Panie Witku, WIteczku, WItek!
rozbroiłeś mnie, znasz osoby które chodzą na kocerty GN'R dla Stimsona, Ashby czy reszty z nowego składu? Wierzysz w to co piszesz?
Dwa. cytujesz mnie w kwestii coverów ACDC. Przecież to jasne jak 2+2, GN'R gdyby mieli nowe nagrania a przypomne ze CHD wyszło w 2008 roku w którym wieszczono że utworów mają na 2 kolejne płyty, nie grali by kowerów ACDC. To chyba logiczne? Jeszcze inaczej, graliby, graliby i graliby
jeżeli uznaliby, że covery są lepsze niż ich nowa niewydana enigmatyczna Twórczość o której mówili najwięksi pracujący przy CHD. Ludzie nie wmawiajmy sobie czegoś co nie ma pokrycia w faktach. Trzeba rozróżnić marzenia od rzeczywistości. A rzeczywistość jest na dzień dzisiejszy taka że GN'R dograją trasę w tym roku, później 2 lata ciszy, później trasa nr 3 pod tytułem CHINESE DEMOCRACY i emerytura.
Jak można wierzyć w to co oni mówią ? Gdzie jest teledysk do Better gdzie niby miał wystąpić gitarzysta Metaliki?
Każdy NORMALNY ZESPÓŁ nie kryje się z chęcią nagrywania nowych płyt. W GN'R jest inaczej, jeżeli kazdy na temat nowych kawałków-płyty odpowiada wymijająco, to chyba każdy w miarę inteligentny gość wie, że nowa płyta jest na półce pomiędzy Alicją z krainy czarów a Harrym Potterem.