/Guns-N-Roses-koncert-Rybnik-30-czerwca-2012

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home...
<3

Gunsi w Leeds 29.08.2010 oraz Reading 27.08.2010

Zaczęty przez wolff

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 26101
Ostatnia wiadomość Sierpnia 28, 2010, 12:21:01 am
wysłana przez William_Bailey