Było kotku w Rzeszowie, było. Ja mam. Kupiłam wieczorem, w salonikach prasowych (inmedio itp) należało patrzeć bo nasze empiki to fakt, ubogie są.
nata, (hej!wróciłam, było za..ście) :"my jestesmy za bardzo w temacie, zeby taka mala biografia miala nas zachwycic.
po trzecie nie ma nic, absolutnie nic, o nowym skladzie. niby wydane w 2007, ale nic o bucketcie, ronnie czy kimkolwiek.
raczej ani sie nie zachwycilam ani sie nie zawiodlam"-masz rację, po przeglądnięciu tej "broszury" juz czułam jaka płytka będzie. Jedno zdanie mnie trochę podjurgało: chociaż zespół istnieje cały czas, a nawet w roku 2008 nagrał nową płytę (...), w całości wypełnioną kompozycjami i tekstami Axla Rose'a, JEST TYLKO WSPOMNIENIEM DOSKONAŁEJ FORMACJI z czasów niezapomnianej trylogii (...)
No kto kurna do tego teksty pisał! tył okładki przekonuje mnie, że są legendą heavy metalu... a w filmie (którego koniec powinien być dla mnie dopiero początkiem po tym 40minutowym rysie historycznym) pada hasło, że w obecnym składzie nie ma żadnych muzycznych sław/znanych osobowości ..
Rok produkcji 2007, czyli pewnie o 2006roku mowa, naprawdę nikt prócz Rudego w oczy się nie rzucał.
wspomnienie doskonałej formacji - no ja nie mogę