Autor Wątek: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?  (Przeczytany 90214 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline megi4

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
Odp: Gunsi w Polsce? - 30 czerwca 2012 roku?
« Odpowiedź #105 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:12:59 pm »
0
a ja na Ozziego 16h do Sopotu :p da się? da ! :D
No risk no fun :D

Offline Wojtek

• Atittude
  • Respect: +42
« Odpowiedź #106 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:14:38 pm »
0
Wojtek, w końcu znowu obalimy browar.  :D
Hubik.... co tu dużo mówić nie jeden :)
KULT    [size=3.75pt]No Rose - No Fun (84 ofkorse)
ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #107 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:18:05 pm »
0

to ja chce z wami  :D

w ogole to duze zlotowanie bedzie na koncercie, fajno  :D
w ogole to kurcze wszyscy bedziemy chcieli byc przy barierce, kurcze  ;)

Offline Myszowata

• Paradise City
  • Respect: +658
« Odpowiedź #108 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:18:08 pm »
0
Connor, ale 30 czerwca to soboa, egzaminów raczej się na ten dzień nie przewiduje. Także kwestia odpowiednio wcześniej się nauczyć, żeby ten weekend móc bez wyrzutów poświęcić Gunsom. No, chyba że zaoczne. Wtedy trzymać kciuki, żeby egzamin wtedy nie wypadł.
I zgadzam się z Megi4. Tak to każdy chciał koncert w Polsce i żył nadzieją, że ten Rybnik jednak wypali. A teraz nagle okazuje się, że właściwie to wcale nie jest dobrze, bo daleko, bo to, bo tamto. I wbrew pozorom podobnych wypowiedzi wcale nie tak mało. Jestem uczulona na takie narzekanie.  :angry:
Ale wiecie, smutno się czyta te wszystkie komentarze w internecie. Że zespół się skończył, że jak można jechać na koncert takiego zespołu, że się Polacy nie szanują zapraszając GNR (wiadomo o czym mowa.). Tak samo po Axlu jadą. Na głupotę nie ma rady i się nie przetłumaczy, że pewne słowa nigdy nie padły, ale mimo wszystko...  Ok, wiele mu można zarzucić, przyczynił się w dużej mierze do rozpadu starego GNR i można go za charakter nie lubić, ale bez przesady. Nie można zaprzeczyć, że koleś na scenie wymiatał i wymiata nadal. Zespół  wciąż byłby w Polsce 'wielki', gdyby nie tacy idioci, którzy z góry po nim jadą, dla zasady. Ja się np. bardzo ostatnio do Ashby przekonałam. Brakuje mi Slasha, Duffa to juz w ogóle, ale nowi gunsi też dają radę!

Offline izek

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +1
« Odpowiedź #109 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:19:41 pm »
0
Fajnie, fajnie. Tylko czemu Rybnik? Ode mnie to ponad 500 km... A benzyna coraz droższa. Rodzice  się nie zgodzili.  :'(  Tak liczyłam, liczyłam i wyszło mi 1800 złotych. Masakra. :'( Jakby w Gdańsku, albo Warszawie... Wtedy tak.  Moja radość została zniszczona.  :'(

Offline Agness

• Paradise City
  • Respect: +16
« Odpowiedź #110 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:20:27 pm »
0
to była najlepsza informacja dzisiejszego dnia :D obiecałam już więcej nie narzekać na to miasto :D
i tak,też sobie współczuję :D :D

Offline megi4

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #111 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:25:37 pm »
0
DOKŁADNIE ! jak można twierdzić, że Gunsi się skończyli...
Fajnie, fajnie. Tylko czemu Rybnik? Ode mnie to ponad 500 km... A benzyna coraz droższa. Rodzice  się nie zgodzili.  :'(  Tak liczyłam, liczyłam i wyszło mi 1800 złotych. Masakra. :'( Jakby w Gdańsku, albo Warszawie... Wtedy tak.  Moja radość została zniszczona.  :'(

ja j***e bo Rybnik wyszedł z taką propozycją.... za co im chwała ! jedź pociągiem szkolny wyjdzie CIe max 50 zł;]
No risk no fun :D

Offline Connor

• Paradise City
  • Respect: +38
« Odpowiedź #112 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:30:04 pm »
0
Connor, ale 30 czerwca to soboa, egzaminów raczej się na ten dzień nie przewiduje. Także kwestia odpowiednio wcześniej się nauczyć, żeby ten weekend móc bez wyrzutów poświęcić Gunsom. No, chyba że zaoczne. Wtedy trzymać kciuki, żeby egzamin wtedy nie wypadł.

Chodziło mi raczej o sam fakt kiedy się mi kończą a kiedy planowany jest koncert ale dla mojej siostry to świetna wiadomość  :) domyślam się , że właśnie ją miałaś na myśli  :)  ;)
Z tej euforii nie zobaczyłem w ogóle jakie to są dni także dziękuje za oświecenie  :P  :)

W ogóle nie mogę w to uwierzyć , że Gunsi mogą u nas zagrać.Pierwszy w życiu koncert i to zespołu który tak wiele miejsca zajmuje w moim sercu....nieprawdopodobna sprawa!  :)

Offline Myszowata

• Paradise City
  • Respect: +658
« Odpowiedź #113 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:32:07 pm »
0
Tak, myślałam o siostrze :)  Moja reakcja na początku była taka sama, już widziałam reakcję moich rodziców, gdyby wtedy był jakiś egzamin i tę przeprawę z nimi. Ale kolejna miła niespodzianka - sobota! U mnie jest o tyle ciekawiej z tym koncertem, że to w ogóle mój pierwszy (dziewczyno, gdzieś Ty się uchowała...). Pierwszy, ale za to dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam!

A skąd aż tyle?  :???:

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #114 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:32:16 pm »
0
O boże!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobacze Slesza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #115 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:32:57 pm »
0
chyba na koszulkach :P

Offline Platypus

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +124
« Odpowiedź #116 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:33:58 pm »
0
Naprawdę świetna wiadomość! Zupełnie się tego nie spodziewałem! Na dzień dzisiejszy jadę na 100%, pewne oszczędności mam więc nie powinno być problemu. Do Rybnika co prawda mam daleko - ponad 400 km ale o transporcie będę myślał w swoim czasie. Wiem, że będę jechał sam, bo ci znajomi, którzy słuchają GN'R nie są aż takimi fanami żeby jechać na koncert. Mam nadzieję, że w razie czego znajdzie się ktoś z forum, kto chciałby się na przykład na wachę zrzucić (oczywiście jeśli posiada samochód). :)

Offline Breaki

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +4
« Odpowiedź #117 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:36:48 pm »
0
Izek to zobacz ile ja mam z Darłówka..647 km najszybsza trasa..:(
Warsaw You're fuckin' amazing!!!
Artbledo plyta bedzie wydana!!!!

Offline mafioso

• Moderator
  • Street of dreams
  • Respect: +2229
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #118 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:37:17 pm »
0
Kurna budżet na koncerty to u mnie w tym roku przekroczy grubo tysiaka - ale c**j z tym - raz się żyje :D

Offline Slither

• Legenda
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Dobry BAN nie jest zły
  • Respect: +72
« Odpowiedź #119 dnia: Grudnia 01, 2011, 08:37:44 pm »
0
też się zastanawiam nad tymi obliczeniami

Gunsi w Leeds 29.08.2010 oraz Reading 27.08.2010

Zaczęty przez wolff

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 26101
Ostatnia wiadomość Sierpnia 28, 2010, 12:21:01 am
wysłana przez William_Bailey