Gdyby mieli omijać wszystkie kraje gdzie już byli to po Kanadzie,Japonii i Ameryce Południowej zostaje im jedynie trasa po Antarktydzie
Pomyślmy pozytywnie,ale nie tylko pomyślmy,ale i zastanówmy się. Najłatwiej jest powiedzieć,że pojedzie się na koncert do Niemiec,Czech i.t.d Ale nie wszyscy są w stanie w każdej chwili jechać,dla wielu koncert w kraju to jedyna szansa zobaczenia Gunsów.
Ktoś,bodajże el_loko proponował petycje do organizatorów.
Jedno jest pewne. To musi być zrobione porządnie i profesjonalnie,więc raczej maile typu ja xy chciałbym,żeby Gunsi przyjechali do Polski,bo to zaje...sty zespół nie na wiele się zdadzą.
Trza mieć argumenty,trza to zrobić profesjonalnie i co równie ważne,w miarę szybko. Skoro już w plotkach wspomina się o koncercie w Finlandii to być może rozmowy w różnych europejskich krajach już trwają. Nie wiemy o tym,bo niby skąd. Ale jestem zdania,że lepiej pomyśleć o czymś i spróbować zrobić coś wcześniej,niż potem żałować,że się nie ruszyło dupy,bo "już byli,to nie przyjadą".
Byli ? Byli. Wyglądali na zniechęconych,na takich,którzy chcą tylko odbębnić koncert,a mają gdzieś fanów,Polskę i generalnie wszystko im jedno? Jakoś nie zauważyłem,ale może to z racji słabego wzroku.
Więc przestańcie pieprzyć,że skoro byli to już nie przyjadą,tylko weźmy się do roboty !!!
Liczę na pomysły,adresy organizatorów koncertów oraz oczywiście na wsparcie każdego zainteresowanego koncertem.
Jedno jest pewne - nic się nie uda bez maksymalnego zaangażowania nas wszystkich,a szczególnie osób,które administrują tym forum.
Do dzieła.
No to tera burza mózgów - raz w życiu mamy wspólny cel,pewnie nieprędko się powtórzy,więc myślmy. Co można zrobić prócz petycji?